Přejít na výpis diskuzí

Eric Schweig

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: HANS MATHESON:)))

Mno, tak s tím nesouhlasím... *13* *10* Většina herců vypadá v reálu daleko lépe než na fotkách a ve filmech a hlavně jsou všichni štíhlejší, páč kamera přidává až 8 kg navíc. *5*
    Říká Ti něco osobní charisma, děvče? *4*
  • Re: Re: HANS MATHESON:)))

JA SE ALE PTALA NA HANSE MATHESONA... *9* *9*
  • Re: HANS MATHESON:)))

Právě to je ta sranda. Jako Unkaz to byl moc pěkný mužský. Skutečnost však může být taková, že ty co se tu nad ním rozplývají by si ho možná v reálu ani nevšimly nebo nad ním ohrnuly nos.
  • Tlustý Američan.

Škoda. Když měl ještě figuru, krásný mužský. Teď bohužel odulý opelichanec.
  • Re: Krasny herec

já bych jen chtěla doplnit že eric měl těžké dětství pravýho otce nikdy nepoznal biologická matka se uchlastala k smrti a náhradní rodina která si ho vzala k sobě ho týrala takže eric se v 16 sbalil a odešel od nich nadobro chudák erica moc obdivuju *9* *4*
  • ach ...

Ač se trosku zmenil,porad je to krasny chlap,a ty jeho oči .... *14*
  • Učaroval mi

Neznám hezčího herce a asi mě v dětství tak ovlivnil, že jestli nepotkám jemu podobného asi se už nezamiluju, ale já mám výhodu moje sestra být kluk, může mu dělat dvojče. Škoda jen, že je to sestra a já nejsem lezba. Jdu čučet na Mohykána...
  • Re: Re: Re: Ten nejak zmenil podobu

Bohužel jsem s ním viděla jen Posledního Mohykána - na úžasného Sokolího oka, jehož dokonalosti se vyrovnal snad jen Walker texas ranger jsem byla vždycky alergická, ale Unkase zbožňuju, jedna z mích nejoblíbenějších filmových postav....
  • HANS MATHESON:)))

VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
  • Krasny herec

Eric meri 188cm. Drive bydlel ve Vancouveru (Britska Kolumbie) v Kanade.
    Byl adoptovan ve veku 6 mesicu a zil v Inuviku. Predtim se stehoval i do severniho Ontaria. Je Inuit, ale v jeho rodove linii najdeme take Nemce. Je rezbar vehlasneho mistra Inuitskych masek a rezbarske prace. Osobne vystupuje vsude po severni Americe a mluvi s domorodymi americany.
  • Re: Re: Ten nejak zmenil podobu

Eric je velmi introvertni a o svem soukromem zivote nehovori. Takze jestli nejakou zenu, potazmo pritelkyni a deti ma, tak jsou dobre utajeny.
  • Re: Re: Ten nejak zmenil podobu

Pochybuju, ze Eric zije v rezervaci. Je to herec, takze ma urcite svuj vlastni dum nebo min. byt. V rezervacich zijou obycejni indiani (je tam vysoka nezamestnanost, kriminalita a trpi civilizacnimi chorobami). *9*
  • Re: Ten nejak zmenil podobu

Ma vubec zenu a deti *7*
  • Re: Ten nejak zmenil podobu

Eric Schweig zije v rezervaci a co to vubec znamena diky moc *7*
  • Re: Re: Ctyricate narozeniny

Tak nam jeho velky den nadesel. Vse nejlepsi Ericu!! Mnoho uspechu v profesnim a osobnim zivote!!! *3* *4* *3*
  • Re: Ctvrtej krizek

Tak tak. Presne za tyden nam Eric oslavi 40.
  • Ctvrtej krizek

Jezismarja vona mu uz bude tedka v cervnu ctyricet?? *9*
  • Stydim a moc..

.. timto se mu omlouvam. *9*
  • jojo

Téda povim vám, že jsem nečekala takovou změnu, ale jak tvrdila ta moudrá žena přede mnou, nikdo nemládnem. Můžeme se kochat záběry z filmů, nebo navštěvovat přesně tyto stránky...
  • Byl a je!

Byl moc hezkej a pořád je! A kdo to nevidí ať kouká jinam *4* Pro lynette: To se nestydíš krást fotky z jeho webu? To dokáže každej ale myslím,že je tam něco o autorizaci,nemyslíš? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit