-
Eva Holubova
Patri mezi me nejoblibenejsi herecky.Tady plati ze nezalezi na tom jak vypada.Proste je to pro me jedna z nejlepsich herecek.A patri mezi nejstatecnejsi lidicky.Myslim ze svoji pevnou vuli dala spuste zavisilim silu a nadeji aby to nevzdali. -
Holubová ze slávy zblbla
Kdysi půvabná herečka dnes všude mele o charitě, indiánech, slepých... někdo by jí měl vysvětlit, že charita se dělá bez keců. Právě proto, aby nevzniklo podezření, že ji dotyčný dělá proto, aby hezky vypadal. Holubová to nejen zřejmě dělá hlavně proto, ale ještě to všude troubí. -
-
Re: Holubová ze slávy zblbla
ale aspon nekomu pomaha a vsadim se ze sem i pise pod neakym jmenem....... *4* -
Re: Holubová ze slávy zblbla
Máš pravdu, že blbě kecá. Ve filmu ji ještě můžu ale jak začně mluvit za sebe...je to hrůza. Myslím si ale, že toto jsou důsledky překonávaní alkoholismu. To chce silnou vůli a vnitřní "přeprogramování se". Takový člověk sice pak už nepije...ale také nevidí svět objektivně..ale žije ve svém světě a často se stylizuje do role spasitele... Viz G.W.Bush.. -
-
Re: Re: Holubová ze slávy zblbla
Závist je škaredá vlastnost.Je hezké udělat něco pro někoho slabšího.Vy jste jistě nic takového pánové jěště asi nikdy neudělali. -
-
Re: Re: Re: Holubová ze slávy zblbla
Oceňuji, když někdo něco dělá pro druhé a moc o tom nemluví. Pochopil bych, že paní Holubová cítila potřebu dělat určitým projektům reklamu. Co ale nemohu pochopit je, že se vyjadřuje o věcech, "které někde zaslechla" a které si nedokáže vyhodnotit a prostoduše je vytrubuje. Mám vážné podezření, že tato vcelku typově zajímavá herečka je ve skutečnosti trochu "ne moc inteligentní". Sorry
-
-
-
-
Plná ústa "pravdy a lásky"
...a přitom žádné zábrany veřejně pomlouvat se známou obezličkou, že "se to všude říká". To jsou paradoxy... -
klaus
zda se mi že jste ujela svym vyrokem neměla byste se omluvit karel -
Skvělá herečka
mám jí rád hlavně v komedialních polohách tam se vyrovná i J.Bohdalové
a podle toho co jsem o ní viděl v dokumentech je i velmi dobrý citlivý člověk *4* -
Skvělá herečka
Evča je dobrá! Mám ji ráda. *3* -
Inkove
Milá Evičko,
tímto bych vám jménem celé naší rodiny poděkovat, že nám Inkům pomáháte. Držíme Vám i paní Vilímkové palce. Máte náš obdiv a podporu. -
Adopce inků
Dobrý den,
více o adopci Inků se dozvíte na stránkách http://www.peru.cz/inka/index.html
přeji hodně štěstí *3* -
ADOPCE INKŮ
dobrý den paní Evičko, jste úžasný člověk a herečka, kterou mám moc ráda. můžete mi, prosím Vás, napsat www.stránky,kde bych se dozvěděla o adopci Inků? moc Vám děkuji a přeji hodně sluníčka v srdci. Co se týče Vašich depresí, podívejte se na www.ftp.cz a nebo zkuste srt, je to metoda odstraňování co si sebou neseme z minulých životů. Alena Kubátová, Lhota pod Libčany -
Adopce Inku
Dobry den pani Evicko. Dnes jsem se z internetu dozvedela o adopci Inku, ktere se taky ucastnite. Ve videu zminujete odkaz na www.stranky, ktere se adopci zabyvaji, ale bohuzel Vam nebylo moc dobre rozumet. Tak Vas chci poprosit, jestli tu muzete napsat odkaz na stranky, ktere se tohoto projektu tykaji. Predem Vam moc dekuji. Mejte se krasne, jste hrozne fajn clovicek! -
-
Re: Adopce Inku
Ahoj, máš pravdu, bylo to špatně rozumět, je to NF Inka, nadační fond, který se tím zabývá, koukni na to, taky jsem to hledala. Ahoj
-