Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

Sprosťárny se mažou!!!

Píšu to sem znovu, asi po desáté a naposledy - všechny vulgární příspěvky se OKAMŽITĚ MAŽOU!!! Takže si ušetřete čas s vymýšlením rýmů apod...
  • mattie

Re: ewa farna°°°°°°°°°°°°°°

super diskusia :D
  • nika1979

ewa farna°°°°°°°°°°°°°°

EWA FARNA:::::°°°°°°°°°°°°
  • super ewa

ewa je pěkná super zpěvačka jsem fanda a poslouchám stejnou hudbu jako ona takže jsem spokojen že zpívá tak krásně tak ewičko at ti to vidrží *14* *14* *1*
  • Boty Ewy Farne

Nemáte nekdo fotky bot Ewy Farne? Dík *3*
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: Ewa Farna

Dobře. *3*
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: New Ewa

Souhlasím s wendy.
  • mattie

Re: Sleeping In My Car

To bolo niečo viac ako úžasné!!!!!!! *14* *14*
  • wendy92

Sleeping In My Car

No lidi abych řekla pravdu, tak myslím že fakt není na škodu když někdo zazpívá písen od někoho jinýho - ptž (nejen Ewa, to skoro všichni) to dycky zazpívají mnohem líp a zajímavěji než je ten originál. Podívejte se třeba jak Ewa zazpívala Sleeping in my car od Roxette. Ta písen se mi od nich nikdy nelíbila ale Ewa ji zazpívala skvěle a po svým a bylo to pro mě ůžasný.. *4*
  • wendy92

Re: Re: Ewa Farna

Jo, asi tak nějak jak řeklas to je. (myslím to poslední, ne o té L.G.)
  • wendy92

Re: Re: Re: Ewa Farna

No říkala že to je o tom, jak je doma sama, že to psala když rodiče nebyli doma a kamarádi neměli čas takže jí bylo smutno, seděla sama na louce tak napsala takovej smutnej text, jako že "se jí zdá že patří do jiný doby" atd. Měla blbou náladu tak psala takový smutný texty...takže asi takhle...
  • mattie

Re: Ewa Farna

Každý máme svojho obľúbenca tak to nechajme tak,,, LG by nebola taká zlá keby nepôsobí ako kurv.,,,,, a to je ten najvačší problém.... pretože hudba by sa ešte dala keď sa chce človek vyblázniť na diskotéke, ale preto ju v tv prepnem pretože tie chemlónové vlasy žiaria jak na starej šedivej babke a vyzerá to ako parochňa( ale tie účesy čo jej robia sú veľmi pekné- zaujímavé),, A Ewička k tomu textu LALALAJ.. vznikla tak že bola doma, nudila sa a nikto je z priateľov nedvíhal mobil, tak si sadla do trávy a začala písať a myslím si, že na 14 rokov alebo kolko vtedy mala je text celkom fajn!! taký oddychový!!. dianna114 ty máš rada Luciu von.,, Ja mám rada Ewu Fa..a Wendy92.. nehce aby sme sa tu hádili! *7* *7* *5*
  • dianna114

Jo,vždyt´ nepíšu,že je špatný od někoho převzít písničku,to je mi jedno,to nechci řešit,jen chci říct,že mi přijde nezajímavá a tuctová a rozhovory s ní jsem si četla asi jen 3 a v žádným z nich nemluvila o písni La la laj,tak o čem to teda je? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • wendy92

A nemyslím že by byla Ewa hnusná...
  • wendy92

Re: Ewa Farna

Nebudu na to nijak reagovat....ať se o textech hádají ti co v nich žádný smysl nevidí...(mimochodem o tom textu z toho lalalaj-to Ewa vysvětlovala asi v 10 rozhovorech o čem to je)....a mylsím že je blbost furt Ewu nebo někoho VĚČNĚ s někým srovnávat..každej je jinej, zpívá jinak a něco jinýho, a že od někoho převezme písničku - to není loupež, spíš pocta...(no psala jsem že nebudu reagovat ale reagovala jsem ale tak je to fuk)..asi tak no, toto je můj názor..
  • dianna114

Ewa Farna

Takže nebudu tady sprostě pomlouvat ani rozpoutávat žádný hádky,ale tohle sem napíšu. Když Ewa začínala,tak mě zaujala a líbily se mi její písně,ale časem mi začala vadit. Nwm ani,proč,ale to je jedno,prostě se mi už nelíbí. Uznávám,že na to,že jí je 15,toho už dokázala docela hodně a na ten věk zpívá celkem dobře. Je mi jedno,že od Avril přezpívala I'm With You(to se docela povedlo)a taky jaký hudební styl vlastně zpívá(nebo bude zpívat). Ale když se bavíme o jejím 'neuvěřitelném' talentu,tak já si myslím,že je i dost interpretů,kteří umí zpívat daleko líp než ona a její hlas mi nepřijde nijak zajímavý a celkově na ní nic zajímavýho nevidím. A k tomu,že Lucie Vodráčková neví,o čem zpívá a její texty jsou o ničem...tak mi teda napiš,jaký význam mají Ewiny texty jako 'a slunce padá a mizí notak la la la la la la laj' nebo 'ze střípků vět zkládáme svět...' či 'proč jak zapadlej krám cítit se mám',copak tyhle texty mají hlavu a patu? *7* Nechci se hádat,ale tohle jsem fakt musela napsat. Už vás tu nebudu otravovat.
    P.S. Lady GaGa není hnusná ani trapná a i kdyby byla,tak ne tolik jako Ewa. *15*
  • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: New Ewa

No já nwm kdo taky píše že Ewa je trapná a že Lady Gaga je trapná atd, ale myslím to i obecně - jako slova: "jseš trapnej" mi přijdou fakt originální co opravdu vypovídá o nadměrnéné inteligenci dotyčnýho, kterej už ani neví co to slovo trapnej znamená.....je to trapný... *1*
  • mattie

Re: Re: Re: Re: New Ewa

aa na koho si to teraz myslela *4*
  • mattie

Re: ..

escape the fate poznám,, ale moc ich nepočúvam
  • ..

ahoj chci se zeptat jestli tady nekdo neposloucha Blog 27 nebo Escape the fate?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit