Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lukas

nema tady nekdo email a icq a skape a mobil na ewu farnou
  • biley

Re: Pro méně chápajíci !!!!!!

Já si nemyslim že bys věděla co sem v životě už dokázala ani nevíš kdo sem tak co?
    A můžu být každý člověk na světě, mno můžu být klidně ta tvoje milovaná farna ale to naštěstí nejsem! Uf Tak kdo je tu ten ..............
  • Re: dotaz

víte,jak jsou v levé řadě černé a v pravé červené znaky,tak jak to dát na ten horní černý
  • guminqa

Prosím o fotečku ... s podpisem

Ahojík Ewino ...
    Mohla by sem tě poprosit..., kdyby to šlo poslala by jsi mi fotečku s tvým podpisem.?? Když to pude .. budu moc ráda ... seš moje oblíbená zpěvačka ... Tvoje písničky se mi moc líbí ...
    Tady je dyštak moje adresa: Ilona Třísková, Školní 130, 340 37 Měčín
    Předem děkuju ... Ilča *14* *14*
  • valika

Pro méně chápajíci !!!!!!

Nechápu Ubožáky co tady chodí a píšou takové ubohosti,nemáte co na práci.Ewa Farná se vám nelíbí ,jednoduché NIKDO VÁS JSEM NEZVE.Je to mladá žabka a zvládá to velice DOBŘE a co jste dosavat zvládli Vy? Psát blbosti,Tak kdo je tu trapnéj ZASE VY!!!!! *1* *1* *1* *1* *13*
  • dotaz

nevíte,prosím,jak předělat na klávesnici-tam,kde jsou ty 4 symboly-z polohy vpravo dole na vlevo nahoře *7* Poraďte-prosím moc
  • Ewa Farna

Podle mě je Ewa výborná zpěvačka a hezká holka *3* !!!
  • Re: Re: Re: Re: Ewa

taky říkají Ewa Farna a ne Farny
  • Re: Re: Re: Re: Ewa

ale polština zas tak odlišná být nemůže
  • luciano

ewa je super

podle mne je ewa super spevačka a moc krásna holka tak nevím proč tady o ní nekteri rikaji takový pi... blbosti
  • nikol p

JO VŠICHNI MÁTE PRAVDU JENŽE JE PROSTĚ JINÁ UŽ SEMVÁMTO NAPSALA *3*OK *4*
  • castelymy

Re: Re: ewa

ja k ewinym
  • castelymy

Re: Re: Re: Ewa

asi nevies o tom ze nie vsetky krajiny maju sklonovanie ako my slovaci alebo vy cesi!...
  • castelymy

Re: ewa farna

to ju nemas rada len preto ze sa nehnabi ze je polka a spieva po polsky? to je trapne...tak ako aj vsetci ty ktory ju zato odsudzujete...ako by bolo vam kebyze ludia odsudzuju vas zato ze ste česi? *10*
  • dianna114

Re: ewa

Patřím k fanouškům Lucky!!!!!!
  • ddaavviidd

Re: ewa

mas pravdu *3* *3* *3* *3* *3*
  • ddaavviidd

ewa

ewa farna je uzasna proste to je nejnej zpevacka na sevete *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1*
  • minka

Re: Re: ...

Aha... Tak to byla v tom pořadu asi nějaká jiná Ewa Farna *1*
  • mattie

Re: ...

Ewa nikdy nikde nepovedala o sebe a o svojej hudbe že je to metal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Akura t hrala v polskom seriali(metalistku) a a tak vznikol clanok-Ewa_Farna je metalistka:D *7* *4* *4* *4*
  • beruskas

ewa

ewa farna je úžasná je prostě supr
    jo jo jo
    *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit