-
Requiem pro panenku
Mila pani Holubova, jiz asi po ctvrte jsem s chuti shledl film Requiem pro panenku. Predtim jsem Vas vidaval jen v komediich, proto me prekvapilo, ze jste v tomto filmu hrala lesbickou a da se rici sadistickou vychovatelku. Rozhodl jsem se, ze Vam napisi. Byla jste v tomto filmu skvela, podala jste to velmi sugestivne, nevim jak bych vyjadril svuj obdiv. Byla jste fantasticka! Uplne me vzdycky mrazilo, kdyz jste prisla ve filmu do pokoje za Anou Geislerovou a uprela na divky takovy ten strnuly pohled.
mel bych na Vas jednu prosbu - pokud budete mit cas a chut, muzete mi prosim pekne napsat na email ? Budu vdecen, predem dekuji a zdravim
Jan Šimek -
díky
Milá paní Holubová, včera jsem byla na Vašem představení "Kecanice" v Plzni, co děláte s panem Krausem - touto cestou Vám chci poděkovat, byl to opravdu příjemný večer :0)- snad jste to tak cítila i Vy. Mam Vás ráda a fandim Vám! Z Plzně zdraví Katka -
Poděkování
Děkuji všem za hezký a povzbudivý slova. Těm, kdož se rozhodli bojovat se závislostí přeju hodně síly, trpělivosti, víry, smyslu pro humor a životního nadhledu, těm, kteří se k takovému kroku odhodlávají, hodně odvahy a odhodlání měnit věci, které sužují nás a naše blízké. A všem Boží požehnání a radost ze života na téhle planetě. -
díky
Paní Holubová, ve filmu Skřítek jste byla skvělá, skvělá!!!! K tomu aby herečka takhle hrála musí mít za sebou kus života. Děkuji Vám za zážitek. Přeji hodně zdraví a hezký život. -
Dobrý den paní Holubová, moc Vás obdivuji jako ostatní, kteří Vám zde svůj obdiv vyjádřili přede mnou. Prosím Vás, moc by mi pomohlo, kdybych se s Vámi mohla spojit na nějaké e-mailové adrese. Chtěla bych pomoci v záležitosti alkoholové závislosti, kterou jste Vy tak bravurně vybojovala. Děkuji
-
-
Re:
Irenko, napište mi sem svou mailovou adresu, já Vám odpovím. Eva H. -
-
Re: Re:
Je to již skoro rok, co jsem napsala na Vás dotaz, pak jsem se párkrát na stránku dostala,ale odpověď jsem nenašla, nicméně po čase jsem vlastně na dotaz pozapomněla, také se situace, zdálo se, lepšila, nicméně, zatím to není zvládnuté zcela.Vaše informace budou i dnes velmi velmi cenné. A děkuji moc za všechny, kterým přinášíte radost a povzbuzení. Přeji vše dobré a těším se na zprávu. A prosím, abyste nemyslela, že jsem si nevážila Vaší odpovědi a nereagovala, to určitě ne, pak jsem spíše po čase opravdu pozapomněla.Děkuji moc. -
Re: Re:
Evičko, e-mailovou adresu má Irena napsanou hned za jménem. *3*
-
-
-
prosim o odpoved
Vážená paní Holubová,jestli občas navštěvuje te tyto stránky ozvěte se na můj E-mail.Děkuji Nováková -
Mockrát jsem si pouštěla vaší 13 komnatu a musím vám napsat, že jste velmi odvážná a statečná. Není jednoduché si přiznat pravdu ani sama před sebou natož ji vyseknout celému národu. Dostala jsem se také do slepé uličky ale chybí mi zatím odvaha. Jsem také matka dvou dětí a vy jste mi ukázala, že to jde...jít, přiznat se a nést důsledky. Jste pro mě velkým vzorem. Jana
-
jste dobrá herečka
Milá paní Holubová, moc vám přeju cenu za film Účastníci zájezdu, jste jedna z mála, která si ji opravdu zaslouží. Ať máte stále svůj humor a svůj názor! Věra *5* -
\"Spouštěč\" Paroubek
Dobrý den.Paní Evo,premiér Paroubek Vám nestojí za to,abyste si ubližovala.Máte přeci ráda život, tedy STOP. Jste velmi odvážná,dokážete otevřít své nitro lidem,mnohým jste velmi pomohla a žijete mezi lidmi,kteří Vás nezatratili.Naše společnost neodpouští.Proto dávejte pozor na podrazy a neupřímnost.Věřte hlavně sobě samé. *3* -
-
Re: \
Ještě trochu k tomu, co se týká Jiřího Paroubka. Nikdy jsem u něho na návštěvě nebyla, ale i kdyby, žijeme v demokratické společnosti a to vyžaduje i určitou míru tolerance. Mezi mými přáteli je spousta lidí, kteří chovají obdiv k někomu, kým já opovrhuji nebo si ho nevážím, ale to není důvod k tomu, aby se na našich vztazích něco měnilo. Můžeme o tom debatovat, hádat se a přesvědčovat, ale přišlo by mi ubohé, kdybychom se kvůli tomu přestali stýkat. Naopak tyto různorodé pohledy na svět a život v něm nás pomáhají ochránit od jakéhosi ustrnutí. Alespoň já to tak vidím.
Víte, paní Marie, já se právě snažím žít a chovat tak, abych mohla věřit sobě samé a moc mi nezáleží na tom, zda mi společnost odpustí nebo nikoliv. Já vlastně ani nevím, kdo je to společnost? Diváci divadel a kin, politici a novináři, moje rodina a přátelé, pracující v naší zemi...? Já se řídím svým svědomím, které je hodně ovlivňováno "Desaterem", jež beru jako svůj morální kodex. Ale moc Vám děkuji za Vaše upřimná slova, budu o nich přemýšlet.
-
-
dotaz
Paní Holubová, měla jsem vás ráda jako vtipnou herečku, ale vaše návštěva u Paroubka, no ? Bez komentáře. Tohoto člověka může podporovat jen ten kdo má nižší IQ než je datum. No je to vaše rozhodnutí. Vy herci jste "svědomí národa"? No pěkně děkuji. Moje teda nejste. Vy jako člověk jste mě přestala zajímat.