Přejít na výpis diskuzí

Enya

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super

jak se jmenuje ta písnička z listopadové romance a kde ji stáhnu?super
  • goooooooooooooooooooooood *5*
  • souhlas Nicky Ryan opravdu není manžel Enyi ale její textařky...chybička se vloudila *4*
  • Kde koncertuje

Enyu a její zpěv miluji od jejich začátků. Nádherně zabarvený hlas je pro mně tím pravým oddechem když se zaposlouchám do jejich písní. Koncertu v České republice se už asi nedočkám. Neví někdo kde bych našel stránku s jejím programem koncertů. Nemám pochyb o tom, že kdyby vystupovala u nás, slušně by zaplnila Sazka Arenu.
    • Re: Kde koncertuje

Zdravím Pípa. Enya je speváčka, ktorá nekoncertuje. Niekedy v 90-tych rokoch mala nejaké živé vystúpenie v rámci istého programu stanice BBC a ako sa sama vyjadrila, bolo to zaujímavé a aj keď do budúcnosti nevylučuje aj živé koncerty zatiaľ o tom neuvažuje. A ešte raz spievala osobne naživo pre zosnulého pápeža Jana Pavla II + nejaké sporadické vystúpenia v rámci vydania nových CD nosičov. Platonicky milujem túto speváčku, ale úprime ...neviem si ju predstaviť zaspievať niektoré skladby naživo napr. Anywhere Is, MAy It Be, Caribbean Blue a pod. Veľmi náročné skladby.
      • Re: Re: Kde koncertuje

Miluji jeji hudbu nadevšechny jiné a Viděla jsem video na youtube kde zpívala naživo na world music award a zpívala may it be ... upřímě, byla nervozní a třepal se jí hlas ale i tak sklidila obrovský potlesk jak jinak *5*
        • Je to skvělá zpěvačka. Musím však zklamat,momentálně není moje nej. Napsala jsem to sem kvůli názvu World Music Awards z filmu Alvin a Chipmunkové 3. Jsou tak roztomilí a nejlepší jsou písně od Chipettek Hot n cold,Single ladies,Put your records on. A taky nej písničky,které Chipettky zpívají s Chipmunky:Bad romance,We are family a Born this way,aint to... Nevím ten název. Jinak mám ráda Olympic,Dádu Patrasovou a už nevím, Enya je suppeeeeeeeer,líbí se mi Anywhere Is,On my Way Home a jiné,mám období na zpěváky,kteří jsou chvilku pro mě nej. Teď jsou to Chipmunkové. Ale Enya je fakt super! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • super zpěvačka

Enya je super zpevacka u ni se vzdy uvolnim *3* .Nejradeji mam songy Caribbean Blee, Book of Days, Anywhere Is.
    • Re: super zpěvačka

Fungujeme podobne. *3* Pieseň Anywhere Is je moja TOP *4*, rovnako ako celý album The Memory Of Trees.
  • úžasný!!!!!!!!!!

řeknu vám je toto nejlepší co sem kdy slyšel!!! nenávidim všechny kromně ENYI je to ta nejlepší zpěvačka když jste naštvaní a pustíte si jí je to jako by ste jse znovu zrodili je to prostě života budič MILUJU TĚ ENYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    • Re: úžasný!!!!!!!!!!

s tím bych s tebou suohlasilže je enya nej. a že ta hudba je taková uklidňující a pohodová *4*
  • enya

enya je super,ty jeji pisnicky by mel poslouchat clovek,ktery se potrebuje vybrecet...podle pisnicek enyy jsem si vyobrazila jeji povaju,ale zajimalo by me jaka je opravdu jeji povaha,jestli se podobna te me *4*
  • Enya

Písničky od Enyy mám fakt ráda *4* *3*
  • sztu

fakt dobrý *3*
  • Znate to nekdo

Ahoj, znate nekdo nazev tohoto songu od Enya?
    viz odkaz:

http://www.youtube.com/watch?v= 0KNaGymlVAo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit