-
Enya
*14* Ahojki Enya je naprosto luxusni hudbicka.. posloucham ji vetsinou kdyz si potrebuju vycistit hlavu a citim se nejak smutne.Myslim si ze v jejich skladbach je jiste kouzlo ktere vas na prvni poslechnuti ocaruje a at se vam libi nebo ne stejne jeji melodii porad slysite v hlave.Ani Pan prstenu by nebyl tak skvely a uspesny kdyby tam nebyla skladba od Enyi.Podle me je nejhezci pisnicka I WANT TOMORROW.....I *14* ENYA -
super!!
Enya je moooc dobrááá nejradši od ní mám písen may it be!!! ta je krááásnáá!!! -
Její písně jsou krásné ! Nejlépe se na ně cvičí joga !
-
-
*1* *1*
-
-
Nejlepší zpěvačka světa
Bohužel lidičky, až teď nedávno jsem zjistila, že zrovna tahle zpěvačka je pro mě to pravé ořechové. Tak je mi líto, že mám jen jedno její CD a chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde by se dalo sehnat nějaké její starší CD. Byla vděčná za jakékoliv informace. Děkuji předem. -
-
Re: Nejlepší zpěvačka světa
http://www.recordstore.co.uk/enya/h ome.jsp?Category=cd_albums -
-
Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa
Děkuji za informaci. -
-
Re: Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa
Evecka .. neviem odkiaľ si, ale určite všetky CD albumy od Enyi kúpiš aj v Prahe ak vystúpiš na zastávke metra Mústek tak pri východe z metra je jeden fantastický obchod s hudobninami (BL Music).... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nejlepší zpěvačka světa
Děkuji za dobrý tip. *3*
-
-
-
-
-
Nej nej nej
Vím že už se opakuju ale Enya je prostě nej *4* *3* -
Enya
Ona je suprová,vždycky když mam depku,nebo jen tak si chci hodit veget,tak si ji pustim.....best písničky Caribbean Blue,Book of Days,Only Time. *3* *4* -
-
Re: Enya
lepší spěvačku než je enya v těhle druzích písní,neznám,a ani není,ta je prostě ůžasná,a ty písničky,to je lahoda........... *3* *4* *14* *4* -
-
Re: Re: Enya
já prostě žiju enjou!!!!!!!!!!
-
-
-
------
Vše nej v další tvorbě! Všechny písničky jsou super, na uklidnění. *1* Hodně štěstí. -
Neviem ako vy ale ak by mala koncerty, a boli by takéto http://www.youtube.com/watch?v=tpOyCvyoe8U tak to by som išiel okamžite.
-
Éterická bytost,krásná žena,výborné písničky,a hudba.
-
Všechno nejlepší k narozeninám, Enyo. Přeji Vám, aby jste byla šťastná stejně tak, jako my z Vašich písní. Máme Vás moc rádi. *4*