-
Re: Ewa v cityparku v Jihlavě
Prepáč,, ale ja tomu tiež neverím, ewu som už stretla a chovala absolutne skromne a vôbec na seba neupozorňovala,, že POZOOR ja som EWA FARNA-tá mladá talentovaná speváčka......................... .uverila by som tomu,, až vtedy keby to tvrdili viacerí ľudia že sa im niečo podobné s ňou tiež prihodilo!:DD *8* *7* *7* *13* -
Re: Re: Re: Ewa v cityparku v Jihlavě
Já jsem u toho nebyla. Každý máme svoji hlavu. Na 100% to tvrdit nemůžu, ale jí vážně věřím. A i si myslím, že je to pravda. Ale nehádejme se tady ne? To je k ničemu.... -
Re: Re: Ewa v cityparku v Jihlavě
Tvůj názor. Já nemám zapotřebí si něco vymýšlet. A ani ti to nevnucuju. Pokud tomu neveříš, tak si to nečti. MOžná třeba až se s ní někde potkáš... Nechci ti brát iluze... Taky mám svoje oblíbený celebrity a asi bych tomu o nich taky nevěřila. Ale ta kámoška co tam byla nikdy nelže. Takže tvůj názor no. -
Re: Ewa v cityparku v Jihlavě
Chachachacha, to je ten největší výmysl jakej jsem kdy četla. Opravdu jsem se zasmála-díky! Na 100 procent sis toto vymyslela. Jsem fanda Ewy od jejího začátku a vím, jak se chová. Možná bys měla trávit čas nějak užitečněji než si vymýšlět složitý příběhy o Ewě-která, jestli ji trošku znáš, jako že asi ne, se takle prostě nechová. Takže smůla - příště si vymysli něco věrohodnějšího. *14* *14* *16* *16* *16* -
Ewa v cityparku v Jihlavě
Lidi, nechci fandy nijak urážet, ale musím vám to říct. To co tu píšu není výmysl, nybrž se to opravdu stalo. Moje kamarádka byla v Jihlavě v cityparku a stála tam v uličce. Vedle ní Ewa Farna. Neřekla s dovolením, nic, jen tam stála. Kámoška čekala, že kdyby chtěla projít, že něco řekne a tak si myslela že asi projít nechce. A asi po pěti minutách "Ewička" povídá: Můžu projít? Tak jako přidrzle. A kámoška: Jo jasně, to sis měla říct dřív, klidně. A Ewa na to: VÍŠ KDO JÁ JSEM? a koukla na ni jak na nějakou socku. A kamoška říká: Jo, až moc dobře. Ewa na ni hodila hnusnej xicht a prošla. Za ní stála maminka (Ewina) a nosila ji taštičky. Aby jí neupadly ručičky. No prostě řekněte sami, není to .... *16* -
EF
No podle mně moc zpívat neumí..sice to na její věk docela jde, ale prostě mně to nijak nezaujalo...Je to pouze můj názor, tak se na mně za něj nenaštvěte, ale je to tak -
Re: Re: :-D
To je pravda-v TUTO chvíli jo. *1* -
Re: :-D
v tejto chvíli vedie ewa o dvoch fanúšikov!!! *3* *3* *3* -
EWA_4ewa
Ewička je najlepšia speváčka na svete!!... má úžasné pesničky, myslím si že je aj veľmi pekná. má dobrú postavu, vie sa správať na úrovni, keď je to treba ale vie sa aj zabávať!!.. je proste úplne NAAJNNNNNAAAAAJJJJJ,, a vy čo jej nadávate jej iba závidíte, tak s tým láskavo prestaňte, a tým že sem chodíte a píšete sem blbiny o nej ktoré vôbec nie sú pravda a neviem z kadiaľ ich máte jej akurát zvyšujete návštevovansť jej profilu!! takže do toho!EEWWAA si zaslúži aby ju poznal celý svet a myslím si že ľudia ktorý si myslia že zle spieva tak sa mýlia pretože získať slávika za 2 či 3 roky čo spieva už asi niečo znamená, a neviem čo vám vadí to že je z Poľska, vlastne z pohraničia! je to normálny človek ako každý iný ja ju práveže obdivujem vie poľský, český jazyk dobre rozumie aj slovensky a učí sa po anglicky a francúzky.. je to super že ma 15 rokov a vie toho tak veľa!!:D je úžasná obdivujem ju ako to všetko skvele zvláda ale myslím si že je to skôr výchovou... Takže,Ewi, ak so toto čítaš všetci tvoji fanúšikovia ti držíme palce!!! rob naďalej to čo robíš a verím že budeš ešte lepšia!!!!!!!!!! EWA_4ewa *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* TY SI NAŠA HVIEZDIČKA!! *14* -
:-D
Jaj,Britney má konečně ve fanklubu víc lidí než Ewa,to je super. *3* -
Re: Ewa
ty si fakt ewa-- nemyslím si:D!! *14* -
tak jest
Ach,ta naše Ewa Farná,není ale,vůbec marná,tralalalalalala *3* *1* -
o ewě farne
ew farna je fakt super *14* -
Re: Re: ewa
ewa si ale nevyberá ako klip bude vyzerať a podľa mňa sú tie klipy úplne odlišné!! *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hezký..
Já vím že je Polka s českým občanstvím ale prostě obě zpívaj česky tak jsem to tak napsal. U mě naopak, mě se na začátku nelíbia ale ted se mě líbí. Obě jsou dobrý. To už je fuk.. -
Ja si myslím že ewa je ďaleko lepsšia ako lucia- má krajší hlas, a keď lucia spieva nič jej nerozumiem ani keď hrá v nejakom filme má hrozne monotónny hlas, a spieva cez nos,, je to proste len taká umelá star, vyzerá ako keby ju nútili spievať.. lepšie by urobila keby vôbec nespivala a ostala tam v amerike kde chodí... A Ewa sa za tie 3 roky čo je na scéne sa o dosť zlepšila.. najmä hlasovou kvalitou. pretože keď začínala mala ešte detský hlas ale teraz je už dospelá. a preto si myslím, že jej new české cd ktoré chystá bude úplne super rockové!!!! EEEWWWAAA_______ JEEE NAAJ!! *7* *7* *4* *4* *14* *14* *4* -
Já tady nechci řešit Brit,to jen jsem je srovnávala co se týče tancování,že Britney má mnohem těžší taneční kroky,ale jinak jsem je nesrovnávala. A ona na playback zpívá právě kvůli tancování,ale uznávám,že dříve měla fakt skvěle(a rychle)tancovala po dobu celého vystoupení,neflákala to,ale ted'ka už většinou ze začátku tancuje a pak už jen chodí po pódiu,taky to na mě trochu působí,jako by to už chtěla mít za sebou. A jestli jsi takový velký farnoušek Ewy,tak bys měl vědět,že není Češka,ale je z Polska,ale občanství má české. A že by byla Ewa a Lucie v podobným věku,to nwm,Lucii je 29 a Ewě 15. To Miley je jen o rok starší než Ewa,tak proto jsem myslela,že by se daly líp srovnat. *8* Já vím,že má jiný styl hudby,ale její hlas se mi líbí daleko víc než ten Ewy.. Já se nechci hádat,mně se Ewa líbila když začínala,ale ted' už ne. -
Nwm co je na tom špatnýho, srovnávat Ewu s Lucií, když jsou obě češky, jsou v podobným věku, a mají podobnej styl hudby. Miley je na druhým konci kontinentu a má naprosto jinej styl, je taky herečka, zpívá v muzikálech pro pubertáky nebo co to je a srovnávan ji s někým naprosto odlišným nwm jakej má smysl...A nemyslím si že je dobrej zpěvák jen tek kdo má v písních těžký tony, jen prostě když je někomu 14 a má dokonalej hlas, kterým se vyrovná i starším zpěvačkám, tak to je prostě pro mě dobrá zěvačka. Lucie je sampozřejmě taky dobrá, ale Ewa za 3 roky vydala 5 CD a 1 DVD, který se strašně prodávaly a jestli takhle půjde dál tak má před sebou velkou budoucnost. A prosím tě nepřirovnávej lucii bo koho k takové slepici, jako je Britney Spears, která koncert zvládla tak že zazpívala 1 písen a zbytek dala z playbacku, není schopná postarat o se děcka a jediný, čemu tozumá je fet. Ale nebudem tu řešit Spears, prostě Ewa i Lucie jsou dobrý, ale mě s zdá Ewa lepší. To je vše... -
já jse měl Lucii Vondráčkovou strašně rád,když začínala,ale Ewa mi připadá jako lepší zpěvačka *3* -
Re: Re: Re: Re: Hezký..
A proč by měla mít Lucka ve svých písních nějaký extra těžký tóny? To jako podle tebe je dobrej jen ten,kdo má v písních vysoký tóny?? Tady jde přece o to,jestli umí zpívat a já bych se teda nesázela,že bude Ewa slavnější než jak je ted' slavná Lucka. A hlas se mi víc líbí u Lucie,i videoklipy a tancovat náhodou umí,sice ne tak jako třeba Britney S.,ale umí. A jestli se ti její písně a tanec nelíbí,poslouchat ji nemusíš,nikdo tě nenutí. A můžu se zeptat,proč pořád srovnáváte Ewu s Lucií? Proč jí nesrovnáváte třeba s Miley Cyrus?!