Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi ví o čem mluví

Pan Renč by si asi nikdy nedovolit vyjadřovat se negativně vůči okolnostem smrti pana Svobody,kdyby neměl dobrý důvod. Píseň,kterou zahráli na pohřbu,měla nejspíš vyjadřovat lásku mezi Vendulou Svobodovou a panem Svobodou. Pokud ji Filip Renč nepovažoval za upřímnou,jistě věděl proč a proto bylo celkem pochopitelné,že zústal mlčky sedět. Tiše vyjádřil svůj názor,nikoho nenapadal a nevyvolal žádný skandál.Nejsme v 30-tych letech,aby jsme se neustále řídili nějakou přesnou etiketou. Už se to dnes tak stává,že si tu a tam vyjádříme svůj názor.
    • Re: Asi ví o čem mluví

Ale záleží také při jaké příležitosti vyjadřujeme svůj názor, že?
      Ten mohl vyjádřit někde vzadu. Je to drzost si sednout vedle Venduly potom jak se o ní vyjádřil .
      Když jí tak odsuzuje, jak si mohl sednout vedle ní - že to nebylo pod jeho úroveň teda?!?!?!

V žádném případě neosuhlasím s tím co F. Renč předvedl, jeho názory na smrt K.Svobody mě absolutně nezajímají, domnívám se, že by se měl za svoje velmi nevhodné chování omluvit, nebo už na ty jeho fily opravdu nikdo nepůjde. Osobně jsem začala citit vůči Renčovi velkou zášť. Je to normální hulvát.

Souhlasim s Tebou! A Renci! Nikomu se neomlouvat!!!
  • měl by vstát a omluvit se

Měl by vstát a omluvit se!!!!
  • názor

nevím, jaké vztahy jsou mezi těmito lidmi, možná je tam něco, co veřejnost ani netuší.. Nechci se zastávat ani Filipa Renče, ani Venduly Svobodové.. To že se při té písni nepostavil a pak nekondoloval, budiž, jen nechápu, jak si mohl dovolit si sednout do první řady. To se mi fakt hodně nelíbilo... *13* *5*
  • Filip renč - diskusní forum

Pane Renči, nevím jaké máte nevyřízené účty s paní Svobodovou a ani mě to nezajímá, i když si o Vašem chování myslím své. Ale nemohu zůstat chladná k Vašim stupidním výrokům týkajících se psychicky nemocných. Pokud považujete člověka trpícího depresemi za psychopatického blázna, tak to skutečně svědčí o tom, že sám nejste úplně vpořádku. Jako by nestačilo, že se lidé za svá psychická onemocnění stále ještě stydí, musíte tomu vy dělat takovou negativní publicitu. Nyní by snad bylo více na místě zdůraznit, kam to až může vést, pokud to člověk účinně neřeší s odborníkem.
  • morální skvost Renč

Zpráva: "Negativní reakce ale bohužel nejsou pouze na internetu. Za své chování se Filip Renč dočkal už i osobních konfliktů.
    „Kvůli Vendule na mě teď lidé plivou, aniž by věděli proč. Takové negativní vášně jsem ještě nezažil,” popisuje své zážitky Renč."
    Dodávám: Co se "pan režizér" diví? Zrovna tak jak stojí on za svým "názorem", tak za svým názorem dokáží stát i lidi. S tím přece "pan režizér" mohl počítat. Také mám ten názor, že je to zme.tek.
  • měl vstanout... a potom všem se omluvit.

Absolutně jsem jeho výstup fakticky nepochopila. A ani nebudu chtít chápat. Vůbec tomu nerozumím. A proč si šel sednout do první řady, která je určena rodině?.. Fakt stupido. Taky nechápu, proč Vendulu obviňuje..I kdyby to byla pravda, že byla nevěrná..nevěřím tomu, že by kvůli tomu spáchal K.S. sebevraždu. Kolik je na světě nevěrných lidí? Hodně. A kdyby se měl každý kvůli nevěře zabíjet, tak tady už nikdo není.
  • o jé

kdybyste měli jasno ve všem, co se děje mezi vašimi blízkými tak jako máte jasno v tomhle, to by byla bomba, že jo, moralisti? do koho budeme šťourat zejtra?
    • Re: o jé

My jsme ale šťourat nezačali. Je to pouze obrana proti hulvátství a tuposti.
    • Re: o jé

Do tebe!!!
      • Re: Re: o jé

príma pořídim si na to blicí pytliky *3*
  • Můj názor

Myslím, že obě strany si nemají co vyčítat. Panu Renči by neškodilo trochu lidskosti, Vendulka toho má hodně zlého za sebou a prochází peklem. Nedokážu si ani představit, jak jí je. Filip Renč má právo vyjádřit svůj názor, ale mohl to udělat taktněji. Nejlepší by bývalo bylo, kdyby byli všichni ticho a neosočovali se jeden na druhého. Proč to pan Svoboda udělal se stejně nikdo nedozví a stejně to už nikdo bohužel nezmění. Vše se mělo řešit ještě za jeho života, nemuselo k takové tragédii vůbec dojít. *9*
  • Pan Renč je "sekáč"

Pan Renč vyjádřil svůj osobní názor. Podle mě je velice statečný. Přeji mu vše dobré.
    • Re: Pan Renč je

Na svůj osobní názor má právo,ale tady jde o to, v jaké chvíli ho vyjádřil.A že by to bylo statečné?!Promiňte,ale statečné by bylo,kdyby svůj názor řekl přímo tomu,koho se týká do očí,bez přítomnosti médií.Ale ne v době,kdy paní Svobodobá prožívá těžké chvíle.
    • Re: Pan Renč je

Vyborne!!! Jsem rada, ze se nasel dalsi inteligentni neovlivnitelny clovek!
  • Souhlasim s Rencem!

Muj nazor je takovy... Souhlasim s Filipem Rencem, protoze si myslim, ze moc dobre vi, proc se tak spolecne s detmi Karla Svobody zachoval. Renc je dost chytry na to, aby vedel, co dela. Rozhodne nema zapotrebi se zviditelnovat. Myslim, ze pokud udelal to co udelal, mel proto mit dost silny duvod. Jeho chovani chapu a preji mu, aby mu dali media co nejdrive pokoj. Vendulu lituji, ale kdyz ji tolik vadi sms a natlak Rence, proc tedy na neho nepoda trestne oznameni??? Na povrch by patrne mohlo vzejit i plno dalsiho, neprilis hezkeho chovani, coz myslim, ze uz tak je dost. Renc dela spravne, ze si stoji za vlastni, nazorem!
    • Re: Souhlasim s Rencem!

Souhlasím

terezo ,to co udělal renč je sice jeho názor , ale měl ctít karla svobodu a především pozůstalé a také nezapomen na lidi ,ktere se přišli důstojně rozločit ,právě s karlem svobodou.. to co udělal renč je sice nějaké vyjadření nesouhlasu /třeba s vendulou/ ,ale tyto věci se dají vyjadřit jiným způsobem a hlavně jinde. toto rouzloučení bylo věnováno karlovi a proto to renč měl respektovat. tímto co udělal ,přeci dal jasně najevo ,proč tam je .šlo mu jen o to ,aby vyjádřil svůj názor, ale ostatní lidé se tam šli rozloučit s člověkem ,který pro každého něco znamenal a na tot renč trochu opoměl---S O B E Č E K.
      • Re: Re: Souhlasim s Rencem!

Mila Barunko! Urcite mas pravdu v tom, ze na pohrbu byl kvuli Karlu Svobodovi... ale vzi se do pocitu.. "jsi na pohrbu nekomu hodne blizkemu, nekomu koho mas silene rada a jeho zena ho do posledni chvile ponizovala, treba i podvadela, proste absolutne mu srazila sebevedomi v zapomeni toho, co pro ni dotycny kdy udelal" Ty by jsi dokazala se na ni jen podivat? Kdyz by sji vedela,ze byla hlavni duvod urti dotycneho??? Ja tedy ne... Filip je frajer, protoze to drzi v sobe! Neni to zadny "okurka", co by se chtel zviditelnit, proto se zachoval, tak jak se zachoval a vse hnusne drzi v sobe.
        • Re: Re: Re: Souhlasim s Rencem!

to je sice hezké ,ale to jsou jen spekulace , nic se veřejně neví,ale co víme určitě ,že právě karel svoboda svou ženu ctil a miloval,a jestli mezi nimi něco bylo ,jen sám karel měl právo ji odsoudit a to do poslední chvíle neudělal.a tak si myslím ,že renč měl repektovat nazor karla .
          • Re: Re: Re: Re: Souhlasim s Rencem!

Barunko, Barunko... Karel se zabil, protoze uz se nemohl koukat an utrpeni cloveka, ktery s ni prezival. A divadelni vykon by se dal pripadne pouzit i v nasledujich muzikalech ci jinych dramatech. Mozna by se mohl jmenovat "jak jsem dopadla" ,nebo "jak me vsichni lituji" a nebo zrovna "reziser se meni ve zvire" .. Ja ale reziserovi vzkazuji: "DRZIM PALEC, ABY JSI ZVLADNUL TO, JAK OVLIVNENE OKOLI DOKAZE ATAKOVAT, z dusledku divadelniho vystoupeni sileneho utrpeni vdovy"

tebe by asi nevadilo,kdyby Tvoji rodinu Renc spinil a hodnotil te ja ses malo inzeligentni co to je nazor Renca s tim souhlasis aby spinil lidi, ktere nezna! On nevi ani co je slusnost sednul si tam s tou svoji jako uplne sproste hovado.

Absloutně nechápu, ty jsi asi spřízněná duše jediné osoby(Renče), která když jí teče do bot, udělá cokoliv aby byla zase vidět.Proč by měla Vendula dávat trestní oznámení na blbečka, aby zase mohli lidé tvého typu na ni nadávat?

... a nhlede na to, nepostavil se proto, ze mel padny duvod... a diky tomu, ze neni svine jako ostatni, nehodla duvod zverejnovat, protoze moc dobre vi, ze by tak nejvice ublizil "nejvice litovane Vendulce". Coz nema zapotrebi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit