-
....
A Paní Dagmar byla jsem na tý web stránce nevím jestli to byl zrovna váš blog tak je celkem zdařilý ale nelíbí se mi,že když si chci stáhnout mp3 tak že se musím zaregistrovat to se mi moc nelíbí akororát to zdržuje tak jestli by jste s tím nemohla něco udělat a jestli to není vaše stránka tak se předem omlouvám. -
Falco
Dobry den ten kdo videl Falca ziveho je stejny jako ten kdo tvrdy ze videl Elvise jeho pamatce cest a myslim ze dokazal v hudbe mnoho dobreho a plno novych stylu od kterych se ucilo hodne jinych ikdyz to byl arogatni chlap narozdil od nas v hudbe jeden z nejlepsich -
Falco der best
Byla jsem na filmu a velmi se mi líbil, herec mi ho velice připomínal. Falca už mám ráda od konce 80.let a nemyslím, že ho zná málo lidí... ti, co jsou mého ročníku, ho znají velmi dobře. Nejraději jsem vždy měla Mutter, der man.. a Jeanny.. Myslím, že to je nadčasová písnička! A Falca si jako zpěváka velice vážím, jeho německo-anglická interpretace je super!!! *3* *3* -
:-)
Jsem ráda, že se na něj nezapomnělo. -
-
Re: :-)
Šak na takovýhohe borce se nezpomíná!!! Kam se na něj hrabou dnešní zpěváci,Falco byl největší umělec a borec a je nespravedlivé,že musel odejít tak brzo,škoda. Byl prostě nej *14* *15* !!!!!!
-
-
Soundtrack
Mam takisto aj soundtrack z toho filmu, niektore pesnicky sa mi vobec nepacia. Napr. taka Out of the dark sa mi v prevedeni M.Rubeyho vobec nepaci, ale Der Kommissar je uzasna. -
Jste vážně,vadný mě bude 40.let Falca beru jako vzor pop-music,a kdo jsi šnupl to jste byli oba dva co tvrd že je živej *15*
-
Lidičky zlatý, já jsem se právě dozvěděla, že Falcovo poslední vystoupení proběhlo v ČR v komplexu Excalibur City u Znojma. Bylo to na silvestra 31.12. 1997. Jestli to je vážně pravda, že jeho poslední vystoupení proběhlo u nás, tak to je fakt pecka. Jestli někdo k tomu máte víc informací, tak to sem prosím napište. Děkuji.
-
umrel v dominikanske republice dle vyse uvedeneho data jiz delsi dobu tam zil
-
no von tam teda umřel,ale von asi byl jednou tam a pak zase tam
-
Falco v USA uspěl, především díky Rock Me Amadeus. Žil po většinu času v Rakousku, poslední roky v Dominikánské republice. V USA nežil.