-
Re: Ewa
Jsi dobrá,Ewušenko -
Ewa
Ahoj farnoušci,:Ewice-palice:Tobě jsem taky nechala vzkaz ať nemluvíš nesmysly o mím taťkovi kterého neznáš!
XXX:Namyšlená nejsem!!Tak taky zpívej a uvidíš co ti na to řeknou!!
Jinak jsem to já Ewa:).A už musím tak se mějte!Vaše Ewa
PS:(Pro všechny FanClubáky/čky:Těším se na další náš srazít )
*15* *15* Vasza Ewiczka *14* -
Re: Re: XXX
ona ji neurazi ona rika svuj nazor -
Re: XXX
No to je fajn že si to někdo myslí se mnou *1* -
Re: ICQ
fakt mas jeji icq
*9* *9* *9* nebo kecas -
Re: Re: ICQ
Já bych ti ho ráda dala, ale zkus si na něj přijít sama. Na ICQ dej přidat kontakt a napiš tam její jméno a takhle to můžeš udělat s každým, ju? *3* -
Re: XXX
Já tě fakt nechápu.Dobře nemáš ráda Ewu-To mi nevadí,ale vadí mi,že tru hned píšeš já nechápu ty co jí mají rádi a podobně. *5* Jestli ji nemáš ráda tak ji neurážej! *13* -
XXX
Nesnáším její zpěv,písničky ani chování. Počíná si jak třicetiletá!Nechápu lidi, kteří jí tak žerou.Když se na ní člověk podívá ,vidí jen namyšlenou holku, který drží mikrofon. -
Re: Farniný fanoušci!
Sandra Bell je NEJ!! *14* *14* -
Re: ewa
Naprosto s tebou souhlasím.Její první CD sem poslouchala stále dokola.Pak se začla předvádět a já sem na její písnička alergická *16* *8* -
ewa
ewa ma peknej hlas pekne pisnicky ale ta slava ji stoupla do hlavy a ted se predvadi *9* to me docela vadi!! *10* -
Re: ICQ
hej posles mi to icq na email??smizuzi@seznam.cz byla bych ti moc vdecna predem diky:) *3* -
Re: fak si dobra
Nehceš si pořídit brýle???? -
Farniný fanoušci!
Tak hele!!!!! Není normální abyste na Sandře Bell nadávali a pomlouvali ji!!!!! Já Ewinu nesnáším ale proto sem přece nelezu a nenadávám na ni, ne????? Víte co kritizování Sandry znamená? NO PŘECE ŽE SE EWA BOJÍ KONKURENCE!!!!! No nadruhou stranu se není čemu divit když ji všchno dělá její táta! -
;)
Ewa ma vybornej hlas...jen by mohla zpivat neco jinyho..on apatri mezi "osobnosti"... ja nwm jestli tady ma nekdo zapotrebi kritizovat tak jdete s tim nekam...jdete kritizovat nekoho, komu to patri...
Ja s osobne myslim ze to obdobi zavistivych dilin uz zkoncilo a to je dobre ..ty kecy jsou povrchni, zavistivy a ubohy, hodej se akorat tak do kravina drzim palce ew *4* -
ewa vs. miley
Nechápu,jak může někdo Ewu porovnávat s Miley Cyrus. Já nejsem fanynka ani jedné z nich,obě mi přijdou trapné,ale Miley je podle mě o hodně lepší než Ewa,navíc má hezčí hlas Miley a Ewa je nudná a ve zpěvu průměrná. -
Re: Ewa
klidně ti da,,,,,,,,,,,neboj těch povrchny lidi jsi nevšimej. profilek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ewa
Ewo jsi pjekna holka a dala bis my tvuj profil plis *14* *14* *14* -
Klid
Hey lidi kašlete na ni ona vám za to nestojí za pár let lidi pochodí že neumí zpívat a dopadne jako Langerová no hůř něž langerová´= neštěkne po ní ani pes