-
Re:
jsi blba asi že nebo padla na hlavu *13* *5* *16* *5* *10* *9* taky monokl budeš mit ty elvisi už ze vydim hahahahahahahaha -
Souhlas
Chtěla bych tam taky, ale nemám šanci. -
Elvíííísek
Ahoj elvííísku škoda že si uletěl do nebíčka mě se po tobě mocky moc stýská a moje kámoška má stejné znamení a chtěla ti říct že si mocky moc hezký.....A já jsem ti chtěla říct že si můj a budeš můjjjjjjj idol jasný tak se měj v nebi a papaúa brouku *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jasný souhlas
Přesně to si myslím i já a držím se toho. Pochopila jsem všechno a vím, co dělám. Já ho totiž poslouchám také a štve mne, když mne někdy nechce přehrávač přečíst CD. Moje okolí z toho blázní a jedna kamoška mne s ním srovnává. Ale já budu dokonalá až mne uvidí s černými vlasy a nápadně oblečenou.*14* *14* To ji sebere úplně. A jiní se mne zase ptají, co furt čtu. Když to zjistili, stichli!!! *8**8*
*5* *5*
www.elvis.euweb.cz odkaz Kniha -
Elvis....to je teda urážka
Co tím myslíš????
Ten kdo ho neposlouchá asi není normální. Ale já ano!!! -
elvis je skratkasuper je to idol idolov
-
:-)
King -
jo je(byl)fakt super jeho muzika mě pořád dostává. *3*
-
No Elvise se učíme v Hudebce hihi *15*
-
Elvík
Jo Elvis byl třída ale mohl se narodit později *4* -
Elvy je muj milaček!!!!nedam na něj dopustit!!! *14* *14* *3*
-
Elvis
Miluju Elvise!!!Je super!!! -
Film o Elvisovi
Hledám možnost získat životopisný film o E.P.. -
I LOVE ELVIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
-
Elvis
ne!! Elvis je princ že???? *1* *1* -
el
-
elvis zije
-
ahoj
zdravím vás *15* *3* *16* *14* -
Elvis
Taky žeru Elvise.Viz na www.libimseti.cz/michal-elvis *14* -
Elvis je extra třída.
Elvise zbožňuji o svých 11- ti let, kdy jsem prvně viděla jeho životopisný film. Amerika dala světu 4 věci...Micky Mause, Coca-colu, basketbal a ELVISE PRESLEYHO....jeho muzika je nádherná, on sám rovněž....ráda ho poslouchám a to už je sakra doba, co mi bylo 11::))