Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

Re: Re: Re: Hezký..

sorry, byla 3. ve slavíkovi ,ne 4...
  • wendy92

Re: Re: Re: Hezký..

Ale nic protu Lucie vondráčkové, nic proti ní nemám jen je prostě nezajímavá.
  • wendy92

Re: Re: Hezký..

brouku srovnávat si můžu koho chci, ewa zpívá 2 roky a lucie v. asi 10 nebo kolik let a zajímalo by mě, kde byla vondráčková když byla v showbiznisu dva roky - byla to neteř heleny v. a ne lucie v. Ewa postupuje docela rychle a být po dvou letech 4. ve slavíkovi už něco dokazuje, lucie v. nemá v písních žádný extra vysoký nebo těžký tony ale ewa jo (tam gdzie ty, sleeping in my car atd). Lucie to maskuje tancováním-teda slíš skákáním. Klidně se vsadím že za 10 let nebo až bude ewa ve věku lucie vondráčkové bude slavnější než ona. Ewa má super hlas at se ti to líbí nebo ne.
  • dianna114

Re: Hezký..

že písně,co má Vondráčková,dokáže zazpívat každej??? Jenže někomu,kdo má hlas jako Farná,může zase přijít těžký zpívat písně od Lucie! A nesrovnávejte ty dvě! Ewa jí nesahá ani po kotníky!
  • wendy92

Hezký..

Pěkně holčina přitvrdila, už to není takový popový měls mě vůbec rád ale fakt jde do rocku...za 5 let to bude fakt rockerka a troufám si říct že jedna z nej našich zpěvaček...ve srovnání s lucií vondráčkovou je fakt lepší, má mnohem těžší písně a větší charisma, vondráčková má písničky který zazpívá každej, a v rozhovorech fakt Ewa dokazuje že ví co chce a co se může stát..jen tak dál Ewo... *1* *5*
  • nika1979

Re: Ewa

SUPR NEJ UŽAS.
  • petra.soj

For Ewička!!!

Ahoj Ewičko!!!!! jek se máš??? mám zě mooocinky ráda! však to víš!!! Byla jsem na tvém tour 2008/ v ostravě v domě kultury a bylo to hooooooodně fajný!!!! mám tě mocinky ráda!!!!! mt EWIČKO!!! A já jsem petra sojková a byla jsem s mojí kamarádkou jako poslední na řadě a dala jsem ti dáreček?? líbil se ti??? prosím odepiš mi!! díky Ewičko!!! miluji tě!!!! jsi prostě nejjj na celýjm světě a ti co tě nemají rádi ta se na ně vybodni!!!!! jsou hloupí a neví jak skvělá jsi!!! ahoj! zase někdy na tvém koncertě!!!! už se těčím!!! papá! *14* *4* *4* *14* *3* *1* *3*
  • nika1979

Re: kdo ji nemá rat tak ad jde někam jinam

MAŠ PRAVDU. KAŽDEJ MA SVEHO FAVORITA + IDOLA- ATAK DALE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ajulina

Re: E-mail

Ewa.Farna1993@email.cz *3*
  • Re: E-mail

máš teda hodnou kámošku:D
  • ayeret

Re: Ewa

Ne ale mÝlíš se v něčem jiném... pravopis ti asi nic neříká že??? *7* *9*
  • natalianos.cz

plsík nekdo kdo zna E-mail na ewu tak mi napiste VZKAZ díky!kamoska ho ma ale nechce mi ho dat.... :(
  • Re: XXX

souhlasím... *4*
  • Re: Re: Re: Ubožáci

minulou sobotu jsem natáčela CD.Za pár týdnů vyjde
  • verunka100

Ewa

Tereza a nikushkaaa mají pravdu!!!A v tom se nemílím!!! *5*
  • wendy92

Ewa

Hele někdo možná může řict že je to kráva, rozmazlená, blbá, pubertální a nafoukaná ale lidi viděli jste její dvd??? Ona má rozsah jak prase a fakt umí zpívat. Ta bude za 10 let slavnější a úspěšnější než langerová, vondráčková a bílá dohromady. To si jsem jistá. Má před sebou velkou budoucnost.
  • Mark

at zpívaá ale její vokál:altxtonor Je *8* ale Lucka Bílá ji asi rozumí *3*
  • Re: Re: Re: Ubožáci

lukasi to sem ja stela-bella jo ty ji to veris nemam marnou(farna) rada ale nevim jestli rika pravdu
  • lukysek

Re: Re: Ubožáci

mno vidis si lepsi ne EWA FARNA scoro a to ti bylo 12
  • mattie

Re: bla bla bla....

prečo si nezaslúži slávu:????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit