Přejít na výpis diskuzí

Eliška Bučková

OSOBNOST 1.2.2008 
273 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká Miss 2008

Taky jsem fandil, mrkání jí šlo *3*
    Je to *4* s *5* v těle! Jen vtip *1*
  • Je to kočka !

Je to kočka, konečně krásná Miss, přeju jí to !
    • Re: Je to kočka !

souhlasím s Tebou, je nejpěknější miss vůbec ...
  • je dokonalá!

Eliška je pro mě jednou z nějkrásnějších žen na světě vůbec! Je naprosto dokonalá - ztělesnění ideálu krásy!
    A kdo říká, že není krásná a nedej Bože asexuální, by asi měl začít přehodnocovat svoji orientaci...
    Dívky z celého svtěa na Miss Universe 2008, třeste se! *14*
    • Re: je dokonalá!

*1* *1* loololol, teď jsem se fakt musel zasmát *1*

nejkrásnější žena vůbec ? no to určitě,vyjdu z domu na ulici,a uvidím hned 10 hezčích
      • Re: Re: je dokonalá!

Tak to bych taky chtěl bydlet tam kde ty, Witasi!
        Rád bych ty krasavice chodící po ulici v tvém městě viděl...
        No, každý máme jiný vkus, že? ale stejně absolutně nechápu, že se někomu nelíbí...

Máš naprostou pravdu
  • Tak jo, asi ne všichni křesťané si myslí, že sex je jen pro plození dětí, ale už jsem se s takovými názory setkala.
    A co se týče toho s láskou se napomínat, ono by to bylo fajn, kdyby se lidé dokázali s láskou napomínat, ale stejně nikdo neví, jesli jeho bližní dělá něco, za co by měl být napomínán. Oni se někteří křesťané tváří blahovolně, že oni to jako ví, ale ruku na srdce,je to tak jednoduché? Každý má svou cestu a na ní své lekce, ze kterých se má něco naučit a kdo z lidí ví, kdy taková lekce nastala. To jsou ty naše kříže, které z nás nikdo nemůže sejmout. Já bych řekla, že lidi by měli s láskou při sobě stát, když nastane chvíle zkoušek. Není společná cesta, je jen společný cíl. A když k němu někdo zamíří jinou cestou, neměl by být souzen. Měl by být s láskou podporován.
  • sorry Eliško

Mně vůbec nepříjde krásná,je taková no spíš umělá.S některými krásnými misskami,co tam kdy byly a hlavně s VERONIKOU POMPEOVOU SE NEMŮŽE ANI ROVNAT.To ta Hadašová je větší kočena
    • Re: jak to tedy je?

tak za prvé by mě zajímalo podle čeho posuzujete vy mladí krásu?Podle mě jsou důležitější věci než nějaká prchavá krása podle moderních trendů.Představte si i tu nej ženu jak bude nebo jak by vypadala bez plastik až jí bude třeba 50 a víc?Myslím,že lidé by se měli posuzovat podle vnitřních vlastností a ne toho co je jen na povrchu.Podle mě ideální žena je ta,která rozdává lásku a teplo domova,ikdyž třeba není úplně stroprocentně milována,umí se bavit,smát a přitom budovat kariéru,starat se o domácnost a vychovat děti a ne je odsunovat na druhou kolej,protože na ně nemá čas.Anemusí být ani povrchově krásná,důležité je to co z něj vyzařuje.Tohle dělá ženu krásnou.Ne make-up a plastiky.Jo a k Eliščině rodině:ti jestli jsou praví věřící tak jsem tím pádem svatá.Celá rodina je sobecky namyšlená a vychovávají děti v duchu my jsme nej a všichni ostatní jsou tupci.Takže si to přeberte jak chcete a doufám,že mi někdo nadáte jak mám předpotopní názory...páááá PS:ještě tak před 50 lety byla ideální ženou,sice upravená,ale dobře živená matka,která se dokázala postarat o rodinu
      • Re: Re: jak to tedy je?

naprosto souhlasím s vámi. výchova jde ve stylu - my jsme nejlepší a ostatní jsou póvl.
  • Eliška je pokrytecká lhářka. Jak jinak byste ji nazvali vy? Jestli je chytrá, to nevím, nemluvila jsem s ní a co se týká krásy, tak ta je relativní (no mě se zrovna nelíbí, připadá mi na obličeji o hodně starší než je).
    • To, že jsem napsala, že je pokrytecká lhářka nebylo myšleno na její anorexii, ale na její víru, protože se podle ní nechová...3UC
    • Já si o ní nemyslím, že je pokrytecká lhářka. Prostě měla strach si tu nemoc připustit.
  • V televizi řekla, že bude volit Schwarzenberga. To by mi nevadilo, jo, ale důvod, proč ho bude volit je k popukání. Prý proto, že není komunista. A Zeman je komunista? A odkdy?Chytrá taky není Pokud bere levici jako komunismus, pak tedy berme pravici jako fašismus... vidíte tu absurditu?
    Sám podporuji spíše pravici,ale někdy nestačí odsoudit jen podle stran, někdy je potřeba podívat se na věc detailněji.
    Takže Eliško, když někoho podporuješ, v tomto případě pana Schwarzenberga, tak si zjisti podrobnější informace, proč ho podporuješ.
  • Eliška B.

Na Elišku a na celkovou rodinu Bučkovu máme naprosto jiný názor. Já rodinu Bučkovu znám 17let a nemůžu říct žádnou špatnou věc. Kolik toho oni dokázali pro strážnickou farnost a celkově lidi. Znám i tebou zmiňovanou rodinu bratra. Jsou to totiž moji kmocháčci. V tomto bychom si opravdu nemohli rozumět. Máme totiž každá úplně jiný názor.Promiň a díky za diskuzi.
  • něco k Elišce

vítezství jí přeju,je to pohledná holka,sice né nejmoudřejší,ale to není hodně celebrit.Avšak přesto že je ,jak už jsem napsal pohledná,její úspěchy v modelingu nevidím příliš pozitivně.Co se týče předvádění na přehlídkách,tak na to má postvu sice dobrou-ale ty KŘIVÉ NOHY-nevím,nevím,jestli bude někdo chtít modelku s takovýma nohama.Ve fotomodelingu taky moc neuspěje,protože současné trendy nepřikazují dívce,aby byla krásná,nýbrž aby byla výrazná,a to Eliška bohužel moc není.Podívejme se na Karolinu Kurkovou,nebo Kate Moss.Podle mně jso snad i ošklivé,ale jsou velmi výrazné ,tak,že stačí jeden pohled na ně,a už si jejich tvář zapamatujete nadosmrti,a právě to se v modelingu vyžaduje.Podle mně z ní profesionální modelka asi nebude,ale v žebříčku celebrit se uchytí.Její kariéru vidím podobně,jako kariéru Hadašové,s výjimkou,že Lucie má pěkné nohy, ta bude modelka- přehlídková- jistě
    • Re: něco k Elišce

zdravím, pane, můžu něco, dovolíte mi to, že ano. Vypadáte světa znalý (křivé nohy = žádné přehlídky, srovnání komerčních a kariérních-fashion typů tváří apod.,dále jsem, přiznám se, nedočetl, pač si myslím, že zrovna takoví glosátoři na internetu šíří desinformace), smím se zeptat, jestli fotíte fashion, krajinky, zvířátka, nebo jen rodinné sešlosti?
      Pokud fotíte fashion, raději už dále nepokračujte. Myslím, že každý tady dobře ví, co za parodie na modelky chodí přehlídky v Praze (Diana Kobzanová,Katka Průšová za všechny).Tam je chyba už ve tváři, dále bych se nechtěl dostat. Modelka VE SVĚTĚ pane, to není jen štíhlá holka. Ta dívka když pak odejde přehlídky řekněme fahion weeku, měla by navázat na tyto kampaněmi pro značky, pro které šla ony přehlídky. A upřímně, nedovedu si představit, která značka by chtěla vsadit na Dianu nebo Katku. Proto tyhle brázdí vody českého trhu a upřímně mou osobu už otravují. Neobjevovat už se i v dříve seriozních internetových portálech viz. idnes.cz, je mi to jedno. Tolik k vaší glose o křivých nohou té či oné.
      Teď k tomu, co se chce ve světě. Tady pletete hrušky s jablky.Eliška je komerční tvář (stejně je na tom Simona Krainová), těžko někdy půjde přehlídky fashion weeku, tzn. haute couture značky můžeme škrtnout. Ale proč by nemohla být komerční tváří newyorské agentury?:)Viz. Vařeková, nebo ta Krainová, Netolická ve 1 model management.
      Závěrem. Ještěže jste se nepodepsal, pane. Mluvme každý a filozofujme, podepíšeme-li se třeba třeba jako model, ředitel vydavatelství, nebo fotograf jako vy, o tom, čemu rozumíme. Vždyť pak by v ČEsku bylo míň těch Všeználků, a tvořilo se méně desinformací. Ale to už vychází z české povahy. Většina negací jsou pomluvy, máloco konstruktivní kritika. A tyto dva pojmy se ještě poté zaměňují. Toto je tedy konstruktivní kritika, co jsem zde sesmolil. Zkuste to tak brát.
      PS: Protrápil jsem se do konce vaší reakce. Srovnávat Lucii a Elišku, to z profesního hlediska, pane, snad nemyslíte vážně.
      Rád se s vámi vsadím o basu dobrého pití, že Eliška (udrží-li postavu), tu kariéru bude směrovat zcela jiným směrem než Lucie Hadašová. Ale tím srovnáním jste mě přesvědčil, že bude ten krajinkář. *3*
      • Re: Re: něco k Elišce

Zkuste zapracovat na gramatice a slohu - než se někde budete písemně projevovat. Děkuji.

Ale pane, vždyť vy snad nevíte ani o co go ! Zkusme se podívat do praxe.Zatímco Lucie Hadašová svou kariéru zakládá poctivě na X modních přehlídkách a zakázkách, Bučková tropí skandály a vypouští do světatak naivní a dětinské názory, že bych se styděl, kdyby nás někde ve světě prezentovala.Lucie je přiměřeně inteligentní,Bučková se jeví jako primitivní děvče, co rychle ke slávě přišlo.Nedělejte ukvapené závěry a zkuste se nad tím zamyslet.Která agentura Elišku dostane, nejspíš prrodělá.

Eliška má v !18ti! letech míry 87-64-94,to na modeling už opravdu není,přihlásit se do MISS byla její jediná šance jak se udržet ve světě krásy, protože do pár let to vypadá na nadváhu..
  • Ale aby to někteří nepochopili špatně, tak jsem se neodvrátila od Krista kvůli Elišce. Neodvrátila jsem se od Krista vůbec, jen si začínám myslet, že církevní představitelé si některé věci přizpůsobili podle sebe. V Ježíšovo zmrtvýchvstání stále věřím, už 6 let :-).

Za prvé, podívejme se na tu dramatickou proměnu jeho učedníků. Z vyděšených mužů, schovávajících se v jedné místnosti, se stali odvážní lidé, zvěstující evangelium po celém světě. Co jiného než spatření vzkříšeného Krista by mohlo vysvětlit tak dramatickou změnu?

Za druhé, uvažme život apoštola Pavla. Co udělalo z pronásledovatele církve jednoho z největších církevních apoštolů? Bylo to jeho setkání se vzkříšeným Kristem po cestě do Damašku (Skutky 9:1-6).

Za třetí, dalším přesvědčivým „důkazem" je prázdný hrob. Pokud nebyl Kristus vzkříšen, kde je jeho tělo? Učedníci i další lidé viděli hrob, ve kterém byl pochován. Když se vrátili, jeho tělo už tam ale nebylo. Andělé ohlásili, že vstal z mrtvých, jak slíbil (Matouš 28:5-7).

Za čtvrté, dodatečným důkazem jeho vzkříšení je svědectví mnoha dalších lidí, kterým se Ježíš ukázal. Jen na vysvětlenou :-)
    • No, já teda nevím, nemám nic proti Ježíši jako takovém, ale to vysvětlení je sice fajn, ale ne ojedinělé. Už Budhizmus zná tzv. vzkříšení, žjevení se mistra či pokud byl některý z mistrů za života dost osvícený, jeho smrt se událá rozložením se těla během umírání do čtyř živlů, takže tělo se taky nenajde.

Nebo takoví jogíni, ti se dokážou nacházet na dvou místech součastně.

Já neříkám, že Ježíš nebyl úžasná bytost, ale přeci jen, Syn boží?!! Taky jsem jednu dobu chodila do kostela, hodně jsem četla i o jiných vírách a zjistila jsem, že všechny ty věci, které mi na výkladu Bible nesedí a nikdy nesděly se dají vyložit i jinak a pro mě mnohem přijatelněji.

Taky věřím v anděly, ale nejsem si jistá, že v ty křesťanské. Myslím, že s anděly je to mnohem složitější, než jak církev připouští, celá ta hierarchie duchovních bytostí je složitá, rozsáhlá a pestrá.
      P
      • Chryzantema
        Je těžké věřit v něco, co v podstatě nejde dokázat, i já se zmítám v nynější době v pochybnostech o pravdivosti křesťanství, zvláště katolicismu. Jestli není lepší vzdát se všech těch -ismů...
        Myslím si, že každá pochybnost nám otvírá možnost, posunout se na životní cestě dál. Víra je něco jako sázka do loterie.

Každé náboženství má v sobě něco zvláštního, mně je ale nejbližší křesťanství kvůli tomu, že se zakládá na svědectví lidí, kteří "viděli" a nejen na uctívání mrtvého mistra. Ale každý duchovně založený člověk kteréhokoli náboženství pozvedne svou morálku a očistí své myšlenky. Tímto způsobem se dají vysvětlit nerozkládající se těla mrtvých.
    • Clovek musi znat vsechny podrobnosi o Jezisovi aby si udelal svuj nazor.Dobre ze tak usilovne hledas Chryzantemo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit