Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

Re: Re: Re: New Ewa

Já fakt miluju lidi, kteří umí řict jenom: "je trapná nebo trapnej" fakt originalita..
  • ..

jako vona je dobra zpevacka ale ty prezpuvane pisnicky me serou
  • mattie

Re: Re: New Ewa

daj si na youtube niečo ako ewa farna lady gaga a tam ti najde video z koncertu
  • mattie

New Ewa

ja ggaggu nemám rada a serem na ňu šak nech si ju počúva ten kto chce, to ma netrapí a neriešim tu gagu ale ewu ,, neviem kedy hento ewa vravela o tom, že chce hardrock až okolo 25 to je šak ok,, ale minule som čítala to čo ona sama vravela o svojom novom cd ktoré pôjde nahrávať v lete že tam budú pesničky medzi elektropopom a hardrockom.. teda ja sa na tom teším,, tiež si vypočujem aj pop,, ale dúfam, že to nebude také ako lady gaga ,, lebo potom tie sa mi od Ewi asi páčiť nebudú,, ale tak zaleží hlavne na texte pesničky!! *7* *3* *5*
  • jajaskn

Re: New Ewa

Jo,takhle se pozna pravy fanousek,vid?
  • Re: Re: E-mail

tak to teda není pravý email ewy,tenhle profil není dostupný nechodí na lide,tudiž s toho vyplívá že ani email neexistuje hmmm??? *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: New Ewa

No Ewa řekla, že AŽ BUDE STARŠÍ tak by chtěla postupně přejít do hardrocku, asi tak v 25 - to sama řekla a ne v 15...to by bylo trochu ujetý.. a laskavě neurážej lady gaga, která toho dokázala fůru - její singl se udržel na prvních místech hitparád několik týdný v několik zemích. to se ještě nestalo - tak laskavě neurážel takovou kapacitu která patří k největším současným hvězdám ty tele jedno... *3*
  • mattie

Re: Re: Re: Re: New Ewa

dobrý??,,,, skôr zase taký chvíľkový ošiaľ ,, jej spev je hrôza vyzerá hrozne a text pesničiek úplne o hovne keď to tak mám povedať,, no proste som si myslela, že ewa na takéto jebnuté speváčky nie je ale asi som sa mýlila,, a začinám mať z Ewi pocit , že sa stáva strašne namyslenou,,no nechcem prestať Ewu počúvať
  • Re: Re: Re: New Ewa

veď je to dobrý štýl,čo spieva Lady Gaga *3*
  • mattie

Re: Re: New Ewa

no tak ja to nepoznám názov tých pesničiek ja ju nepočúvam len z rádia viem že to bola gaga ,,,a nevravím, že nevie čo spieva ale do stredu pesničky kočka z rozpálený střechy je to dosť od veci,, čítala som že ewa bude mať to new cd niečo medzi elektropopom a hardrockom a to si myslím že sú úplne odlišné štýly hudbu a miešať to bude katastrofa *13* ,, ale ja mám ewu rada,, len tento štýl gaga je úplne trapný
  • wendy92

Re: New Ewa

Cože? Ona zpívala písen od Lady GaGa? Kterou? A jen tak mimochodem - Ewa má jasno a ví moc přesně co chce zpívat. Že tobě se to nelíbí - to je mi fakt líto... *7*
  • mattie

New Ewa

Ewu mám naozaj rada, dnes som kukala na youtube video s pesničkou kočka z rozpálený střechy,,, a zlakla som sa, keď tam začala spievať pesničky od trápnej hnusnej lady gaga... no mám doma ewine cdčká,, ale ak jej new české album bude s pesničkami tohto typu tak pochybujem, že si ho kúpim,,,, myslela som, že sa chce Ewa venovať rock hudbe možno pop... ale toto je od nej fakt bieda!,, začína mi pripomínať jej českú kolegyňu luciu vondráčkovú, ktorá absolútne nevie, čo spieva a čo spievať chce.,,,, takže Ewička vravím ti ak začneš s týmto popíkom trapným tak stratíš veľa fanúšikov!!,, hlavne tích, čo poznám ja! *7* *7*
  • veronikaosmancikova

..

Ahoj Ewík je nej byla jsem včera ne jejím koncertě byla jsem uplně vepředu a ještě jsem s ní měla jet domů v jejím autě ale nevěděly jsme jestli to myslí važně tak jsem s bráchou jela vlakem . ale zjístila jsem že to myslela važně
  • TVP

Ewa soutěží o hudební ceny v polské televizi TVP,deska roku a ještě cosi,asi obal roku
  • wendy92

Re: ..

Jn,protože polský CD vždycky vydá jako druhý po tom českým, to znamená že je dycky lepší, že tam něco přidají, vylepší a tak...trochu nespravedlivý... *4*
  • ..

me se od ewy libi asi nejvic ticho ale to polsky
  • ..

jen tak
  • wendy92

Re: nikča p

Tedka nechápu na koho mluvíš hhhhh??
  • wendy92

Re: ..

Mě se líbí všechny... nejvíc asi Sleeping in my car i když to není její a polský cicho...a spíš ty polský písničky.. *4*
  • nikča p

joooooooooooooooo akčemu ti to bude hhhh *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit