-
Přátelé
Teď jsem hovořil s několika lidmi z okolí pana Svobody a Petra Muka. A řekli mě tohle: jednání Filipa Renče je absolutně nepochopitelné a odsuzujeme to. A co se týká Petra Muka, kterého Renč urazil v rozhovoru pro Idnes,kde řekl, že svým psychickým stavem ohrožuje představení Golema, tak mě bylo řečeno tohle: "produkce muzikálu jednoznačně stojí za Petrem Mukem a tvrzení Renče je absurdní. Stačí si zajít na představení a sledovat reakce publika, které na všech představeních oceňuje výkon Petra Muka na otevřené scéně tedy v průběhu představení," ! Tak co na to Renč řekne ??? Zase bude lhát ??? *10* -
-
Re: Přátelé
na Golemovi jsme byli, pan Muk byl úžasný, pokud Renčovi - chudáčkovi vadí sláva kolegy, nejlepší by bylo, aby to celé odehrál sám, ale to by na to zas nikdo nepřišel, takže bude muset spolknout, že jsou podstatně lepší umělci než on. On je umělec jen v nevychovanosti!! *10* *16*
-
-
Lhář a dobytek
Tak ty se teď budeš vymlouvat na syna pana Svobody?
Jak směšný.
On dopředu věděl, že se bude vstávat? -
-
Re: Lhář a dobytek
maš pravdu
-
-
Petr Svoboda
Kdyby mu pan Svoboda ml.řekl ať skočí z okna ,tak předpokládám,že by to pan Renč při své inteltgenci udělal.Ta výmluva je Ubohá stejně jako vy Renči. -
jste magoři
Co se staráte co kdo udělal. Radši se starejte o sebe a o to jak jsete tu všichni čestní a spravedliví. Rozhodně je lepší stát si za svým nárorem, a né dělat tupě to co dělají všichni ostatní. -
Každý
opakuji každý má právo dělat to, co uzná za vhodné. Musí však počítat s tím, že ponese důsledky svého chování. Tedy i pan Renč.
Nevím, co pana Renče vedlo k tomu, že se zachoval tak, jak se zachoval. Já bych to na jeho místě neudělal, protože si myslím, že pohřeb je poslední rozloučení se zesnulým a mělo by proběhnout důstojně a bez šaškáren.
Pan Renč sice ukázal, že je svůj, ale taky to, že je prostě totální křupan. Sice se říká, že i negativní reklama je lepší než žádná, v tomhle případě to ale myslím neplatí. -
Co o tom víte?
Klasičtí Čecháčci! Zakomplexovaní lidé co nic nedokázali soudící člověka podle toho, co se dočtou v bulváru. Zamyslete se nad sebou. *13* -
-
Re: Co o tom víte?
Však mu můžeš zatleskat a nadšeně aplaudovat za jeho "hrdinství". -
-
Re: Re: Co o tom víte?
Nikomu tleskat nebudu. Stejně jako vy neznám okolnosti celé věci a proto to nepovažuji za vhodné komentovat. Najednou je tu každý dobrým, slušným a spravedlivě rozhořčeným člověkem i když ve skutečnosti ví pouze to, že si pan Renč sedl do první lajny. -
-
Re: Re: Re: Co o tom víte?
No, jak bych to řekl.... Myslím, že inteligentní člověk, zejména pokud opravdu není blízký rodinný přítel si na pohřbu nesedne do první lajny.
A taky si myslím, že ať mám vůči zesnulému nebo jeho manželce cokoliv, beru pohřeb jako poslední poctu tomu zesnulému. A pokud se na tom pohřbu všichni postaví, udělám to taky. Pokud budu cítit potřebu cokoliv si vyřídit, zajdu za vdovou osobně a řeknu jí do očí, co si myslím.
-
-
-
-
chleba pomazaný hovnem
Každý má svuj názor, a a když tohle udělal, asi mněl k tomu důvod. Nikdo z vás, co ho tady pomluváte není ani o kapku lepší. Jenom si hrajete na dobré lidi. -
-
Re: chleba pomazaný hovnem
Sve nazory si muze nechat pro tu slecnu co ji tam mnel..mit nazor je jedna vec a spinit a urazet je druha. ta jeho slecna je asi inteligentni co! ta urcite, kdyby mnela kousek slusnosti, tak si tam nesedne. -
Re: chleba pomazaný hovnem
Naprosto souhlasím s názorem, že pan Renč měl právo zachovat se podle svého uvážení. Každý si nese smutek v sobě, může ho vyjadřovat, jak chce.
Naopak pan Sidovský by se měl zamyslet nad tím, jak rychle a bezelstně poskytuje své soukromé sms TV a pak z toho nechá udělat takový tiátr.
Tereza
-
-
morální skvost renč
Já mam krizi v manželství skoro každý týden a spousta mých kamarádů a kamarádek,ale ještě nikdo kvůli tomu nespáchal sebevraždu -
-
Re: morální skvost renč
Vis Renc to nechape. nema na to IQ, aby to pochopil.On a ta jeho,kdo to vlastne je ta jeho?ten ma s ni doma urcite idilku. taky jeho ex ji mela. to ja takovej borec. Je to obycejna zavistliva a neschopna svine ten Renc. -
-
Re: Re: morální skvost renč
Lidé, kteří se vyjadřují takovým způsobem jako ty to s tím hodnocením IQ u jiných nemají přehánět. Přečtí co jsi napsal a srovnej to s českým pravopisem a pak se třeba zamysli nad sebou, co jsi už v životě vykonal sám. -
Re: Re: morální skvost renč
casto ve svych prispevcich operujes s IQ a slecnou Rence...nemas v tehle oblasti nejaky problem? na me pusobis jako klasickej davovej vyrvavac, znas to: Svine...hazejte po nich kameny...hura... *13*
-
-
-
Blázen?
Pan Renč se ohání tím, že jako jediný se zastal p.Svobody nařčení, že je blázen. Pokud vím a četla jsem toho hodně, tak toto nikdo neřekl, pouze to, že byl nemocný (psychicky) a měl se léčit, případně být hospitalizován na psychiatrii. Co je na tom špatného? Pan Muk se také léči z podobné nemoci, která je těžká a nikdo o něm neříká, že je blázen. Myslím, že pobláznil děti pana Svobody, které ve smutku nebyly tak zcela schopni reálně uvažovat, myslím tím, že jejich uvažování bylo spíše emocionální. Pan Renč je lidská bes..e, která s hladovostí hyeny se kochal bolestí vdovy, p. Svobodové. Zbývá jen dodat, že jsem v minulé větě to nebohé zvíře nejspíš urazila. -
-
Re: Blázen?
Majko, určitě jsi skvělý lékař, když bez vyšetření znáš nemoc pana Svobody a víš, že je stejná jako u pana Muka. Ten se navíc ke své nemoci přihlásil sám a o panu Svobodovi to po jaho smrti řekla jeho stále milující žena. A "dětí" pana Svobody jsou možná starší než ty. Tak jim nech právo rozhodovat o svých věcech samy. -
Naprosto souhlasím -
Absolutní souhlas! Navíc je svinstvo když Renč tvrdí, že Vendula byla špatná manželka. Je to lež! A mimochodem: neměl by si pan Renč především zamyslet sám nad sebou? Mám dojem, že podle svého vlastního "morálního" života soudí i své okolí. -
-
Spadlý hřebínek
Renči,Renči, řekla bych,že jsi to pos.al!! Nasaď si ty svoje černý *5* a choď kanálama. Zasloužíš si to neboť tam patříš. Svůj mezi své!!!
-
-
-
Dan Hůlka měl pravdu !
Svým vyjádřením pro tisk Filip Renč potvrdil to co řekl v obřadní síni nahlas Daniel Hůlka: "Ta svině Renč něco nakecala Svobodovým dětem,"! Potvrdil to svými rozhovory sám Renč. To je neuvěřitelné! Navíc tento člověk tvrdí, že Vendula a Sidovský začali dělat s Karla Svobody psychopata a blázna. To je absolutní lež ! Každý psychiatr vám řekne, že člověk kterého postihnou deprese není blázen a už vůbec není psychopatem! Pokud si chce Renč hrát na jediného spravedlivého,který prý chce chránit Karla Svobodu před špínou, tak by si měl alespoň zjistit tato prostá a všeobecně známá fakta. Renč se prostě projevuje jako bezcitný primitiv. Mimochodem: být na místě Petra Muka okamžitě odstoupím z role rabiho Löeva v muzikálu Golem. Předpokládám, že nemá zapotřebí nechat se urážet zrovna Renčem. -
-
Re: Dan Hůlka měl pravdu !
ano, je to tak -
Re: Dan Hůlka měl pravdu !
Souhlas! -
-
Re: Re: Dan Hůlka měl pravdu !
Souhlas -
-
Re: Re: Re: Dan Hůlka měl pravdu !
ano má pravdu
-