Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1661 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evropa5

ewi

ahoj ewi jsem moc štasnej že jsi spevacka *8*
  • ivulka303

Ewička

plosííííííííím velice moc dej tel. cislo ewicko plosim si mega dobraaaaaaaaaaa upe moc
  • ivulka303

ewicka

ahoooj ewicko plosiiim das tvoje tel. cislo plsky si nejlepsiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14*
  • Re: Ewa

to ja taky mužu napsat vzkaz "ja jsem ewa farna a nejsem namyšlená" nebo "jestem ewa farna i ja nie jestem pyszalkowaty" :D napíš to po polsky! ale to celé co jsi napsala tam "ahoj farnoušci ewice-palice......" ja polsky umím takže to budu rozumít :D
  • wallace

ewička

ewička je prostě nejlepšííí *14*
  • Re: Ewa

Jsi dobrá,Ewušenko
  • ewiczka

Ewa

Ahoj farnoušci,:Ewice-palice:Tobě jsem taky nechala vzkaz ať nemluvíš nesmysly o mím taťkovi kterého neznáš!

XXX:Namyšlená nejsem!!Tak taky zpívej a uvidíš co ti na to řeknou!!

Jinak jsem to já Ewa:).A už musím tak se mějte!Vaše Ewa

PS:(Pro všechny FanClubáky/čky:Těším se na další náš srazít )
    *15* *15* Vasza Ewiczka *14*
  • danisqa

Re: Re: XXX

ona ji neurazi ona rika svuj nazor
  • Re: XXX

No to je fajn že si to někdo myslí se mnou *1*
  • lukysek

Re: ICQ

fakt mas jeji icq
    *9* *9* *9* nebo kecas
  • Re: Re: ICQ

Já bych ti ho ráda dala, ale zkus si na něj přijít sama. Na ICQ dej přidat kontakt a napiš tam její jméno a takhle to můžeš udělat s každým, ju? *3*
  • skye

Re: XXX

Já tě fakt nechápu.Dobře nemáš ráda Ewu-To mi nevadí,ale vadí mi,že tru hned píšeš já nechápu ty co jí mají rádi a podobně. *5* Jestli ji nemáš ráda tak ji neurážej! *13*
  • elen-lilly

XXX

Nesnáším její zpěv,písničky ani chování. Počíná si jak třicetiletá!Nechápu lidi, kteří jí tak žerou.Když se na ní člověk podívá ,vidí jen namyšlenou holku, který drží mikrofon.
  • lucinkael

Re: Farniný fanoušci!

Sandra Bell je NEJ!! *14* *14*
  • lucinkael

Re: ewa

Naprosto s tebou souhlasím.Její první CD sem poslouchala stále dokola.Pak se začla předvádět a já sem na její písnička alergická *16* *8*
  • ewa

ewa ma peknej hlas pekne pisnicky ale ta slava ji stoupla do hlavy a ted se predvadi *9* to me docela vadi!! *10*
  • Re: ICQ

hej posles mi to icq na email??smizuzi@seznam.cz byla bych ti moc vdecna predem diky:) *3*
    Mám její ICQ!
  • Re: fak si dobra

Nehceš si pořídit brýle????
  • Farniný fanoušci!

Tak hele!!!!! Není normální abyste na Sandře Bell nadávali a pomlouvali ji!!!!! Já Ewinu nesnáším ale proto sem přece nelezu a nenadávám na ni, ne????? Víte co kritizování Sandry znamená? NO PŘECE ŽE SE EWA BOJÍ KONKURENCE!!!!! No nadruhou stranu se není čemu divit když ji všchno dělá její táta!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit