-
ewa
POZOR - Velký duel fanoušků Ewy Farné a Lucky Vondráčkové
Ve středu 18.2.2009 se na TV Óčko, v pořadu DJ divák, uskuteční souboj fanoušků Ewy a Lucky. Přijďte osobně podpořit Ewu, ať všem ukážeme, co jsou farnoušci zač :-) Můžete přijít v tričku Ewy, vzít s sebou transparenty... DJ divák se vysílá od 15:00, ale je nutné přijít s předstihem, abyste se stihli zapsat a tudíž se dostali do vysílání.
KDE: TV Óčko, Vrchlického 29, Praha 5
V případě, že se nebudete moct zúčastnit osobně, můžete souboj ovlivnit pomocí sms ve tvaru OCKO DJ TVUJ TEXT a odeslat na 900 22 15 .
*3* -
ewa
Ve středu 11.února se v Divadle Hybernia rozdávaly ceny za nejprodávanější hudební nosiče Deska roku 2008. Ewa byla nominovaná hned ve dvou kategoriích - Nejprodávanější album - Zpěvačka a hudební DVD. Ewa získala Desku v kategorii Nejprodávanější hudební DVD, jejího Blíž ke hvězdám si v loňském roce koupilo 15 690 fanoušků! *3* *3* -
ewa farna
já nevím ale mě se zdá že ewa byla jiná měla jsem jí ráda to ještě zpvala český písničky ale ted pívá i polský jakotřeba sam sam a toje děs !!!!!!! ted už jí nemám vůbec ráda *13* *13* -
newim
Ahoj, mno newim, me se ewa farna moc nelibi...nemam rada to, jak je furt prifrcla..ja radsi treba lucku Vondrackovou...ale na druhou stranu ji obdivuju, jak pekne si to dava...vypada vzdycky upa v pohode, kdyz ji nekde vidim:)) *1* drzim ji palce, at to nekam dotahne idkyz nejsu jeji fanda:) -
Re: ewa
Nepředvádí.....kopíruje Jonas Brothers a Demi Lovato....vemte si ten klip "Boží mlejny melou" a srovnejte "When you look me in the eys" nebo"Tonight"....Jonasové ty klipy natočili dřív a Demi kopíruje v oblečení.... -
Re: Ewa
No to bys mohla závidět!PS:šetři dechem! -
...
zajímalo by mě jestli sem taky chodí a píše si do komentářů jak je skvělá!! neví to někdo?? Asi ne co?? ale tipl bych si, že toho schopná je. -
Re: Re: Ewa
těžko může být pyszalkowaty,když je ženského rodu -
já
Hlásni na této adrese pro našeho pejska PLS: http://www.blesk.cz/nejpes?action=p rofil&id=2070 -
EWA_FARNA_JE SUPER
podla mna je ewa uplne naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj jjjjjjjj
spevaackaa a newem naco sem chodite ty co ju nemaate raaadi taakze sa spamatajte a prestante sem pisat blbosti!!! *7* *14* -
...
Nebudu urážet tu...ehm..."zpěvačku" ale ať je tak laskavá a neprohlašuje o sobě, že její hudba je metal! To je urážkou metalu. Pro mě, za mě, ať si zpívá ten svůj, řekla bych popík, ale ať netvrdí, jak je drsná metalistka. Ať si poslechne třeba TSJUDER nebo DIMMU BORGIR a pak to srovná s tím svým...Možná pak pozná, že opravdu není metalistkou. *16* -
ewa
je dobra zpevacka a lbi se mi jeji pisnicky ale ta slava ji stoupla do hlavy a ted se predvadi *9* -
je moc nádherná
a moc dobře by se s ní mazlinkalo,to bych strašně rád vyzkoušel,jak je měkoučká a teploučká,to by byla krása *14* -
Re: Podle mne . . .
v tom klipu vypadá úplně fantasticky *14* *14* *3* -
Katulinka
ahoj Ewičko,
prosím pošleš mi na adresu:
Ježená 42
Vyskytná nad Jihlavou 58841
díky moc.....
Katka
PP MTMR *3* -
ewi
ahoj ewi jsem moc štasnej že jsi spevacka *8* -
Ewička
plosííííííííím velice moc dej tel. cislo ewicko plosim si mega dobraaaaaaaaaaa upe moc -
ewicka
ahoooj ewicko plosiiim das tvoje tel. cislo plsky si nejlepsiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* -
Re: Ewa
to ja taky mužu napsat vzkaz "ja jsem ewa farna a nejsem namyšlená" nebo "jestem ewa farna i ja nie jestem pyszalkowaty" :D napíš to po polsky! ale to celé co jsi napsala tam "ahoj farnoušci ewice-palice......" ja polsky umím takže to budu rozumít :D -
ewička
ewička je prostě nejlepšííí *14*