-
ahoj eliško jestli je pravda že jíš nevipadáš moc dobře vysjoou ti kosti jsi skvělá ale nemužeš dělat modelku plavkách jsi pěkná ale ty knedlíky mužeš jíst taky jsou dobré *3*
-
vypadá jako někdo, kdo nemá všech pět pohromadě, ať už je vychrtlá nebo ne.
-
Miss 08
podle mně to měla vyhrát ta rusovláska.Na fotce vypadala blbě,ale jinak je to krasavice -
-
Re: Miss 08
Šárka Frýbortová??? No to snad ne! Tý právě jedině ta oficiální fotka pomohla, ale jinak naprosto průměrná, bez šťávy a elegance, jedna z nejsbaších, co tam letos byly...
Taktéž nesouhlasím s 2. místem Haničky Svobodové - to je taková tuctovka totálně bez charisma a šťávy...
Já bych dal na 2. místu Lucii Matušovou s čislem 1. Byla zajímavá, šmrncovní, čišela z příjemná osobnost a měla jako jedna z mála skutečně ženskou postavu.
A Elisavet není typ na miss - taková sportovní holka, která se na molu necítí jako doma... Neumí se prodat, i když je relativně zajímavý netuctový typ...
-
-
nic proti...
...ale mně se ty missky globálně nějak nelíběj,jedina co mně kdysi zaujala byla Ivča Kubelková *14* To teda můžu říct,že bych chtěla mít tělo a obličej jako ona.Ta Eliška je stejná jako ty předchozí České Miss -
-
Re: nic proti...
No já si reakci na to odpustit prostě nemůžu. Já vím, že krása je věc subjektivní, ale říct, že Eliška je stejná jako obyčejné, nezajímavé, vpodstatě tuctové Kateřina,Renata, Lucie, tak to máš fakt hooodně podivné vnímámí krásy. Eliška je s jejich obyčejnou krásou naprosto nesrovnatelná, úplnějiný level... Ona jediná má na to, aby její krása byla porovnávána ve světovém měřítku. Katku, Renatu, Lucku bach se být Michaelou Maláčovou styděl poslat jako reprezentantky krásy našich žen kamkoliv do světa...
Musím se zkrátka smířit s tím, že ne každý se na krásu díváme stejně, i když já některé poznámky na této diskuzi považuju za vrcholně nepochopitelné, jako kdybysme se bavili o úplně jiných hokách, než o jaké jde opravdu...
A Iva Kubelková - je sexy, ale v obličeji není nijak výjimečná *13*
-
-
Takhle že se chová křesťanka? Jsi jen laciná holka, která na sebe ráda poutá pozornost. Někdy méně znamená více. Když vyhrála Miss, byla hezká, ale teď je umělá a hrozně zestárla.
-
-
Hrozně se mi líbí domnění nevěřících, že křesťané jsou lidi, kteří ani nemají právo na to udělat nějakou chybu. A když tu chybu udělají, tak jsou rázem pokrytci a to nejhorší na světě. Bohužel vás zklamu Jano - tak to vůbec není.
-
-
Je to laciná holka, pořád nemluvte o té její anorexii, to mě nezajímá, bavím se o tom, že je pokrytecká a to ne jen v jedné věci, ale tak ve 30 věcech!!! Prostě je falešná jak pětník.
Myšlení Elišky: "Podle své víry bych měla jednat tak a tak, a chovat se tak a tak a víte co já udělám? Napodobím nevěřící holky v šoubyznysu, abych zapadla do davu. A hlavně budu mít spousty afér s bohatými muži, penízky kutálejte se". *3* -
No, ona už chyba tkví v tom hlásit se ke křesťanské círvi. Čtou ti slavní křesťané Bibli a nic jim nepřide divne? Pokkouší se to učení dát do souladu se životem? A stále jim nepřijde nic divné? Viděli papeže a ještě stéle jim nepijde nic divné? No, jestli je to tak, tak potěš....
-
-
Znám spoustu křesťanů, kteří žijí úplně jiný život než nevěřící, nepomlouvají, nekradou, nelžou, dokážou upřímně přiznat svoji chybu atd. Problém je ten, že v naší společnosti jich je hrozně málo, tudíž je lidi moc neznají. Sama se hlásím ke křesťanské církvi, chodí tam lidi, kteří se opravdu snaží žít život úplně jinak a nevěřící lidi je nechápou. Samozřejmě že mezi věřícími v globálu se najdou pokrytci a potom to vrhá neblahý stín na všechny věřící. Neházejte všechny věřící do jednoho pytle!!! Taky by mě zajímalo, proč je podle vás chyba hlásit se ke křest. církvi??
-
-
Asi toho o kř.círvi moc nevíte, když se tak ptáte. A jestli jo a všechno jí schvalujete tak asi nepatříte k těm, co se snaží žít "úplně jinak", jak píšete, že!
Ale ne, já nechci být protivná, i když někdy je to fajn. Já si jen myslím, že církev hlásá lži, ten jejich papež a to podotýkám každý papež je zaprodanec "tohoto světa" a nijak se neliší od politiků...i když v mnoha případech je ještě podstatně horší. A žít úplně jiný život? Co to znamená? Chodit di kostela a věřit lžím? To se mi ale nelíbí. -
-
Tak si někdy přečtěte desatero. Myslíte, že je v něm napsáno něco lživého? Jak jsem sama řekla, někteří "křesťani" jsou vážně pokrytci, ale to potom nejsou ti praví křesťani. Nezlobte se na mě, ale o církvi nevíte nic vy. Vy víte jen to, co prosákne ven. Jenom to zlo, které se tam děje. Znovu podotýkám, že tohle by pravý křesťan nikdy neudělal. Jak je vidět, tak s pravým věřícím jste se nikdy nesetkala.
-
-
-
-
-
-
Dřív sme ji měli rádi, ale teď se hrozně změnila.. je to tupka jen se základkou, ani tu blbou maturitu pořád nemá a prej i ukončila studium na střední a velice jak každý rok tvrdila, že si ji udělá a ho*no z toho.. a s těma umělýma kozama mě dostala, kdyby aspoň přiznala, že je má, když to každý vidí, přes noc jí přece nenarostly.. Jsi ostuda STRÁŽNICE!!
-
-
Ivanko, pár příspěvků nad tímto se rozohňuteje, horujete za Krista a teď předvádíte tuhle slovní zásobu??? Máte schizofrenii?
-
-
Ahoj! Ne schizofrenii nemám, ale někdo jsi vypůjčil mé jméno, nebo spíš přezdívku. Komentář začínající slovy: Dřív jsme ji měli rádi...jsem skutečně nepsala. Slovní zásobu mám o hodně lepší a sprostě zásadně nemluvím ani nepíšu *4*
Navštívila jsem tyto stránky až teď od svého prvního příspěvku z 5.4.2012
-
-
-
No, asi se někomu líbí anorektičky, což je jistě každého věc až na to, že tím anorexii přímo podporují. *8*
-
Eliška
Teď v pondělí dojela k nám do města Eliška Bučková...dala nám autogram a fotku dokonce byla i tak hodná, že sem se s ní mohla vyfotit a mohla sem vyfotit s ní i mé kámoška...ve skutečnosti je krásnější než na fotkách! Je to úplně normální ženská, která si na nic nehraje a snaží se moc všem vyhovět...je úplně úžasná...nemám slov...fakt super... *4* *4* *3* -
Odvaha se cení
Vim co to je šoubyznys, sama jsem herečka a cejtim jak je tvrdej... obdivuju Eliščinu odvahu bejt svá a plout proti proudu... Přeju jí, ať se drží, nikdy se nevzdává svých ideálů, i já v ně věřim a spousta dalších v ty ideály věří, jen nemaj odvahu je projevit.
Elišce fandim a přeju jí jen to nejlepší. -
-
Re: Odvaha se cení
odvaha se fakt cení ... za takové dojebání českého jazyka bych ti s chutí rozkopal xicht krávo vymatlaná !!! -
Re: Odvaha se cení
Já taky .... nechápu proč jí wšichni soudí.....
-
-
K R Á S A !
Je krásna, fakt naozaj !!!