-
Mě by moc zajímalo jestli by jste tohle co tu píšete řekly Ewě do očí.
Já osobně si myslím že by nikdo zvás na to neměl nikdo odvahu.
Ewa je skvěláa *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
To je pravda, nikdo by si nedovolil se vůbec zamračit, natož aby jí řekli takové urážky
-
-
Tak to mě neznáš.:D
-
-
ewo vis ja te nemam rada hrajes si na neco čim vubec nejses.
co si o sobe myslis .... myslim ze vsichni ostatni by meli souhlasit a o superster uz ani nemluvim. jak tam mohli dat tak mladou nezkusenou holku!!!!!!!!!!! -
Já souhlasím s Anonymem. Nevím, proč bych se měla bát říct jí, co si myslím. Myslíš, že se z takové rádo by celebrity po.... strachy? Proč? P
-
-
Asi tak, když se ona nebojí "upřímná" proč bych se z ní měla po**at strachy? Řekla bych jí to s pěkně od plic. A to co bych jí řekla, by si za klobouk nedala.
-
-
-
Ewa Farná hezky zpívá, ale to je asi tak vše,neumí se chovat, její projevy, co by porotce v Superstár působí spíše pubertálně.
-
Ahoj všichni nesmíte mi mít za zlé co teďka napíšu. Ewa je prostě strašná a nemám ji vůbec ráda . A je mi jedno ,že se vám to nelíbí ,ale je to pravda a to ještě jak se chová v Superstar tak to je vrchol .
Podle mě je ****!!! *1* -
podle me je ewa farna hrozne panovacna .ja te nesnasim ewo!!!!
-
Ahoj Ewo.Jsem tvoje největší fanynka a strašně tě obdivuji protože máš pěkný hlas jsi prostě krutopřísně dobrá.Adél *3*
-
Ewa se dává cestou která nikam bohůžel nevede a akorát ji tam bude čekat velká propast..její chování v Superstar je na ůrovni 10tiletého fagana..takle že se ona baví ? fakt ubohost..!! *16* měla byse nad sebou zamyslet ..aby nebylo pozdě..!! velmi mě sklamala..!! a spletla sem se vní...!
-
-
Souhlasím s tebou.!!! *1* *3* *4* *5*
-
-
Jako podle me se Ewa hodne predvadi ja davam prostor lepsim zpevackam napr.:Selena Gomez!!!Ale nic proti Ewe. *3* *1* *4* *5*
-
ja si myslim že Ewa je takova odvazna a neboji se na rovinu rict co si mysli ... Asi kdyz prisla do superstar tak sla si podle sveho scenare... ale nekdy si myslim ze to trochu prehani .... rikam jenom svuj nazor ale jinak ji mam rada ....ma dobry pisnicky a obdivuju ji jak ztiha skolu . jak jezdi z Polska do Prahy ...
-
ewo si jednička ktera si byla už ve 13letech *4*
-
http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *3* *3*