-
ples
Eliško, nebyla jsi včera na plese ve Veselí nad Moravou ? Zdálo se mi, že jsem tě tam viděla. -
Eliška
Vy šecí tady píšete že je hnusná, narážíte na její víru v Boha, píšete také hnusné věci aj přesto že ju vůbec neznáte !!! Já ju znám od malička a narozdíl od vás šeckých vím jaká je !!! Soudit ji jenom kvůli její víře !! To je čistě její osobní věc a vás to nemusí vůbec zajímat !! Nechápu ¨jak nekdo može byt tak ubohý a trapný a psát o nekom takové věci !!! Eliška je moc pěkná a hodná holka a vy kteří jí neznáte tak ju nemožete ¨posuzovat !!!! A za to co jí navrhli návrháři ona nemože esi to tady nekomu eště nedocvaklo !!! Eliška Miss vyhrála právem!!! Tak vy ubozí kreténi běžte nekam s takýma řečama že je pi*a a ku*va si nechte pro nekoho, koho to bude aspoň trošku zajímat !!! -
Eliško, kde Tvá víra v Boha, kde je Desatero, kterému jsi se učila, co to vyvádíš???? Obrať se dokud je čas!!!!!
-
-
Jestli je tato osoba věřící, tak to potom asi každý člověk v této republice.
To, že to o sobě tvrdí, případně si dá křížek kolem krku stejně nic neznamená.
Znám kolem sebe takových "křesťanů" spousty.
-
-
Je to sikovna holka ktera je cilevedoma a ma muj obdiv.
-
Eliška je hezká holka, fandím jí.
-
Jinak Eliška to opravdu přehnala, měla by trochu přibrat. Ale at už přibere či ne, je to pořád krasavice a nádherná ženská! :)
-
Hezká holka, ale měla by se občas nažrat... *1*
-
Podívejte se na komentář od Viktora na těchto stránkách: http://www.eliskabuckova.cz/gbook.html
Má úplnou pravdu, Eliška opravdu vypadá minimálně na 35 let. -
Miss Universe
Má hezký úsmněv a oči,ale jinak nemá žádnou šťávu.Jestli uspěje na Miss Universe,to nevím,je to sice míň prrstižnější než Miss World,ale pravidla jsou tam podobná.Většinou ani nezáleží jak ta holka vypadá,ale je to hodně o politice a i inteligenci té určitě holky.Táňa K. je hodně chytrá,a sálá to z ní,takže nevadilo,že je ze vech missek nejmenší a nemá ty nejleopší tvary.Eliška je jak lunt,všecko má jak podle pravítka,ale bohužel mi příjde hodně jednoduchá a vzhledem trošičku kýčovitá *3* -
Krasna..
Ona je krasna, moc se mi libila uz na fotce mezi finalistkami, ale mela by si odpustit to lascivni mrkani - pripominala mi trochu Irenku z kurvahosigutntag, jinak v Uvolnete se prosim mi byla hodne sympaticka, kazdopadne se mi vice libila Elisavet, ale je jasne, ze pro nas narod nemuze polocizinka vyhrat, mozna tak za 20 let, az nebudem tak xenofobni