Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Ewa

Jsi dobrá,Ewušenko
  • ewiczka

Ewa

Ahoj farnoušci,:Ewice-palice:Tobě jsem taky nechala vzkaz ať nemluvíš nesmysly o mím taťkovi kterého neznáš!

XXX:Namyšlená nejsem!!Tak taky zpívej a uvidíš co ti na to řeknou!!

Jinak jsem to já Ewa:).A už musím tak se mějte!Vaše Ewa

PS:(Pro všechny FanClubáky/čky:Těším se na další náš srazít )
    *15* *15* Vasza Ewiczka *14*
  • danisqa

Re: Re: XXX

ona ji neurazi ona rika svuj nazor
  • Re: XXX

No to je fajn že si to někdo myslí se mnou *1*
  • lukysek

Re: ICQ

fakt mas jeji icq
    *9* *9* *9* nebo kecas
  • Re: Re: ICQ

Já bych ti ho ráda dala, ale zkus si na něj přijít sama. Na ICQ dej přidat kontakt a napiš tam její jméno a takhle to můžeš udělat s každým, ju? *3*
  • skye

Re: XXX

Já tě fakt nechápu.Dobře nemáš ráda Ewu-To mi nevadí,ale vadí mi,že tru hned píšeš já nechápu ty co jí mají rádi a podobně. *5* Jestli ji nemáš ráda tak ji neurážej! *13*
  • elen-lilly

XXX

Nesnáším její zpěv,písničky ani chování. Počíná si jak třicetiletá!Nechápu lidi, kteří jí tak žerou.Když se na ní člověk podívá ,vidí jen namyšlenou holku, který drží mikrofon.
  • lucinkael

Re: Farniný fanoušci!

Sandra Bell je NEJ!! *14* *14*
  • lucinkael

Re: ewa

Naprosto s tebou souhlasím.Její první CD sem poslouchala stále dokola.Pak se začla předvádět a já sem na její písnička alergická *16* *8*
  • ewa

ewa ma peknej hlas pekne pisnicky ale ta slava ji stoupla do hlavy a ted se predvadi *9* to me docela vadi!! *10*
  • Re: ICQ

hej posles mi to icq na email??smizuzi@seznam.cz byla bych ti moc vdecna predem diky:) *3*
    Mám její ICQ!
  • Re: fak si dobra

Nehceš si pořídit brýle????
  • Farniný fanoušci!

Tak hele!!!!! Není normální abyste na Sandře Bell nadávali a pomlouvali ji!!!!! Já Ewinu nesnáším ale proto sem přece nelezu a nenadávám na ni, ne????? Víte co kritizování Sandry znamená? NO PŘECE ŽE SE EWA BOJÍ KONKURENCE!!!!! No nadruhou stranu se není čemu divit když ji všchno dělá její táta!
  • ;)

Ewa ma vybornej hlas...jen by mohla zpivat neco jinyho..on apatri mezi "osobnosti"... ja nwm jestli tady ma nekdo zapotrebi kritizovat tak jdete s tim nekam...jdete kritizovat nekoho, komu to patri...
    Ja s osobne myslim ze to obdobi zavistivych dilin uz zkoncilo a to je dobre ..ty kecy jsou povrchni, zavistivy a ubohy, hodej se akorat tak do kravina drzim palce ew *4*
  • dianna114

ewa vs. miley

Nechápu,jak může někdo Ewu porovnávat s Miley Cyrus. Já nejsem fanynka ani jedné z nich,obě mi přijdou trapné,ale Miley je podle mě o hodně lepší než Ewa,navíc má hezčí hlas Miley a Ewa je nudná a ve zpěvu průměrná.
  • nika1979

Re: Ewa

klidně ti da,,,,,,,,,,,neboj těch povrchny lidi jsi nevšimej. profilek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ewa

Ewo jsi pjekna holka a dala bis my tvuj profil plis *14* *14* *14*
  • Klid

Hey lidi kašlete na ni ona vám za to nestojí za pár let lidi pochodí že neumí zpívat a dopadne jako Langerová no hůř něž langerová´= neštěkne po ní ani pes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit