-
ztloustla
Elišku jsem také nedávno viděla, kde jsou ty doby, kdy byla hubená..na pravý modeling může zapomenout, přes zadek má alespoň 97 a v pase je to podobně hrozné *9* -
Re: Mě se to líbí, že je Eliška panna.
psali to v Divce a v cosmogirl!! *1* *1* jsi vážně vtipná! asi se docela dost ridis casopisi tady toho typu...
Ja proti holkam, co si to setri do svatby rozhodne nic nemam - ale na rovinu vetsinu kluku to nijak nebere. kdyz mam tu holku rad, tak je mi naprosto jedno, jestli je nebo neni panna. asi bych se nezamiloval do nejake, ktera da kazdymu, taky se mi libi vic, kdyz se neda ukecat hned na prvnim rande - ale jinak je mi to fakt jedno, na holkach si vsimam upne jinych veci... a sex jako takovy ke vztahu podle me patri. naopak se mi libi, kdyz tu holku taky pritahuju, kdyz to sama chce. nejaka frigidni panna by me asi moc nebrala...navic me prijde, ze pokud je holka panna napr. ve 20 letech, je to proto, ze je neatraktivni a nikdo ji moc nechce, ne proto, ze by byla tak "nedobytna" *3* toh¨le je muj nazor, ale mozna kluci v americe to vidi jinak *1* -
Re: Re: něco k Elišce
Zkuste zapracovat na gramatice a slohu - než se někde budete písemně projevovat. Děkuji. -
Re: Re: Re: Eliška-nejkrásnější dívka r.2008.tak už se s tím konečně smiřte
jenže on je rozdíl jít v plavkách na koupaliště a procházet se v plavkách po molu -
Re: Re: jak to tedy je?
naprosto souhlasím s vámi. výchova jde ve stylu - my jsme nejlepší a ostatní jsou póvl. -
Eliška
Teď v pondělí dojela k nám do města Eliška Bučková...dala nám autogram a fotku dokonce byla i tak hodná, že sem se s ní mohla vyfotit a mohla sem vyfotit s ní i mé kámoška...ve skutečnosti je krásnější než na fotkách! Je to úplně normální ženská, která si na nic nehraje a snaží se moc všem vyhovět...je úplně úžasná...nemám slov...fakt super... *4* *4* *3* -
neni nejhorši
celkem ujde...vzhled nic moc ale jiskřej ji oči. -
Re: Re: Mě se to líbí, že je Eliška panna.
Tohleto "zkoušení" se mi právě nelíbí. To mi nepřipadá jako láska si někoho zkoušet a když by sex s nim nebyl dobrý, tak že bych se s nim rozešla...
Myslim si, že vztah není jenom o sexu, že ten duševní vztah je mnohem důležitější...
A proč bych se rozváděla s klukem s kterym mám krásnej vztah, kterej mě miluje a já jeho???
A sadistů je tak 0,0001 procent. Proč by to měl být ten můj zrovna? A já myslim že bych to poznala, když by byl takovej úchyl. To by to ani bez sexu takovejhle naddrženec nevydržel čekat do svatby. A vůbec takovej sexuchtivej úchyl by si mě jako pannu za ženu nebral, ne? Co si o tom myslíte? *14* -
Eliška bučková se mi nelíbí
Měli jsme hezčí Miss, one je takové šedá myš.Zuzana Jandová i Lucie Hadašová jsou mnohem hezčí ! -
Re: Sex bere energii!
Ty jsi panic ? *1* Jinak si takovou blbost vysvětlit nedovedu -
Re: Mě se to líbí, že je Eliška panna.
A co když v posteli zjistíš, že vám to neklape a nebo že partner je nějaký sadomasochista ? To se pak budete rozvádět kvůli sexu? To se ti bude hezky vysvětlovat okolí, už vidím zoufalé rodiče a navždy budeš mít v životopise napsané :ROZVEDENÁ. Držím palce, ale já jsem pro to, aby sis to vyzkoušela před svatbou, samozřejmě s někým, koho miluješ, ne s nějakým tupcem odvedle. -
oči
Akorát hóódně pěkný oči jinak nic moc......... -
Re: pannenství jako hit!
Jo jo ta amerika! Tam něco vymyslej a už to frčí k nám....jako santaklaus..hmmmm
Každopádně trendy to je no...
Jessica Simpson
Britny Spears
Stacie Orico
Rebecca St. james
..všechny tyhle superstars vo tom žvaněj ...tak na tom něco bude...
EVROPO BRAŇ SE, ONO UŽ TO LETÍ K NÁM!!! *16*
Asi je to positivní věc, ale od ameriky já to teda neberu. *16* -
Re: pannenství jako hit!
taky jsem o tom slyšela a líbí se mi to. Diskutovali sme o tom s holkama ve škole a skoro většině se to líbí. *14* -
Mě se to líbí, že je Eliška panna.
Taky už sem slyšela, že šetřit si pannenství až pro toho s kym budu chtít strávit svůj život, je čím dál víc populární. psali to v cosmogirl. a taky v dívce. Je to takový hezký. Mě se to líbí. Protože pannenství můžu dát jen jednomu, tk je blbý ho dát nákýmu tupci, s kterzm se zy rok rozejdu.
a vydržet to až do svatby je opravdu hezký. *14* -
Sex bere energii!
Jasně, jen češi jsou ve všem pozadu! Sex bere energii, kterou my mladý lidi nutně potřebujem! A češi to pořád nechápou, proto česi nikdy nic velkýho nedokázali! -
pannenství jako hit!
Že má Eliška naivní a dětinské názory? No to snad nemyslíte vážně! To vy nevíte co je dneska in!
Asi nesledujete světový trendy. Koukněte na západ! Naše generace se bouří proti starý generaci našich rodičů, kteří rozjeli sexuální revoluci. Svět je přesycenej sexualitou.
My chceme změnu! Já vyrostla v USA a tam teď letí bejt pannou až do svatby! ČISTOTA DO SVATBY se stává módním hitem. A to jak u kluků tak u holek!
Koukněte na www.lifeway.com -
nemastná neslaná a nesympatická
Sice tak normál hezká, ale nezajímavá. Je mi strašně nesympatická tím, jak neustále strojí proti Jandové, která je stejně daleko krásnější. Co ji žere ? Snad to, že je Jandová daleko úspěšnější ? -
Eliška
takže holčiny něco vám o Eli řenu *8* Eliška je má spolužačka a všichni v naší třídě ji máme moc rádi a víte proč? Je totiž uplně obyčekná holka teda kromě toho že je přirozeně krásná a je hhlavně hodně chytrá má v sobě něco co z ní vyzařuje a namyšlenost gto určitě není. No a pro ty co tady piší že je hnustá a tak, tak ty bych chtěla vydět osobně. Vsadím ze že jste hloupé a nikoho kolem sebe nemáte rádi a to vás tak štve že aspon na net napíšete o těch nej. holkách že jsou hnusne. Stejně je vám to na nic protože všichni ví že kdyby nebyli krásné tak nemají v soutěži šanci ne? Eli máme tě rady -
Re: eliska je uzasna
jen takovou menší poznámku...Bůh neposuzuje lidi podle charakteru ani podle ničeho jinýho.Miluje nás všechny ať sme zatvrzelý ateisti,nafoukané modelky anebo řádové sestry.Bůh neni žádnej soudce,kterej sedí na obláčku *4*