-
blahopřání
Všechno nejlepší,pevné zdraví a hodně hezkých rolí. zlom vaz!! tfuj,tfuj feri -
Evičko, k těm dnešním PADESÁTINÁM TI přeji všechno nejlepší! *16* *5* *14*
-
Pro Evičku
Evo přeji ti hodně št´ěstí *3* -
-
Dobrý den paní Evo,je mi 14 let a od deseti let trpím zimními endogenními depresemi.Začali jsme to řešit až loni v prosinci,beru antidepresiva a léčba vypadá úspěšně.Zjistili mi,že mám nejtěžší deprese a že na můj věk je to neobvyklé,viděla jsem vaší 13.komnatu a chci Vám tímto říct,že Vás naprosto chápu.Mně v nejtěžších chvílích pomohla rodina a kamarádky,jsem opravdu ráda,že je mám.Držím Vám i sobě palce!:o)S pozdravem Káťa -
díky
Děkuji vám všem za hezký a povzbuzující slova. Mám z nich radost a dodávají mi sílu.Vaše Eva -
Obdiv paní Evě
Po shlédnutí včerejší 13.komnaty mám taky dnes celý den chuť poslat paní Evě hodně pozdravů a přání všeho nejlepšího do dalšího života. Mám Vás moc ráda jako člověka i jako umělkyni a máte mou hlubokou úctu za Vaše vyznání a Vaši upřímnost. Máte srdce i rozum na pravém místě a tím co děláte, jak se chováte jste krásný příklad pro ostatní. Věřím, že všeho, co si sama přejete, určitě dosáhnete. Máte na to.Vaše obdivovatelka Jarka z Moravy -
chvalme se!!!
milá paní evo!viděl jsem 13.komnatu.jsem emeritní kořalečník a vím naprosto přesně o čem to je.nyní již 17 let nepiju,tak se chci o tento ,výkon podělit s vámi,přeji vše dobré,hlavně zdraví.jsem ročník 49,aby toho nebylo málo,tak jsem si prokouřil plíce,mám rozedmu a čekám na tr.plic.leč človíček musí žehrat jen na sebe,nicht wahr?všechno je jak býtï má!! držme se, budha nad námi jistě bdí! kdyby jste pár slov vystřelila,velmi bych si toho považoval,leč nelze umělců pruditi,neb času málo jest jim dáno.moc vás tímto zdravím,dědeček hříbeček emíl zub. *3* *4* *3* *9* -
Pěkné setkání
S paní Evou Holubovou jsem měla čest se osobně pozdravit a poznat u příležitosti oslav 60 výročí osvobození na lodi ze které jsme na Vltavě sledovaly slavnostní ohňostroj.Paní Eva mě překvapila svou milou povahou a ochotou nechat se se mnou vyfotit.Je škoda,že jsme si nemohly více popovídat,ale měla tam svoji společnost a já také.Ráda bych ji ale fotky z této akce poslala.Nevím však kam.Prosila bych na ni emailovou adresu,nebo poštovní adresu. Děkuji