-
Re: WaW
Máš pravdu NIKDO... *13* Všichni totiž zpívají o 1000% líp než Farma -
Re: tina
Jo a bronzovýho slavíka bys vyhrála aji ty Langerovou by porazil každej! -
Re: Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .
no to urcite....myslim si ze moze mat tak 50...by som chcela vediet ako vyzeras ty -
Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .
40 nebo 80... v jejím případě spíš 80 kg. *1* -
Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .
srry...nie teda ale teba to nema ani trosku trapit -
Re: Re: Re: Podle mne . . .
no a co?...mas s tym nejakym problem ze nie je stihla? ved je to jej vec ci vazi 40 alebo 80! teda to nema ani trosku trapit! *16* -
Re: Re: Podle mne . . .
Hodně holek co znám co jsou v pubertě maj normální štíhlou postavu. Nejsou takhle tlustý jako ona. A přitom to taky nejsou vychrtliny. -
tina
tak a dost! naco sem chodite ty co ju nemate radi? ked ju tu stale vyhladavate tak to nieco znamena! ani ja nechodim miley cyrus a nepisem tam co si o nej myslim aj ked ju najviac neznasam! ewa vam nic neurobila! a vlastne ju vobec nepoznate? ako mozte povedat ze je namyslena? ona je uplne v pohode na nic sa nehra je sama sebou. a ze nevie spievat...tak ten bronzovy slavik nic neznamena? ak by nevedela spievat tak by toho slavika urcite neziskala a nikto by jej nedal zmluvu na album, nemyslite? nahodou jej pesnicky su dobre. nespieva o laske ako kazdy pretoze je to TRAPNE! a aj vy ste TRAPNY ked sem stale chodite a pisete ze ewa pica kurva stetka namyslena trapna ze nevie spievat a tak! sa uvedomte! nato ze zacala spievat co mala 13 rokov tak to uz nieco znamena ma skutocne dobry hlas! chcela by som pocut ako spievate vy! ewa ma vysoko polozeny hlas a jej pesnicky zvladnut je tazke! tak sa dajte zakopat...ewa je proste dobra spevacka! no a co ze je polka? preco ju zato odsudzujete? akoby ste sa VY citili ak by vas teraz kazdy zacal odsudzovat ze ste cesi? si myslim ze by vam to uricite prijemne nebolo *10* tak ewu nechajte na pokoji *16* -
Re: Podle mne . . .
vies lenze ona prichadza do veku puberty ked sak jej telo zaobluje!!!a uz minule povedala ze niektorym dievcatam je vzorom a radsej bude tucna ako keby mala byt vychrtla ako modelka!! -
Podle mne . . .
Podle mne vypadá ve videoklipu Oto ja dost tlustě. Možná, že má kvůli tomu lepší hlas než kdyby byla štíhlá, ale stejně hodně zpěvaček je štíhlých a zpívá líp jak ona. -
nikča p
RAČI PIŠTE NORMÁLNĚ JO *3*JINAK SE TO NEDÁ TY TRAPÁRNY PŘEČÍST *10* *3* *1* *5* *5* *15* *16* *8* -
Re: Re: Re: to si myslim já
no prave ze ja ji treba neznam jenom z hannah ale z filmu v kterych hrala vis -
ewa
ewa je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: to si myslim já
ne *8* -
Re: to si myslim já
Já si myslím že na ni Miley má...protože jak už tady ta jedna holka řekla...ewa je jenom zpěvačka...a co dokázala ewa?ta nazpívalala jenom píseň k filmu camp rock -...ale Miley...ta má teďka svůj film ...běží jí serial,hraje na kytaru,zpívá...myslím že oni dvě jsou možná tak nastejno...ani ewa ani miley není lepší než ta druhá... *4* -
Re: Re: to si myslim já
co miley dokazala? NIC! kebyze jej bohaty otecko nezaplati rolu v hannah montana tak o nej nikto nevie! -
Re: to si myslim já
no prave ze miley na evu ma ona vic dokazala nez farna miley je herecka,zpevacka,hraje na kytaru,kalvir a zklada pisne a ewa jenom zpiva no to je rozdil ze -
Ewa
My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :) -
Fotka
Nevíte s kterého koncertu je tato fotka?? a nemáte s tama nekdo další fotky? dík.
http://img.osobnosti.cz /foto/ewa-farna/N266251-b0014.jpg -
to si myslim já
ewa je squela a miley na ni nema ani kdyby ses snazila co nejvic muze! ewa toho uz vazne dokazala az az takze si myslim ze ewa ma na dlouho dopredu uz zarizenou budoucost! a to si piste ze to bude squela budoucnost! drzim ti palce! *4*