-
lukas
nema tady nekdo email a icq a skape a mobil na ewu farnou -
Re: Pro méně chápajíci !!!!!!
Já si nemyslim že bys věděla co sem v životě už dokázala ani nevíš kdo sem tak co?
A můžu být každý člověk na světě, mno můžu být klidně ta tvoje milovaná farna ale to naštěstí nejsem! Uf Tak kdo je tu ten .............. -
Re: dotaz
víte,jak jsou v levé řadě černé a v pravé červené znaky,tak jak to dát na ten horní černý -
Prosím o fotečku ... s podpisem
Ahojík Ewino ...
Mohla by sem tě poprosit..., kdyby to šlo poslala by jsi mi fotečku s tvým podpisem.?? Když to pude .. budu moc ráda ... seš moje oblíbená zpěvačka ... Tvoje písničky se mi moc líbí ...
Tady je dyštak moje adresa: Ilona Třísková, Školní 130, 340 37 Měčín
Předem děkuju ... Ilča *14* *14* -
Pro méně chápajíci !!!!!!
Nechápu Ubožáky co tady chodí a píšou takové ubohosti,nemáte co na práci.Ewa Farná se vám nelíbí ,jednoduché NIKDO VÁS JSEM NEZVE.Je to mladá žabka a zvládá to velice DOBŘE a co jste dosavat zvládli Vy? Psát blbosti,Tak kdo je tu trapnéj ZASE VY!!!!! *1* *1* *1* *1* *13* -
dotaz
nevíte,prosím,jak předělat na klávesnici-tam,kde jsou ty 4 symboly-z polohy vpravo dole na vlevo nahoře *7* Poraďte-prosím moc -
Ewa Farna
Podle mě je Ewa výborná zpěvačka a hezká holka *3* !!! -
Re: Re: Re: Re: Ewa
taky říkají Ewa Farna a ne Farny -
Re: Re: Re: Re: Ewa
ale polština zas tak odlišná být nemůže -
ewa je super
podle mne je ewa super spevačka a moc krásna holka tak nevím proč tady o ní nekteri rikaji takový pi... blbosti -
nikol p
JO VŠICHNI MÁTE PRAVDU JENŽE JE PROSTĚ JINÁ UŽ SEMVÁMTO NAPSALA *3*OK *4* -
Re: Re: ewa
ja k ewinym -
Re: Re: Re: Ewa
asi nevies o tom ze nie vsetky krajiny maju sklonovanie ako my slovaci alebo vy cesi!... -
Re: ewa farna
to ju nemas rada len preto ze sa nehnabi ze je polka a spieva po polsky? to je trapne...tak ako aj vsetci ty ktory ju zato odsudzujete...ako by bolo vam kebyze ludia odsudzuju vas zato ze ste česi? *10* -
Re: ewa
Patřím k fanouškům Lucky!!!!!! -
Re: ewa
mas pravdu *3* *3* *3* *3* *3* -
ewa
ewa farna je uzasna proste to je nejnej zpevacka na sevete *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: ...
Aha... Tak to byla v tom pořadu asi nějaká jiná Ewa Farna *1* -
Re: ...
Ewa nikdy nikde nepovedala o sebe a o svojej hudbe že je to metal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akura t hrala v polskom seriali(metalistku) a a tak vznikol clanok-Ewa_Farna je metalistka:D *7* *4* *4* *4* -
ewa
ewa farna je úžasná je prostě supr
jo jo jo
*3* *1*