-
:-))))
adios *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: :-))))
nápodobně *1* *1* *5* -
Re: :-))))
Dábliblice -parohatá- ty si tiež typický protopéd... *1* A zle si čítala ERIKA písala že sprintér a ee striptér *13* A nemyslím že by sa kus chlapa jak on bál manuálnej práce či už vo výstavbe a ak by si ho náhodou raz zamestnala daj vediet,napečem koláčov k obednej prestavke, potom zdúchnem a by ste videli aké méty by nabehal kým by ma chytil.. *1* *1* A single al.ksindl *7* *13* *5* ERIKA SOM RAK,o 3 dni a pár rokov neskor jak Eric.. *14* *4*
-
-
150 a ideme dáál...
*4* Mimochodom ten regist.mail mi stále neprišiel a už je to dnes týžden!!! *16* Nemožem sem potom nič pridat *8* ADMIN ČO CHRÁPEŠ?? *5* *7* -
-
Re: 150 a ideme dáál...
Klid *3* Oni teď mají plné ruce práce s novým designem stránek *5* Všimla jsem si, že nový životopisy, fotky, filmy prakticky nepřidávají... *9* -
-
Re: Re: 150 a ideme dáál...
No tak ja im to asi odpustím... Z duší... kde parkujú?? *1* *5* -
-
Re: Re: Re: 150 a ideme dáál...
Teď jsem jaksi mimo mísu.. -
-
Re: Re: Re: Re: 150 a ideme dáál...
to len taký vtip,že im to odpustím z pneumatík ...*3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 150 a ideme dáál...
Aha. *3* Nějak jsem to prve nepochopila. *4*
-
-
-
-
-
-
??
Hmm zas tu je zmena?Pri písaní mi tu chýba -políčko od autora *7* alebo že by to bolo tým že DNES mi prišiel ten registr.mail *3* Čo sa týka Hugha tak súhlasím že je sympaták a tiež sa mi páči jeho chovanie v reale k rodine.Ozaj v tvári nieje playboy ale mne sa nikdy taký tý dokonalý krásavci ani nepáčili.Ale proste niečo z človeka musí vyžarovat,ved na rozdiel od Erica má aj dobrú kostru ale aj tak je pre mna Eric naj *14* *4* a ten pohlad... *14* no neni čo dodat *1* *14* *14* *5* -
-
Re: ??
Přesně, člověka nedělá krásným vzhled, ale duše a to se přirozeně odráží i v osobním vyzařování a charisma *14* Eric měl na indiána perfektní figuru, takovou tu do V, jak mají správně chlapi mít, což většina indiánů nemá, mají moc široký boky ja ženský, kolikrát i podseklý nohy a pneumatiku okolo pasu už odmlada, mají zkrátka odlišný figury od bělochů, každá rasa má totiž jinak utvářené svalstvo *3* Ale co dělal, že teď vypadá jak vypadá to opravdu nevím.. *9* Myslím si, že zrovna zdravému životnímu stylu neholduje, jako ostatně drtivá většina amíků *9* Nevíš, jestli je Eric plnokrevný indián, nebo míšenec *7* Moc mi to totiž není jasné, vím, že jeho pravá matka byla Inuitka a otec údajně Němec, pak že si ho osvojila rodina německého původu, takže by měl být de-fakto napůl Indián napůl běloch, že *3* -
-
Re: Re: ??
*8* No tak před chvílí jsem se dočetla, že Eric je napůl Inuit a Němec smíšenej se Švédem, tak čert se v tom vyznej! *8*
-
-
Re: ??
Tak meno mám svoje ako pri regist.tak sa nemusim jedovat... *3* Akurát že to Y a L malo byt velke ale ked to inak nejde.. *8* *5* -
-
Re: Re: ??
Stejně Ti ta registrace přišla nějak pozdě, ale hlavně že už zaregistrovaná jseš *3* *3*
-
-
-
Perlička
Jo a mám ještě o Ericovi takovou perličku *3* *4* Víte jak se jmenoval do svých 6 měsíců, tedy do doby, než si ho adoptovala jeho nová rodina? Tak to byste neuhádli ... RAY DEAN THRASHER *8* *1* -
-
Re: Perlička
Erika *13* tak v tomto si ma predbehla,som to chcela napísat dnes že sa volal Ray Dean,tiež som to našla na nete *1* *3* A ešte má moc rád psov aj vlkov pár má a miluje prechádzky v horách aj lov. *4* S tým povodom som si neni istá,raz som čítala že je čistokrvný indián a nemecká rodina si ho len adoptovala aj meno mu zmenila tak ozaj neviem.. *9* A myslím že Eric začal priberat zo začiatku kvoli tomu že ho vetšinou fans brali skor ako ¨sexidol¨a myslím že vela fans aj stratil..Ale tých vlastne fans ani nemožem nazvat *10* Aspon som to dávnejšie našla v jednom interviu a myslím že som to aj dobre preložila *3* A MIMOCHODOM JA POSLALA TÝCH FOTO VIAC TAK ŠUP SEM S NIMI *8* *5* a idem pohladat tie foto čo HVIEZDA doporučila *14* *1* -
-
Re: Re: Perlička
Krucipísek! Až teď jsem narazila ještě na tenhle vzkaz. Inu, s Ericem bychom se k sobě evidentně hodili, taky mám ráda psy a vlky, i když žádného nevlastním a ráda chodím po horách nebo alespoň po nějakých kopcích či se na hory ráda dívám na obrázcích nebo v tv, tak ještě ten lov *3* No, ale to by mě už Eric zaučil *3* *14* Nevěřím, že by si Eric záměrně ničil postavu jen proto, aby ho nebrali fans za sexsymbol *13* Myslím si, že taková náhlá popularita byla na jeho nervy a psychiku dost velký záhul a tlak a že to prostě neunesl a začal se přejídat, on není živelný typ, extrovert od přírody ba naopak a jelikož jsem na tom podobně jako on, dovedu si představit, že to nesl docela špatně, i když z toho pochopitelně mohl mít radost, vzhledem k tomu, z jakých poměrů pocházel. Do toho se mohly přidat další věci a okolnosti, které ho mohl vnitřně žrát, cítil se frustrovaný, bůhví, jestli je se svým osobním životem spokojený, třeba si to představoval jinak, kariéra není nic bez vnitřního pocitu štěstí a radosti *3* A taky nevidíme do zákulisí filmového průmyslu, dle mého se tam také dějou pěkné levoty a možná, že se k Ericovi stejně chovají jakožto k indiánovi jako k méněcenné bytosti. Co jsem měla možnost vyčíst z různých rozhovorů jeho neménně slavných "native" kolegů, mají problém s uplatněním, proto si základají vlastní filmové společnosti a točí nezávislé filmy, tedy pokud mají aspoň trochu toho štěstí. *4* A co sis přeložila v tom starším interview, jako že Eric se vypovídal, že ztratil plno fanoušků kvůli tomu, že přibral pár kilo navíc? *7* -
-
Re: Re: Re: Perlička
No skoro nemám čo dodat,si to perfektne vystihla *3* Ja mám tiež takú povahu a koníčky vlastne od malinka,Mám rada hory aj kúsok od nich bývam,za 2 týždne si pojdem po malého malamutíka a o motorke a gitare ani nehovorím *1* A povahovo tiež najradšej sama trávim čas a moc zo ¨súkromného súkromia¨ani nehovorím *4* Človek by povedal že mi nič nechýba a predsa..No a v jednom interviu po Mohykánovi priznal že sa native herci tlačili na ubytovaní a skutočne sa niektorí (bieli)chovali skor nadradene.Osobne si myslím že ich amíci berú a chovajú sa k nim tak ako tu naši k romom.A pritom na rozdiel od naších romov mali aj majú krásnu kultúru a okradli o zem amíci ich a nie naopak.A to nehovorím že napriek asimilácii a kopec vyvraždených si zachovali aj povodné zvyky,kultúru,obrady,náboženstvo aj jazyk.. *5* A filmový priemysel je určite dost špinavý asi aj preto je kopec hviezd na práškoch al.chlaste *9* A s tým priberaním je to moj názor že to tak bolo,Eric povedal že -nechce byt videní len ako sexsymbol-to bolo v int.nejak z roku '98 a v roku 2000 už bol kus chlapa v Big Eden.A ono tie kilečká sa rýchlo naberajú a kedže už nie je ten sladký Uncas tak určite nejakých fans stratil..Ale to neva stále je a aj bude prítažlivý,sympatický a talentovaný ako herec tak aj umelec *14* A malá perlička s Adamom B.spolu hrávali,Adam mal basovku a Eric gitaru (dúfam že foto uverejnia)a v roku 2000 ašte hral na bicie v kapele,Oblubený filmový 'hrdina' je Bugs Bunny a farby-biela,červená a čierna.Tie sú aj na jeho maskách najčastejšie vidiet. *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Perlička
Nemám k tomu co dodat *3* Tu fotku kde je Eric s Adamem jak hrajou znám, ale pochybuju, že ji administrátor uveřejní, protože není ani jednomu pořádně vidět do tváře a zvláště Ericovi ne a takové fotky oni neuveřejňujou.. *13* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Perlička
Hmm ja aj poslala ešte asi 4 kde je dobre vidiet cukríčka *14* a ešte tu niesú *8* *16*
-
-
-
-
-
Re: Perlička
mrkejte *3* http://flickr.com/photos/likkerstore/2701224257/in/set-72157605818106943/ *3* tak na týhle adresečce je hafo fotek z natáčení Mohykána *14* nejvíc mě dostala fotka kde je Eríček vycvaknutej mezi natáčením jak ukazuje na fotografa fakáče *1* *1* -
-
Re: Re: Perlička
*1* tak to bola super fotka *1* *3* tú stánku som ešte nevidela,a kedže u nás dnes len prší tak sa asi tiež pohrabem trochu na nete *3* A ešte k tej postave:aj Eddie Spears,Adam Beach.. májú tiež celkom dobrú kostru a sú to indiáni asi to závisí aj po rodičoch..A na Ericovi sa mi tiež páčia jeho dlhé nožiská *14* *3* -
-
jako že se tě líbí jeho dlouhý platfusy? *8* -
-
Tak,ked sme si porozumeli a preložili slangové výrazy *3* tak nie chodidlá ale celkovo jeho dlhé nožky,vrátane prdelky *1* *4* *14* -
-
Chvílu to síce trvalo ale aspon vidiet že sa vo svete nestratíme a nejak sa vždy dohovoríme.. *1* *3* A Erika-veru to 'koukali' *3* *4* -
jó takže od hýžďovýho svalu počínaje po platfusky konče *3* tak jsme se pochopili navzájem.. *4* *14*
-
-
-
Mě se na Ericovi líbí jeho štíhlé ruce a dlouhý štíhlý prsty na rukou *3* Jinak Eddie Spears má dobrou figuru - ani křivý nohy nemá,přebytečný sádlo též ne, krásný, štíhlý, ztepilý Indián *3* Adam Beach úplně dokonalý není, má totiž podseklý nohy a podivnou klátivou chůzi, možná že jako malý nosil peřinku, jinak si to vysvětlit neumím. Jinak do pasu dolů vypadá dobře. *3* -
-
No to je fakt Adam možno tiež rád hrával futbal (ale europský) *1* A Eddie tiež nejako povyrástol,teda myslím tým že spevnel a pribral. *3* Ked ho porovnám zo SKINS a INTO THE WEST tak je omnoho pevnejší ale mu to svedčí *4* -
-
Adam tiž zrovna neni moj typ,a vraj je nejaký divný *7* Eddie vyrástol a spevnel trošku,tuším by aj za hriech stál.. *1* *3* -
Taky Eddie už není žádný malý kluk, ale mladý muž *4* *3* K Adamovi se vyjadřovat nebudu, asi s tím fotbalem máš pravdu! *1*
-
-
Tak to teď po sobě čtu a narazila jsem na pěknej nesmysl co jsem napsala *9* Chtěla jsem napsat, že Adam Beach má dobrou postavu od pasu nahoru *1* Dneska píšu samí nesmysly a jsem nějakej mimoň... *9* -
-
To je v pohode *1* *5* -
A ještě píšu i z hrubkama, jsem si všimla *9* *9*
-
-
-
-
-
-
HVIEZDE...
Čo sú platfusy? *7* Ako dlhé nohy?Mne sa páčia jeho nožiská,dlhé,rovné až po zem *3* Ved je aj vdaka nim taký vysoký *4* -
-
Re: HVIEZDE...
Platfusy nebo-li perka jsou chodidla *3* -
-
Re: Re: HVIEZDE...
a zas som o niečo múdrejšia,to musím použit doma,niekomu povedat že má velké platfusy... *4* *5* -
-
Re: Re: Re: HVIEZDE...
Ty by asi koukali, co že to máš za nové slovo! *1* *3*
-
-
-
Re: HVIEZDE...
platfusky jsou perka dole *3* *4* -
-
Re: Re: HVIEZDE...
Ja som z toho zmetená *9* PERKÁ ako zarastené nohy *7* Bo ja som si teda všimla že indiáni strašne málo zarastajú,majú dost hladké nohy aj ruky *1* *3* *5* -
-
Re: Re: Re: HVIEZDE...
eric nemá chlupatý platfusky *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: HVIEZDE...
Ved hej,nemá *3* som to tak myslela :že celkovo sú indiáni neni chlupatí *4* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HVIEZDE...
*1* *3* -
Veru a to sa vyadrujeme skor spisovne,keby používame viac nárečovo by sme si asi moc nerozumeli*1* *3* -
Kam až ta jazyková bariéra může zajít, od chodidel ke chlupům *1* *1* *3*
-
-
-
-
-
-
Foto...
Nebojte na tej fotke je s hereečkou a producentkou *1* *1* *5* A kde do prdelky sú dalšie fotky *8* *5* -
-
Re: Foto...
Já se nebojím *3* *5* Vlevo stojí herečka Tamara Podemski a tu tlustou producentku jménem neznám *5*
-
-
Interview
Přestaňte se hádat *8* Našla jsem interview s Erikem z 25.6.2008, takže poměrně ještě čerstvý materiál *3* *3* Bohužel nemám přeložený, takže vám nemůžu dát echo *9*
Tady je adresa *14* http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://www.indiancountry.com/pix/1096417541_large.jpg&imgrefurl=http://www.indiancountry.com/content.cfm%3Fid%3D1096417541&h=848&w=500&sz=42&hl=cs&start=38&um=1&usg=__oA8Zi-PM9QTMA_wbBLv28cRH4zA=&tbnid=G7sh3gLK-lTD-M:&tbnh=145&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3DEric%2BSchweig%26start%3D20%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DN -
-
Re: Interview
Ahoj Erica,ale ved mi sa nehádame,my len tak do seba nevinne rypkáme *3* Uf tak to idem pozriet, *14* *3* Dáblico *8* *13* *5* -
-
Re: Re: Interview
Až ten článek skoukneš, tak mi dej prosím vědět, co tam Eric říká *3* Abych byla v obraze, co ten náš rudý bratr vůbec dělá *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Interview
Ach jo,vobec som sa včera na tú stránku nedostala,nechcelo mi to zobrazit *16* *8* Ale dnes to skúsim ešte raz,to by v tom bol čert aby som sa ktomu nedostala.. *1* Ďáblico,toho čerta neber osobne *3* a nevystrkuj tolko rožky bo bude zle *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Interview
*15* pochybuju děvenko *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Interview
Ach jo.. *9* kua drát asi sa budeš musiet na nete pohrabat a hádam to nájdeš *3* Ked budem mat trochu času tie to skúsím nájst,som to skúšala aj cez google a nič *16* Hmm a také čerstvé inerview,by sa človek niečo nové dozvedel *9* *5* *14* -
Nu, to je právě problém.. *9* Nevím, jak se ta stránka jmenuje, protože jsem na to interview narazila náhodou přes obrázky. -
Erika,nejde mi na tú stránku dostat,nejaké články som prečitala ale v podstate nič nové asi len že Eric už od malíčka mal talent na vyrezávanie a aj detským kamarátom vyrezával hračky,zvieratká,figurky..A ako sa tá stránka volá?Žeby som to skúsila nejak podla stránky príp.blogu nájst *9* Ďablica vieš ako sa hovorí božie mlyny melú pomaly ale isto *1* *5*
-
-
-
-
Re: Re: Interview
*13* jojo jseš zlá a běž si rýpkat jinam *5*
-
-
Re: Interview
*9* fujky *9*
-
-
For Zuzyka
Jsem si myslela, že ti sem tedy ten článek s Ericem okopíruju, aby jsis ho mohla přečíst a ta stránka bohužel už neexistuje... *9* *9* -
-
Re: For Zuzyka
Ahoj,no ja som to tiež ešte skúšala nájst a nič *9* Bohužial ani nič nové som nenašla *8* .Škoda že tá oficiálna stránka je out *16* Ale určite sa niečo točí,len sa to sem nedostane... -
-
Re: Re: For Zuzyka
Musíme pravidelně sledovat novinky na netu, ono se zas časem něco objeví. *5* Ono tam v tom článku stejně psali jen to, že se Eric řezbářství věnuje už odmalička a že byl velmi talentovaný. Že má rád na maskách kontrasty barvy bílé, černé a červené. Učí někde na univerzitě a věnuje se dětem, v nichž nachází talenty a pomáhá jim je rozvíjet. To je tak všechno, co tam psali, zkrátka vcelku nic nového. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: For Zuzyka
No jo,nič nové-proste je to talent a ešte k tomu aj cukríček *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: For Zuzyka
Tak hledej a kdybys něco našla, dej vědět, ju. *3* *3* *14*
-
-
-
-
-
To snad neni ani mozny, tohle!!
Pridavala jsem sem nejake jeho fotky a porad tu nejsou. VLEZTE MI NA ZADA!!! *10* *10* -
jó, holky..časy se mění
Holky, to byl pěkný chlap v Posledním mohykánovi, co? Na těch černobílých fotkách už je to takový seriózní taťka. Inu, my se taky měníme. Z lepých děv jsou širokoboké maminy. *3* *14*