-
Videoklip
ahojky všem fandům Falca....chtěla bych aby moje dcera které se líbí Falcova píseň Jeany Part viděla i videoklip...na stránkách které navštěvuje a kde jsou k dispozici videoklipy není...můžete mi někdo poradit??
Díky E. *4* -
-
Re: Videoklip
na www.youtube.com je plno Falca a všeho...
-
-
Blog o zpěváku FALCOVI
VŠEM, KTEŘÍ MAJÍ ZÁJEM !!!
Haló Haló, fanoušci a fanynky zpěváka FALCA !!!
Zpěvák FALCO vás zve k sobě na stránkách http://cominghome.sblog.cz.
Nale znete zde hudbu, videoklípky, fotečky a fůru informací, to vše připraveno přesně pro vás. Hansi Hölzel spolu s adminkou blogu se těší na vaši návštěvu. Bývalý Falcofanswelt je zase v provozu, propojeno se stránkami dagmara.webovastranka.cz a dagmara2.webovastranka.cz. Pojďte k nám, u nás je vše, čekáme na všechny Falcomany!!! -
-
Re: Blog o zpěváku FALCOVI
Mrzí mě že tam nepíšou že to byla nejspíš sebevražda poté, co zjistil že jeho dlouholetá přítelkyně má sice dítě které si vysnil, ale že podle testů DNA není jeho.............. -
-
Re: Re: Blog o zpěváku FALCOVI
podle lidí, kteří ho dobře znali to nemusela být sebevražda protože byl pod vlivem drog. -
Re: Re: Blog o zpěváku FALCOVI
Ivčo, ona to sebevražda s největší pravděpodobností nebyla. Ale je to složitá otázka. Přijď se podívat znovu k nám na blog. Budeme tu otázku rozebírat. Ale... musíme opatrně. V poslední době jsem uvedla foto z Falcova pohřbu a bylo zle, fanoušci brečeli. Ale, ozvi se mi, pokecáme o Falcovi. Zdraví tě Webmaster Dagmara, Blog o Falcovi http://cominghome.sblog,cz *3*
-
-
-
..jedna písnička rozhodla
Ahojky, když mi bylo 18, jela jsem s jedním kámošem v Alfa Romeo po D1 asi 210km/hod a on mi pustil právě Falca.. a od té doby mám Falca v oblibě.. bohužel jsem se už nedopátrala co to bylo za osudovou písničku.. třeba mi pomůžete: byla rychlejšího tempa, rockový styl a asi 5x se tam opakoval refrém, který pobízel sešlápnout plyn... *5* tak coooo, víte? *4* -
-
Re: ..jedna písnička rozhodla
jo vím,to byla určitě písnička Rock Me Amadeus. Já osobně miluju všechny joeho písničky,ale zatím jsem jich slyšela jenom šest. -
podle mě to byla wiener blut nebo der komissar *5* *5* *5* -
podle mě to mohla být wiener blut nebo der komissar... -
JJ Out of the dark to je ona nebo ne? *3* -
-
Re: Re: ..jedna písnička rozhodla
Out of the dark neni rychla, to mohlo byt Rock me amadeus, Sound of musik nebo taky Auf der flucht nebo desitka jinych..Mam vsechny alba, tezko soudit co to bylo..Ale nemyslim ze to bylo novodobe Out of the dark.. -
-
Re: Re: Re: ..jedna písnička rozhodla
Ty se máš,já bych taky chtěla jeho alba,ale nemám ani jedno.Moc mě to mrzí,to se někdo má.Napiš mi pls. jak jsi ty alba získala,to sis je koupila,nebo ti je někdo vypálil? Odepiš prosím.
-
-
-
Out of the dark...ta je best *3*
-
-
Bol skvely
Mam ho velmi rada. Mam doma komplet diskografiu. Najviac sa mi pacia pesnicky Der Kommissar, Jeanny. Ale najvacsou hitovkou je pre mna Out of the dark. -
Vienna calling
Mě po letech zase bere jeho hit
Vienna calling. -
ungewöhnlich-neobyčejný
Falco byl skvělý zpěvák*4*.Jak uvedla osoba jménem „kvakva" i jáá patřím mezi mladší generaci a mám ráda jeho písně. Nevím sice proč,ale je v něm a i v jeho písních něco neobyčnýho a to něco to se mi na něm líbí.Viděla jsem i ukázky z toho Filmu mno néé,že by byl špatný bylo to zajinavý,ale moc mě to neuchvátilo.I když ten herec jak hrál Falca tak ho hrál dost dobře, ale protě jáá ho v něm nevidím něco mi tam nesedí.. .A že přeszpívaj jeho písně to se mi taky moc nelíbí i když někdo si myslí že je to lepší,ale jáá si to nemyslím. -
falco
no jo byl to dobry spevak ktery mel nadeji spival moc hezky a na takove zpevaky se nezapomina chci aby se vratil *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Borec =P
Mám Falca strašně ráda i když už nežije. Podle mně byl naprosto skvělý a jeho písničky jsou dokonalé!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Borec =P
teď vyšlo DVD s jeho klipy za 60 kč *3* -
-
Re: Re: Borec =P
pls napis kde se da koupit
-
-
-
Falco in the R'n'R Hall of Fame
Falco Fani!!
Chtěli by jste mít Falca v R'n'R Síni Slávy? Není nic lehčího než mu dát hlas na této stránce: http://www.futurerocklegends.com/artist.php?artist_id=Falco
Připojte se i Vy k mezinárodnímu hlasování a dostaňme Falca do nominace.
Zde máte promo videa, které můžete uvést na svých stránkách. http://www.youtube.com/watch?v=2my1stJfqXo Každý hlas se počítá, děkujeme. *3* -
-
Re: Falco in the R'n'R Hall of Fame
http://www.futurerocklegends.com/ar tist.php?artist_id=Falco
klídek , to se sem jen pokouším přidat odkaz tak, aby fungoval na kliknutí, nevím, jestli to jde *3*
-
-
Dávejte pozor :)
Ahojte všichni,hledám lidé,kteří byli na filmu o Falcovi v kině,nebo kteří by byli schopni o tomto filmu udělat se mnou rozhovor. Předem děkuji -
-
Film o Falcovi? Jeden velký omyl!!! A jestli se film někomu líbil, tak pro neznalost jeho skutečného života a osobnosti Johanna Hölzela. V Rakousku byl film označen blízkými přáteli Hanse za absolutní propadák.
-
Re: Dávejte pozor :)
Film byl parádní, moc mě zaujal a úplně mě pohltil do děje.
-