Přejít na výpis diskuzí

Falco

OSOBNOST 31.12.2006 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FMA

Zdravím příznivce Falca. Rád poslouchám jeho písně, byli jsme i ve Vídni na muzikálu FMA. Byla tam úžasná atmosféra a bylo to úžasné. Škoda, že už nemůže zpívat.
  • Milujem Falca a budem ho milovať až do smrti.Bol to jedinečný hudobník a nádherný muž.Len jeho zásluhou som sa naučila po nemecky.Nikdy ho neprestanem velebiť a robiť všetko pre to,aby ľudia okolo mňa vedeli,že Falco nie je iba lietajúci pes z Nekonečného príbehu,ale predovšetkým fantastický hudobník,ktorého hudba ovplyvnila život celej jednej generácie.Silvia.
  • FALCO bude žít, dokud na něj nezapomeneme - a to se nikdy nestane!
  • Film

Ahoj momentálně žiju ve Vídni (kouzelné město). Včera jsem byla v kině na Falco- verdammt wir leben noch. Absolutně špičkový film, který mohu vřele doporučit. Po celou dobu jsem měla husí kůži. Skvělý zážitek.
    • Re: Film

Husí kůži jsem měla asi ve dvou okamžicích. Celkově ten film byl jedna velká repetice a trochu z něj udělal ještě většícho feťáka, než byl. Jinak ale pár záběrů bylo hodně povedených. Viděla jsem i lepší filmy, ale tenhle zas nebyl tak špatný..
    • Re: Film

Poslyš, já chápu nadšení pro všechno, co je o Falcovi. Ale... také jsem ten film viděla. Ve vídeňské Lüger-City. A... no Manuel Rubey se fakt snažil, ale, nezlob se, já v tom Falca nenašla. Ani náhodou. Ale názor ti neberu. Přijď se podívat ke mně na Blog o Falcovi na http://cominghome.sblog.cz, třeba si o tom podiskutujeme, je tam i mé hodnocení filmu v rubrice Vídeňský deníček. Vítám tě u sebe, přijď. Dagmara, Webmaster
      • Re: Re: Film

No je pravda,že ve filmu je jasně vidět, že se herec Falcovi úplně nepodobá. Ale už nikdy nebude nikdo vypadat úplně jako Falco a je jasný,že když už nežije tak v tom filmu ho musel někdo hrát. A myslím že Manuel Rubey,to zvládl skvěle i když se Falcovi nějak extra nepodobal. *3*
  • falco bol najlepsi spevak nikdo nespravy take pecky jako out of the dark egois amadeus .teras vecinu hraju v medijach len ten negerky stil ktory nestoji ani za cent
  • KUK:-)ja ziju...jsem take narozena 19.2.1957,ale jsem zena,zitra bychom meli narozky,vid FALCO... ja nezapomenu,jsi tu stale s nami v tech svych genialnich pisni...Jeany *14*
  • Hodně info od fandy Falca jsem našel zde, tak prosím všechny si to povinně přečíst, protože tento článek je dost zavádějící a je vidět, že autor ví prd. *13* http://mujweb.cz/zabava/falco/history.htm
    • Re:

vole *9*
      • Re: Re:

Ten clanek je totalne mimo, takze ty jsi vul a ne FF. Mam od Falca vse a vim o nem rozhodne vic nez autor. Clanek je ostuda.
        • Re: Re: Re:

tak kdyz toho vis tolik, tak proc ten clanek neprepises???
  • katerine

Falco

Pro mě je naprosto úžasný a originální.Nejenom že měl nádherný hlas a nádherně zpíval ale on byl také velmi charizmatický a fešácký.Je to typ prostě úžasného chlapa ( a nejlepší byla ta jiskra v oku ). *14* *14* *14* *14* *3*
    • To je možné, ale platí: "Světská sláva, polní tráva".... Hledejme to, co mol neničí a rez nežere, shromažďujme si poklady ne na zemi, ale v nebi, u Otce nebeského...
    • Re: Falco

je tak exy a super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...no tak tedy čtu tady ty příspěvky...no a těžko o tom mluvit,Falco live FOREVER...ale myslím si, že ne každý chápe to, co se v něm asi odehrávalo.Málokdo má hudební cit natolik velký,aby vycítil z jeho textů skutečnou podstatu *4*
  • tanusha84

Film

Bola som v kine na film Falco, Verdammt wir leben noch a musim povedat, ze je to vynikajuci film. Vybrali velmi dobreho herca. Velmi mi Falca pripominal. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit