Přejít na výpis diskuzí

Eric Schweig

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ...

No keby tam dali viac takýchto scén tak by určite posobil ten konec ešte smutnejšie a krajšie *3* Ale tam oni neboli hviezdami filmu tak sa to dalo čakat *9* Škoda že sa tie scény nedostali aspon na net,a asi sa už ani nedostanú ked sa neobjavili po úspechu filmu *9*
  • ...

Zuzyka: To je jasné, že film má aj napriek absencii milostných scén u mňa 5 hviezd. Ale ja som neapelovala len na milostné scény. Ale práve na tvrdenie, že väčšina scén s Alice skončila v strižni. Tak možno divákom uniklo kopec dôležitých momentov, ktoré by ďalej rozvíjali jej vzťah s Uncasom a pod. Je to naozaj veľká škoda, tento ťah rozhodne nebol najlepší. Aj keď tento film milujem úplne úprimne, stále premýšľam aké by to bolo, keby...?
  • Re: To je prča.

BAGDADY-ale to nieje len o kráse,ked bol cukríček z mohykána tak mal kopec fans ale ako si napísal/a/ teraz v strednom veku a velkou postavou má len fans ktorým sa stále páči jeho hranie aj v iných filmov a jeho talent celkovo. *3* A stretla som kopec pekných chlapov,s postavičku,a krásnú tváričku ale nič z nich nevyžarovalo čo by mna osobne na nich upútalo.Ale to je vec vkusu a názoru ale určite sa s niekym nebudem ukazovat len preto že je síce krásny ale nič rozumné z neho nevypadne al.by bol namyslený.A bolo by mi fuk či je elektrikár al.automechanik al.doktor *1* *5* ALICE-no film by bol zaujmavejší o tie scény ale aj bez nich je na 5 hviezdičiek *4* *3*
  • To je ale niečo!!!

Práve som si čítala pár článkov, súvisiacich s Posledným Mohykánom a celým tým vzťahom medzi Alice a Uncasom. Ako som tu už spomínala- blbá matka Jodhi May nechcela povoliť žiadne milostné scény s Ericom, pretože mala len 17- možno sa to už blížilo k plnoletosti. Ale to, že o rok natáčala film Sister My sister- kde predvádzala v podstate lesbické scény s hereckou sestrou- Joely Richardson- to už jej vôbec nevadilo! Zaráža ma táto predpojatosť a s ňou spojené následky na filme. Samotná Jodhi May povedala, že väčšina jej scén skončila v strižni. Podľa mňa je to obrovská škoda- v tomto filme, hoci mala tak málo rokov, predviedla toľko hereckého umenia a ukázala toľko skutočných emócií, že strihači si môžu tĺcť hlavu o stenu. Bola to obrovská chyba. Toto dievča( + samozrejme Eric) sú herci s veľkým H a to nemôže poprieť nikto!
  • To je prča.

Lidi vy jste někteří tak praštění, že se mi chce smát. Eric byl pěkný urostlý kluk, teď je to mužský středního věku, který umí svoji práci ale nenížádný zázrak. Rozplývaly by jste se ženské třeba nad elektrikářem kdyby byl pěkný na pohled a uměl svoji práci?
  • Re: Re: Re: Re: For Zuzyka

Tak hledej a kdybys něco našla, dej vědět, ju. *3* *3* *14*
  • Re: Re: Re: For Zuzyka

No jo,nič nové-proste je to talent a ešte k tomu aj cukríček *14* *3*
  • Re: Re: For Zuzyka

Musíme pravidelně sledovat novinky na netu, ono se zas časem něco objeví. *5* Ono tam v tom článku stejně psali jen to, že se Eric řezbářství věnuje už odmalička a že byl velmi talentovaný. Že má rád na maskách kontrasty barvy bílé, černé a červené. Učí někde na univerzitě a věnuje se dětem, v nichž nachází talenty a pomáhá jim je rozvíjet. To je tak všechno, co tam psali, zkrátka vcelku nic nového. *3* *4*
  • Re: For Zuzyka

Ahoj,no ja som to tiež ešte skúšala nájst a nič *9* Bohužial ani nič nové som nenašla *8* .Škoda že tá oficiálna stránka je out *16* Ale určite sa niečo točí,len sa to sem nedostane...
  • For Zuzyka

Jsem si myslela, že ti sem tedy ten článek s Ericem okopíruju, aby jsis ho mohla přečíst a ta stránka bohužel už neexistuje... *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Interview

Ach jo.. *9* kua drát asi sa budeš musiet na nete pohrabat a hádam to nájdeš *3* Ked budem mat trochu času tie to skúsím nájst,som to skúšala aj cez google a nič *16* Hmm a také čerstvé inerview,by sa človek niečo nové dozvedel *9* *5* *14*

Nu, to je právě problém.. *9* Nevím, jak se ta stránka jmenuje, protože jsem na to interview narazila náhodou přes obrázky.

Erika,nejde mi na tú stránku dostat,nejaké články som prečitala ale v podstate nič nové asi len že Eric už od malíčka mal talent na vyrezávanie a aj detským kamarátom vyrezával hračky,zvieratká,figurky..A ako sa tá stránka volá?Žeby som to skúsila nejak podla stránky príp.blogu nájst *9* Ďablica vieš ako sa hovorí božie mlyny melú pomaly ale isto *1* *5*
  • Re: Re: Re: Re: Interview

*15* pochybuju děvenko *15*
  • Re: Re: Re: Interview

Ach jo,vobec som sa včera na tú stránku nedostala,nechcelo mi to zobrazit *16* *8* Ale dnes to skúsim ešte raz,to by v tom bol čert aby som sa ktomu nedostala.. *1* Ďáblico,toho čerta neber osobne *3* a nevystrkuj tolko rožky bo bude zle *15* *5*
  • Re: Re: Interview

Až ten článek skoukneš, tak mi dej prosím vědět, co tam Eric říká *3* Abych byla v obraze, co ten náš rudý bratr vůbec dělá *14* *3*
  • Re: Re: Interview

*13* jojo jseš zlá a běž si rýpkat jinam *5*
  • Re: Interview

Ahoj Erica,ale ved mi sa nehádame,my len tak do seba nevinne rypkáme *3* Uf tak to idem pozriet, *14* *3* Dáblico *8* *13* *5*
  • Re: Interview

*9* fujky *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: konecne klid

*1* ne *1* to ty *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit