-
souhlasím s tebou.Je to vážně nádherná hudba!!!
-
Se všema ,co říkají ,že je to super hudba a je škoda ,že nevystupuje rozhodne souhlasím a přidávám .že když se všude možně píše o tom ,že je zastaralá a zkostnatělá ,že to není pravda,JE TO SUPER HUDBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))
-
Enya
Enya je pro mě nejlepší zpěvačkou. Na ní nemá žádná popová hvězda. Je to úžasná osobnost, s nádherným hlasem, hudbou :). Mám všechny alba :) -
JE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
-
zazrak jmenem hudba
S hudbou Enyi jsem se setkal poprve nekdy v roce 1992 a okamzite me chytla za srdce a drzi me do dneska, hazdou jeji novou desku mam a musim si ji poslechnout aspon 3x nez mi zacne davat ten pro me spravny smysl, ale pak me nabudi takovou energii, ze s ni vydrzim velice dlouho. Muj vyzkouseny recept zni: zhasnete si, nechte svitit jen malou lampicku nebo svicku, lehnete si velice pohodlne a pustte si Enyu, zavrete oci a jen poslouchejte. Za malou chvili Vam bude tak krasne na dusi, za vsechny trable sami vysublimuji a tomuhle ja rikam zazrak a za to patri etericke Enye muj dik. -
S jeji hudbou jsem se setkala nekdy kolem 1999 a drzi me to. je to fakt super a doufam ze jen tak nezmizi. Enyo-drzim palce do budoucna!
-
Pozdravujem vsetkych
Enyu zbožnujem je to fakt vybornňa spevacka.Ma ohromny hlas. -
Superrr
Je úplně superrrr!!!! -
hgfgg
Jak se jmenuje nové album od Enya.?prosím -
Enya je u mě hvězda.Má tak krásný hlas,ÚŽASNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!§§§ *14* *3* *1* *1* *3*