-
Peru - Indiáni
Zdravím Vás paní Holubová,
oslovil mě jeden člověk, který léta pobýval v Peru a má zájem zachovat určité vědomosti indiánů. Chtěl by realizovat projekt na záchranu vědění těchto lidí. Nadace Inka podporuje vzdělávání dětí v Peru, ale Peru nás má také co učit. Kdyby Vás to nějak zaujalo, tak dejte vědět.
Hezký den přeje
Iva Sv. -
Pozdrav
Vážená paní Holubová, přeji Vám mnoho úspěchů v soukromém i profesním životě. -
prosim
Dobry den,pani Holubová,moc Vas obdivuji ve vsech filmech,ktere jsem s Vami videla,mame Vas s rodici moc radi a fandime Vam,velmi byste nas potesila,pokud byste mi napsala na muj mail majinka.hvezdicka@seznam.cz.budu se velmi tesit a dekuji Vam predem,preji mnoho dalsich krasnych roli Irča *4* -
Kynšperk n./Ohří
Milá paní Evičko!
Děkuji Vám i panu Kleplovi za super večer!
Přeji Vám mnoho štěstí, lásky, zdraví a sil ve Vaší práci. Sobě přeji, aby jste se častěji ,,ukázala" v karlovarském kraji! *3* -
Dolní Bousov-Vlčí pole
Milá Evičko, kéž je stále více lidí s otevřeným srdíčkem jako máte Vy, kteří už jen svojí přítomností rozdávají radost.Bylo mi ctí Vás potkat.ať se Vám daří -
nový film
Milá Evo, velice jsi mě překvapila při propagaci svého nového seriálu o rodině svým úsudkem o odkládání rodičů do LDN. Je vidět, že jsi nic podobného nezažila, jsem podle Tebe zlá dcera, která má matku na LDN, ale bohužel pravda je někde jinde. Dost mě překvapilo, jak posuzuješ lidské situace bez poznání. Přeji Ti aby jsi nic podobného nezažila, hodně zdraví Tvým blízkým a také Tobě, protože tam leží už lidé i v Tvém věku.
Alena -
Reakce
Milá Evi, samozřejmě je mi líto, že jsme spolu nikdy nešly ani cvičit na Budějárně ani na powerjogu někde jinde, protože setkání s Tebou, osobou, která ví, co mluví, mě vždy obohatilo. Tak jako článek o Janis Joplin a pobytu v USA, který jsem si právě přečetla. Taky mě dříve Janis fascinovala a také jsem vzhledem ke své osamělosti na některé stránky své osobnosti zapomněla.
Takže díky za to, že mě ještě někdy něco vrátí tam, kde bych měla být.
Hezký pobyt na chatě.Jana -
Re-Evin manžel
Není to ani jeden z nich.Manžel paní Holubové je Miroslav Zdeněk. -
Evin manžel
Slyšela jsem 2 verze. že Evin manžel je Bohumil Klepl a ta druhá byla, že Petr Čtvrtníček..Co je na tom pravdy? děkuji! -
Charita
Milá paní Evo,opět jsem si pustila svůj oblíbený film Pelíšky.Jste prostě úžasná.Mám Vás ráda a přeji Vám hodně sil v tom co děláte pro děti i nás diváky.
Chtěla bych se Vás zeptat na něco jiného.Ráda bych pracovala jako dobrovolnice v nějaké organizaci,která pomáhá dětem nebo starým lidem.Vy v takové organizaci pracujete a mohla by jste mi poradit kam se obrátit a ,,nabídnout se,,.Děkuji Vám za odpověď.