Přejít na výpis diskuzí

Elvis Presley

OSOBNOST 31.12.2006 
177 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: znameni zverokruhu

elvis nefetoval,bral spoustu leku na spani a dep[rese.americani lekum rikaji drogs,a prave proto si spoustu lidi mysli ze fetoval,jenze to tak nebylo *3*
  • jaja31

Re: rtc

pokud chceš tvrdit,že byl feťák, přečti si jeho životopis a nepapouškuj nevědomé
  • Re: Elvis

Hlavní je,že to byl vynikající zpěvák, až na druhém místě by mělo být, že byl krásný.
    Blíží se výročí narození 8. ledna!
  • monika10

Elvis

Elvis je dobrý spěvák a je hlavně krásný . Jeho písně milujeme s kámoškama . *4* Je to náš milý bůh *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • nika1979

Re: Re:

proboha koho miluješ hehe he .tula *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9*
  • cilla

Re: Elvis je extra třída.

to jé! já jej poslouchám 2,5 roku. blbá su, že jsem se nechytla dřív! Takový úžas, až z toho padám!!! *14*
  • cilla

Re: Re: Re: Re:

To teda zůstane!!! Jak by ne. Někdo tak nezapomenutelný už tady nebude! Mysleme na Ela hlavně V DOBRÉM!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *8*
  • cilla

Re: mapů

MJ byl ještě horší - s tou svojí změnou vzhledu..!!! *14*
  • cilla

Re: crazy

Nesrovnávej Ela, x faktor a Superstar! To je o něčem jiném!!! *1*
  • cilla

Re: Ooh

To je pravda a víc než jen to! Takový další fenomén svojí doby jen tak nebude! *14*
  • audrey1

Ooh

No,tak to je můj hodně velkej oblíbenec,protože je to jeden z mála lidí,co opravdu zpívat umějí a ne jenom natřásají zadkem na pódiu. *3*
  • cilla

Re: Re: Narozeniny Elvise

Já jsem si na ně vzpoměla minulej rok - a to v mém oblíbeném rádiu - Frekvence 1 zahráli jednu jeho písničku!!! Asi věděli, o co frčí!!!
  • cilla

Re: Člověk Elvis

Souhlas!!!
  • cilla

Re: Re: znameni zverokruhu

souhlasím s názorem!!! *14*
  • Re: znameni zverokruhu

na horoskopy nevěřím! a k tomu životopisu-docela by stálo za zmínku že elvis měl dceru, a navíc se svojí ženou se rozvedl po 7 letech! Tento životopis se celý nepovedl !nemuseli by tam býti pořád jen samé názvy písníček, a hodily by se tam třeba najaké zajímavosti, třeba že si kupoval plno cadilaců měl obobní tryskáč, a že ve měste kde žil po jeho smrti vzniklo muzeum ! *5*
  • znameni zverokruhu

elvis prasly byl moc krasnej chlap a priscila se k nemu nehodil a protoze on byl kozoroh a ona bilzenec ja se v horoskopech vyznam proste se k sobe nehodili a proto se rozesli a elvis to tesko snasel a skoncil na drogach a ty ho zabili
  • Re: crazy

Jo tak to máš pravdu!Elvis je zkrátka bůh! *14*
  • crazy

Většina příspěvků od nefanoušků je o ničem.Proč se k Elvisovi vůbec vyjadřují, ať si jdou svou cestou průměru.Byl to profík a i po své smrti zajímá lidi.Paradoxně si svým způsobem života přivodil konec, ale i "nesmrtelnost", jistou záhadnost a přitažlivost.Jeho hlasové zabarvení způsobuje mrazení, jeho pohled podlamuje kolena. Jestli někdo hledá X-FAKTOR, tak tady je bezesporu!!!
  • Elvis forever

*14* *14* *14* ROKENROL *14* *14* *14*
  • Re: Elvis Je a vždycky bude král Rock n rollu

*8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit