Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALKOHOL

Paní Evo.Sleduji Vás již dlouho.Obdivuji Vás jako herečku a zejména velice silnou osobnost.Mám neskutečné nutkání pozvat Vás na kávu a popovídat si s Vámi.Vím,že máte svou rodinu,své přátele,práci a povinnosti a času jistě málo, ale pokud si na mne uděláte chviličku budu Vám nesmírně vděčná.Jde samozřejmě o alkohol.Respektive - život bez něj.Je mi 37 let, trpím endogenními depresemi a právě prožívám období,kdy jsem zjistila, že pít nemůžu.Neléčím se,jen zkrátka nepiji.Drží mě má senzační rodina.Víte,mám chuť nebo spíš potřebu promluvit s někým,kdo to sám prožil a má stejné pocity.Možná je to velmi nezvyklé až drzé,nevím jak toto pozvání přijmete.Ještě nikdy jsem nikomu známému nepsala a komunikace přes internet není mé hobby.Ale právě jsem dočetla Vaše knížky,které mi dodaly odvahu.Jmenuji se Lenka Švandrlíková,tel.776666847.Pokud Vám to někdy vyjde budu moc ráda.Když ne,nic se neděje,budu čerpat energii z Vás prostř.knih,rozhovorů a medií.Děkuji,a myslím že za všechny z nás "postižených",že o tom veřejně dokážete mluvit a tu vůli a enrgii přenášet.Přeji Vám ať ji máte co nejvíc-hlavně pro sebe-a kde ji čerpat.S úctou Lenka
  • nabídka

Scháněla jste někoho kdo ovládá jazyk kečua,zet je z Bolivie ajazyk ovládá perfektně když tak se ozvěte nashle.
  • poděkování

Dobrý den paní Evo, nedávno jsem byla s babičkou na vašem představení Baronky v divadle ve Varnsdorfu. Moc se nám představení líbilo. Děkujeme. *4*
  • Prosba

Milá paní Holubová,chtěla bych vás moc poprosit o radu.Mám velké problémy s alkoholem a ráda bych zjistila, kde vám pomohli - pokud jste to nezvládla sama. Jste pro mě sinou motivací,ze jste to zvládla. Je mi 37 a mám 6leté dítě a nerada bych o něj přišla. Děkuji za odpověď. Kateřina
    • Re: Prosba

EXISTUJE spolehlivější řešení problémů s alkoholem apod NEŽ lékařská péče!!! *3*
  • alkohol

Dobrý den,omlouvám se ale vítám Vaší otevřenost ve spojitosti s problémem alkohol,já osobně s tím mám skoro 20 letý pořád nevyřešený problém s mým bratrem.Viděla jsem Vás v pořadu s Karlem Šípem,ale bohužel jsem nestačila zaznamenat adresu případně nějakou možnost spojení s léčebnou nebo poradnou o které jste mluvila.teď je navíc ohrožen život naší mamky,která s tím trpí nejvíce ani to ho nezastaví aby pití omezil ale je to na dlouhá povídání a já bych mu chtěla pomoc a hlavně pomoc mojí mámě,nezaslouží si umřít kvůli němu.Pokud mě umíte někam nasměřovat budu Vám moc a moc vděčná....přeji Vám krásné chvíle a klid a pohodu ve Vašem bytí i žití....děkuji L.M.
    • Re: alkohol

Odkud jste Lenko? Josef *3*
    • Re: alkohol

EXISTUJE spolehlivější řešení problémů s alkoholem apod., než lékařská péče!! *3*
  • Poděkování

Dobrý den, paní Evo,
    mám kamarádku v Praze a jednou jsme se vydaly na Hrad na výstavu Borna. Stála jste ve frontě s Vašimi tehdy asi 11ti letými dětmi a když jste nás uviděla, ihned jste nám začala uvolňovat cestu (jsem na inv. vozíku) dopředu. To se povedlo, ale Vy jste toho nevyužila a stáli jste frontu dál. Vždy, když Vás vidím v TV tak si na to s úsměvem a díky vzpomenu. Přeji Vám vše nejlepší a hodně dalších úspěchů ve Vašem soukromém i pracovním životě. Štefi
  • otazka

Nevim,nevim....chci se s tim poprat sam,ale nevim jak....Evo..jestli ti tak muzu rikat...pomoz...aspon naznac...dekuju.Lukas.
  • Vyjádření obdivu

Vážená paní Evo, sledovala jsem Vás na Silvestra v pořadu pana Šípa a děkuji jednak za svědectví o tom, že lze vítězit nad závislostí , a také Vám děkuju, že jste i při závěrečném "přípitku" svobodně a radostně mávala rukou bez skleničky...Držím Vám palce, buďte šťastná nejen letos...Jana *4*
  • Pozdrav

Pani Evička,
    prajem Vám v roku 2008 veľa zdravia a duševnej pohody, veľa lásky, šťastia a veľa veľa krásnych postáv v divadle aj vo filme.
    Ste vynikajúca ako herečka a zdá sa, že aj ako človek.
    Jana
    *4*
  • smekám

Milá paní Evičko,
    dnes sem sledovala pořad pana Šípa a chci Vám vyjádřit svůj obdiv nad Vaší statečností a především otevřeností, kdy jste hovořila o své závislosti. Velice si Vás za to vážím. Chci vám sdělit, že si Vás též vážím jako skvělé a pro mne velmi krásné a oduševnělé herečky.Je sice Silvestr, ale chci Vám říci, že Vás mám moc a moc ráda. M

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší