-
Som velky fanusik Enye, moja oblubena piesen je Caribbean Blue.
-
kkkkkk
Je to překrásná hudba s nádechem romantiky, dobrodružství a touhy po svobodě.Jsem velmi ráda, že tahle skvělá zpěvačka existuje. Pa pa Elisabeth Holečková -
Její písně se krásně poslouchají ! Je Božská ! Její hudba je krásná relaxace ! Je to andělská hudba z vyšších sfér ! Jan B.
-
žůžo
*14* *15* je to fakt uzasna zpevacka a rad ji posloucham kazdy den, nejradsi vecer, kdyz mam klid a cas *3* . nelepsi songy, ktere se mi od ni libi sou CARIBBEAN BLUE, ORINOCO FLOW, ANYWHERE IS, THE RIVER!!!, NOW WE ARE FREE *4* *5* rad bych ji potkal, skoda ze nema zadny koncert nebo hudebni vystoupeni na kery bych si rad zasel. *4* *14* -
-
Re: žůžo
Súhlasím s Tebou. Nejaké hudobné vystúpenie, kde by Enya prezentovala svoje inštrumentálky by boli fakt super, prípadne nejaké skladby s jemnými vokálmi napr. Boadicea, A Day without Rain, Watermark, River, To Go Beyond a podobne. Ale piesne ako Caribbean Blue, Anywhere Is, Only If, On My Way Home aú na živo nezaspievateľné, snáď jedine s dopravodným zborom vokalistiek a to by už asi nebolo ono. Možnosť prezentovať vokály na živom koncerte s playbacku je asi takisto o ničom. Aspoň keby tých štúdiových albumov bolo viac a nie raz za 4 roky...
-
-
novy CD
achoyte chtela sem se zeptat,esi nekdo nevite esi nevydala Enya nejaky novy CD?a esi jo,jak se menuje...dekujiii *3* -
enya
jo jo enya upe suprová a asi nejlepší zpěvačka na celým světě je thak depresivní až se toho začínám bát !!!! *1* *1* -
SUPER
nedavno jsemo bjila fakt krásnou písničku amararntine,je fakt boží pak jsemslyšela další umí krásně zpívát! *15* *14* -
<3
bella:máš pravdu ta je taky krásná *14* *1* -
Enyo si moje nejlepší favoritka,přejí si aby si přijela do našeho města a zpívala písně které ti hřejou na srdci.Tvoje hudba mi zpravila život.
-
Vše nejlepší k narozeninám hodně štěstí a zdravý Vám přejeme.Ať stále tak krásně skládáte tak krásné písničky.Rád Vás poslouchám.Mirek.