Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mail

Dobrý den, prosím někoho, kdo má e-mail na paní Evu Holubovou, rád bych ji soukromě kontaktoval(Duěan Palenčár). POtřebuji se spojit s její kolegyní pomáhající ženám s alkoholismem. děkuji, kamarád čau
  • Mám Vás ráda

Milá paní Evo Holubová, již dlouho Vám chci napsat, jste má oblíbená herečka a v době, kdy jste začala psát články do časopisu Style o svém boji s alkoholem, vše jsem s Vámi prožívala. Také já jsem alkoholička, léčbu jsem prodělala před 2,5 lety u Apolináře. Od té doby abstinuji a doufám, že už to tak bude stále. Ráda bych se dostala na Váš chat, nevím ale jak. Díky léčbě jsem poznala spoustu skvělých lidí a velmi prožívám, když se někomu boj nepodaří a musí začít znova. Ještě reaguji na 13. komnatu a Uvolněte se, prosím 26.5., byla jste skvělá, i Ivana Chýlková a Jan Kraus patří k mým oblíbeným herům. Doufám, že vás uvidím v létě ve Švandově divadle. V 13.komnatě se mi moc líbilo, že tam mluvily Vaše děti, moje matka pila od mých 10 do 22 let, kdy se bohužel upila. Ač absolovala léčbu několikrát, nechtěla se své závislosti zbavit. S povděkem sleduji Vaše počínání, vždyť mezi alkoholiky jsou lidé vzdělaní, kultivovaní, nejsme ta spodina, ale společnost nás nutí se stydět a nemluvit o své nemoci. Držím Vám palce a držím je také nám všem, kteří jsme se rouhodli žít bez alkoholu a dvakrát více těm, kteří se ještě nerozhodli, aby toto rozhodnutí přišlo včas. Jitka Zemanová. *5*
  • Kocour to pozná

Milá paní Evo Holubová, Vaše "13. komnata" a "Uvolněte se prosím", mě naplnily obdivem k Vaší duši. Mám velmi mnoho osobních zkušeností se stejným netvorem, ale neměla bych odvahu vyjádřit se veřejně. Pravda je, že nejvíce odsuzují Ti, kteří mají podobný problém. Gratuluji také k Vašim filmovým a divadelním úspěchům. Ze srdce zdravím!
  • Milá paní Holubová, teď jsem si pustila na internetu 13. komnatu, kde mluvíte o své závislosti na alkoholu a o depresích. Pracuji jako psycholožka a věřím, že spoustě lidem Vaše povídání pomohlo. Mně osobně to, jak jste o svém boji mluvila, hodně dojalo. Sama nevím, jestli bych měla takovou sílu, kdybych se dostala do podobné situace. Držím Vám palce! Jo, a máte krásné a sympatické děti! Zuzana Říhová
  • boj s depresí

milá paní evo,přečtěte si knihu faustyna kovalska,nebo život- od ladislava kubička
  • Vážená paní Evo, jste jedna z mých neoblíbenějších hereček, Váš humor má smysl a není hloupý. Moc Vás obdivuji, že říkáte vše na rovinu a že jste se poprala se svými problémy, moc Vám fandím. Já, když jsem před třemi roky přišla o syna, myslela jsem, že to nezvládnu, ale člověk musí, peru se s tím každý den, ale chvála bohu, bez alkoholu, i když si dám ráda skleničku, ale vždy, mám-li dobrou náladu.Držte se, moc Vás zdravím a doufám, že Vás někdy potkám, protože tak upřímných lidí je fakt málo, jsou-li nějací. *3*
  • Pozvánka do lit.kavárny U ČARODĚJEK na slet

Tímto si Vás dovoluji oslovit.Jsem majitelkou literarní kavárny U ČARODĚJEK v ulici Rámová 4,na Praze-1,a pořádám akci 30.4.2006,od 19 hod./SLET VŠECH ČARODĚJU A ČARODĚJEK,JEŽ NEBYLI DOSUD UPÁLENI.TI,KDOŽ SE ZA SVUJ PUVOD NASTYDÍ A PŘIJDOU NÁLEŽITĚ USTREJENI,OBDRŽÍ ČAROVNÝ LEKTVAR NA UVÍTANOU.Ráda bych Vás také pozvala.S pozdravem Šárka Rotreklová.
  • Obdivný dopis

Vážená paní Holubová, byla jste na mojí první videokazetě "Pražská pětka" a tu mám stále schovanou. Mohu tedy sledovat, jak umělecky vyzráváte a když vás vidím v titulcích filmů, vím, že to bude podívaná. Přeji Vám moc úspěchů v hraní i u PC. Včerejší vystoupení s panem Šípem mi připadalo, že jsem doma s tím rozdílem, že já tomu mému PC hrozně nadávám a to i sprostě. Bez taháku si k němu netroufnu a vypínám ho několikrát za den, protože se zakousne a nic s ním není. Jenže já začínala s touto technikou v 60 a teď si bez něho nedovedu život představit. Vám přeji moc úspěchů v práci i s dětičkama - čeká Vás teď neradostné údobí - zvané PUBERTA -ve zdraví ho přežijte - je to nemoc!!! A držím Vám palce na zdraví a dobré role. Zdravím Marešová *3*
  • Srdecne diky

Mila pani Evicko, Velmi Vam dekuji za Vase clanky, za Vase filmy a chtela bych Vam poprat krasne a mile chvile v zivote, stravene nejen s rodinou a prateli, ale i pred kamerou ... Velmi dekuji za Vasi otevrenost a preji hodne sily k prekonani ledasjakych zivotnich potizi. Mejte se krasne, Se srdecnym pozdravem, Vase obdivovatelka Jita *3*
  • Nutné!!!

Vážená paní Holubová,jsem kamarádka Miládky D. ,ona je nyní v nemocnici ,ale já jí nemohu telefonovat abych ji podpořila,protože mi ukradli kabelku kde jsem mela její tel číslo na mobil,její pevnou linku samozřejmě znám ale v současné chvíli je k ničemu.Omlouvám se že Vás oslovuji a prosím Vás jenom ji řekněte ať mě prozvoní,ona můj mobil má.Děkuji a omlouvám se že Vás obtěžuji!!!!!S přáním hezkého dne Ivana L.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit