Přejít na výpis diskuzí

Enya

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Enya

*14* Ahojki Enya je naprosto luxusni hudbicka.. posloucham ji vetsinou kdyz si potrebuju vycistit hlavu a citim se nejak smutne.Myslim si ze v jejich skladbach je jiste kouzlo ktere vas na prvni poslechnuti ocaruje a at se vam libi nebo ne stejne jeji melodii porad slysite v hlave.Ani Pan prstenu by nebyl tak skvely a uspesny kdyby tam nebyla skladba od Enyi.Podle me je nejhezci pisnicka I WANT TOMORROW.....I *14* ENYA
  • ellain

super!!

Enya je moooc dobrááá nejradši od ní mám písen may it be!!! ta je krááásnáá!!!
  • Její písně jsou krásné ! Nejlépe se na ně cvičí joga !
    • kirushka97
      *1* *1*
  • evecka

Nejlepší zpěvačka světa

Bohužel lidičky, až teď nedávno jsem zjistila, že zrovna tahle zpěvačka je pro mě to pravé ořechové. Tak je mi líto, že mám jen jedno její CD a chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde by se dalo sehnat nějaké její starší CD. Byla vděčná za jakékoliv informace. Děkuji předem.
    • Re: Nejlepší zpěvačka světa

http://www.recordstore.co.uk/enya/h ome.jsp?Category=cd_albums
      • evecka

Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa

Děkuji za informaci.
        • Re: Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa

Evecka .. neviem odkiaľ si, ale určite všetky CD albumy od Enyi kúpiš aj v Prahe ak vystúpiš na zastávke metra Mústek tak pri východe z metra je jeden fantastický obchod s hudobninami (BL Music).... *3*
          • evecka

Re: Re: Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa

Děkuji za dobrý tip. *3*
  • -i-andrejka-i-

Nej nej nej

Vím že už se opakuju ale Enya je prostě nej *4* *3*
  • lieblinka

Enya

Ona je suprová,vždycky když mam depku,nebo jen tak si chci hodit veget,tak si ji pustim.....best písničky Caribbean Blue,Book of Days,Only Time. *3* *4*
    • Re: Enya

lepší spěvačku než je enya v těhle druzích písní,neznám,a ani není,ta je prostě ůžasná,a ty písničky,to je lahoda........... *3* *4* *14* *4*
      • Re: Re: Enya

já prostě žiju enjou!!!!!!!!!!
  • nika.

------

Vše nej v další tvorbě! Všechny písničky jsou super, na uklidnění. *1* Hodně štěstí.
  • Neviem ako vy ale ak by mala koncerty, a boli by takéto http://www.youtube.com/watch?v=tpOyCvyoe8U tak to by som išiel okamžite.
  • Éterická bytost,krásná žena,výborné písničky,a hudba.
  • Všechno nejlepší k narozeninám, Enyo. Přeji Vám, aby jste byla šťastná stejně tak, jako my z Vašich písní. Máme Vás moc rádi. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit