Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

hele ktera pisnicka se vam od ni libi nejvic a ktera nejmin?
  • ..

hey ale ja myslim ze sem nekde cetla ze by mela vydat naky novy CD ale newim jestli je to kec nebo pravda
  • Re: ..

Hele dyt ona vydala za 3,5 roky 5 CD a 1 DVD...to se ti jako zdá málo?? Znáš někoho kdo by toho za takovou dobu vydal víc, když navíc chodí do školy??? Jestli se ti zdají ohraný tak se začni učit poslky a kup si polský CD...
  • ..

neni spatna ale uz by mohla zase vydat novy CD protoze tamty uz sou vohrany
  • Re: XXX

Asi tak...
  • Bozkov

Ahoj,byla jsem 25.4 na koncertě v Bozkově.Ewa je naprosto úžasná.Nokdy předtím sem ji nějak zvlášt neposlouchala,ale ten koncert byl fakt the BEsT ... *14* Když přišla na parket,tak mě tekly slzi.. *4* Chovala se jako mormální holka,což bylo naprosto úžasné.
  • juicycek

Re: polka

a nebude to třeba tím že má český občanstí??
  • Re: ewa je super

Máš pravdu jsem dokonce fa(j)nklubačka :-) Podívejte se prosím na web iewa.blog.cz myslím si že vás bude zajímat!
  • Boty

Nemáte nekdo fotky bot Ewy Farne? Dík
  • x.janya.x

Re: Ewa

Pochybuju že seš Ewa Farna Ewa totiž jasně napsala že nikde nepíše že je Ewa a že nepoužívá přezdívky jako s Jménem takže se laskavě za ní nepředctírej *13*
  • sharpay1995

Re: v poho

no jo to asi nebude
  • renatinka

Re: lucka

ahojky:o)sem tu nová:)ty jsi z ewy co a máš tam už. jméno luciperka *3*
  • luckasilhankova

lucka

Ewička je nejlepšíí a nepředvádi se ani nic jinyho...Je to normalni holka jako kazda.. *14*
  • Re: Ewa

že prý ses přestěhovala na Vysočinu? *1*
  • dianna114

Re: to si myslim já

Ewa na Miley nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Ewa v cityparku v Jihlavě

Kdybys byla na sezení s 20ti novinářema denně spívala bys jinou písničku.někdy takové sezení trvá až 6hodin a oni chtějí vědět všechno a ty mluvíš,mluvíš a někdy máš pocit že tvůj projev nebere konce.je to jak u křížového výslechu.nedivím se že byla bez nálady na tebe ty celebrito!!
  • v poho

některý písničky sou pěkný *14* a to sou skoro všechny ale stejnak nikdy nebude na ten HIT měls mě vůbec rád žejo holky? *5*
  • luluvamp

Re: Re: XXX

já též,přijde mi jako namyšlená holka,která si o sobě myslí jak je dobrá...ovšem opak je pravdou *3*
  • dansa

Re: Ewa v cityparku v Jihlavě

tak se prvně podivej na sebe a pak něco povidej jo to posledni slovo jseš ty jo jenom ty !!!
  • wendy92

Re: Re: Re: Ewa v cityparku v Jihlavě

Ale musím uznat že jsi docela přesvědčivá, kdybych Ewu sama nepotkala (jakože potkala, dvakrát, a po koncertě na autogramiádě se mnou dokonce prohodila 2,3 slova) a tím pádem moc dobře nevěděla jak se chová tak bych ti i uvěřila. Co já vím - třeba máš pravdu ale já mám o
    ewě jiný názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit