Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu to

Pane Renči,čekala jsem nějaké vysvětlení Vašeho chování. To, co jsem četla v AHA možná doplní p. Krampolovi základní vzdělání, ale mi to nestačí. Vyčítat Vendule nalakované nechty (namalovaná nebyla) a učesané vlasy - to fakt nemáte jiné argumenty? Víte Vy vůbec, že deprese je těžká nemoc a lidé, kteří ji trpí opravdu nejsou blázni? Jak můžete říct, že si myslíte..., důkazy nemáte... myslím, že bulvár by dávno vyškrábal nějakou špínu, kdyby tam byla. Problémy máme všichni, ale někdo se s nimi umí poprat. A dětem p. Svobody, kterého jsem si vážila a je mi nesmírně líto jeho života jen jedno: Vendula nerozvrátila manželství jejich rodičů. A protože si otec dovolil žít svůj život po svém, hledají viníka, proč nežil podle jejich představ. Oba si prožili takovou hrůzu, kterou bych Vám nikdy nepřála. Ale mě jste opravdu nepřesvěčil, že jste měl právo tak reagovat. A jestli to byla inscenace p. Sidovského, pak Váše účastna obřadu byla inscennace dětí p. Svobody. Sám jste napsal, že pohřby nejsou Vaše hoby, takže jsem pochopila, že jste tam byl vlastně proti své vůli. A že nedošlY pozvánky na pohřeb nějakým dalším příbuzným? V kruzích obyčejných lidí se na pohřeb chodí z úcty k zemřelého a pozůstalým, ne na pozvání. To se posílá na svadby. Jsem ráda, že jste se vyjádřil a já už můžu nahlas říct: jste bezcharakterní spratek, kterého v životě nepotkalo nic zlého. Zatím.
  • Držte se, zastal jste se přítele, jako nikdo...

Pane Renči, jste velmi silná osobnost, která dokáže projevit svůj názor a stát si za ním.Váš názor sdílím a přeji Vám v životě hodně štěstí.
    • Re: Držte se, zastal jste se přítele, jako nikdo...

Jakého přítele? Sám říká, že se zase až tak neznali. Tak nějak se vyjádřil, ten zme.tek!
  • Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

Pár faktů:
    - dokud Vendula nebyla Svobodová, nebyla nic
    - Renč vyjádřil názor a až podezřele se ho všichni snaží umlčet
    - při zaznění písně věnované Vendule Renč nevstal, ale nevstali ani Karlovi vlastní děti ( Proč asi? )
    - to že měl Renč se Svobodou smluvní vztah a uháněl ho tak, aby splnil termín, není důvodem k sebevraždě. Termín, který se musí splnit honí v téhle zemi tisíce lidí. Zvlášť v umělecké branži.

Karel byl umělec trpící jako spoustu umělců depresemi. V rozhovoru Vendula všechno svedla na deprese, ale v podstatě nezdůvodnila co ho v těch depresích konkrétně trápilo ( výklad deprese a k tomu nekonkrétní za ní udělal reportér ). Jako žena musí vědět, co trápí jejího muže. Pokud to neví, něco je špatně. Karel byl zavřený doma, poctivě pracoval a trápil se depresemi. Z jeho ženy, která určitě původně měla tvořit rodinné zázemí, se stala usměvavá prodejná celebrita.
    Od Venduly jsem nikde neslyšel něco jako:"Karel na tom byl vážně špatně, nechala jsem práce abych mohla být denně s ním nebo alespoň byla nablízku, když mě potřeboval. Trápil se tím a tím a byli jsme domluveni že to spolu zvládnem, udělali jsme vše co bylo v našich silách, bohužel nezvádli, je mi to líto."
    Naopak mám pocit, že Karel zůstal úplně sám...
    Prostě ať se to někomu líbí nebo ne, partner musí nést alespoň částečnou, ne-li úplnou zodpovědnost za toho druhého stejně jako za sebe.
    • Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

Je zřejmé, že jste nikdy nežil(a) vedle člověka, který trpí depresemi. Je mi líto, že se vyjadřujete k něčemu co evidentně neznáte.
      • Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

Mluvíte v domněnkách, ne ve faktech...
        • Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

A tvá fakta jsou kde?
          • Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

Nebudu se opakovat.

Apache??? Jseš normoš??? Víš vůbec co je to deprese? To do něj měla Vendula ty antidepresiva rvát násilím?? Jseš nějak moc chytrý... *13*

viz. inkvizitor nahoře...

Dovolím si odpovědět. Vendula přece říká, že p. Svoboda byl v depresích. Ale taky to, že ji od sebe odháněl. Já se jí nezastávám, ale občas taky deprese mívám a v té chvíli jsem nesnesitelná pro své okolí a trvám na tom, že chci být sama. Vzpomeňte p. Kopeckého, Vašuta, Brodského, všichni velmi úspěšní muži, někteří s dobrým rodinným zázemím. Deprese je nemoc. Proč to nevyčítáte lékařům, které p. Svoboda navštěvoval? Nehledejte pořád vinu jen u Venduly, možná žila svůj života tak jak ho žila proto, aby aspoň někdo dával trochu chuti do života malému Jakubovi. Měli toho za sebou oba dost, je vidět, že děti p. Svobody nestrávili mladou macechu, je to normální, každý by chtěl rodiče podle svých představ. Ale nepřispěly k depresím trochu i ony? Když nemá člověk vztahy s rodinou v pořádku a není úplný cinik, jako např. p. Renč, pak se trápí. Proč pořád jen Vendula?

Ano, to je vyjádřeno naprosto přesně!!! Je to jen a jen žena kterou muž miluje kdo mu musí stát po boku v jeho těžkých chvílích a podržet ho i za cenu svých vlastních zájmů. Jsem přesvědčená že v tomto směru je toho hodně co paní Svobodovou bude tížit do konce života...

Eviku co to tady plácáš??? Určitě jseš typ ženy co mužům posluhuje, ale to jsem milá evičko v menšině. Nevím proč by měla Vendula opouštět svou práci, která byla určitě užitečnější než Svobodova. Když to nezvládal, měl se na to vybodnout. A ty utíkej ke sporáku, vaří se ti tam obídek pro manžílka! *9*
        • Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

ne ne broučku, je vidět že nevíš co mluvíš...od koho budeš očekávat pomocnou ruku až ti bude nejhůř?? od kamarádů z hospody?
          • Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

Eviku, to se pleteš. Jsem žena. Do hospody nechodím, manželovi nesloužím. Jsme si rovni. Kdyby nezvládal svou práci, nevzdám se všeho jen proto, aby ji mohl dělat. Tak se to dělalo možná před půl stoletím... *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

BTW: Proč žijete se svým mužem?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Stop propagandě, která nedovolí vyjádřit názor!

Ale fungovalo to dobře...

Nevím jestli jsi chlap nebo ženská, ale 90% chlapů se spíš svěří " kamarádovy u piva než manželce v posteli"

Jako chlap si bohužel často později všímám, že má žena třeba nové boty... Ale žena, aniž bych řekl jedinné slovo, ví vždy naprosto přesně co mi je a co mě trápí...
  • pro Renče

Proč si pana Svobodu nevzal na pivo nebo na kafe a nepokusil se mu pomoci před jeho odchodem, pokud jsi ho měl tak strašně rád? Tak jak ses projevil ty se neprojevuje kamarád, který chce uctít památku svého přítele ale jen a pouze HYENA, KTERÁ " JDE PŘES MR... ". Mylím že jsi měl dost času to řešit dopředu jako kamarád anebo jsi měl v sobě najít trochu slušnosti a nechat jeho rodinu a lidi, co ho měli rádi nějaký čas v klidu. Ale on by tě za čas už nikdo neposlouchal. Já osobně se všemu s tvým jménem budu obloukem vyhýbat a myslím že nebudu sám.
  • zameť si před svým prhem

Dobrý den,
    pane Renči nejvíc kolem sebe kope ten co nemá čistý svědomí.A Vy když chcete moralizovat tak si zameťte před svým prhem. Vaše milenky a děti by mohli vykládat !!!!!!!!! Slušnost a úcta to by se hodilo!!! *13* *13*
  • Pro pana Renče

Vážený pane Renči, vážím si Vaší odvahy vyjádřit vlastní názor na věc. Ani mě se nelíbilo vystupování paní svobodové v televii,jak poskytovala novinářům rozhovory. Takhle se nechová truchlící vdova, najednou dělat s pana Svobody blázna, který měl být hospitalizován. Samozřejmě do jejich soukromí nevidíme. Ale dělat si na smrti manžela ještě reklamu, to je síla!!
    To, jak po manželovi truchlí a jak si ho vážila, dokázala svým oblečením na pohřbu. Vzala si mimisukni a okázale vystavovala svoje nohy. Jistě krásné, ale na pohřeb manžela se to vyloženě nehodí.
    • Re: Pro pana Renče

Rozhodně ve všem s váma souhlasím-napsala jste to za mě. Pane Renč normálně přemýšlející lidi stojí při Vás !! Lenka
    • Re: Pro pana Renče

Rozhodně ve všem s váma souhlasím-napsala jste to za mě. Pane Renč normálně přemýšlející lidi stojí při Vás !!
  • pro Filipa Renče

Moc vám fandím,máte svůj názor a i kdyby byl jakýkoliv tak každýmu je do toho h....Váš názor zdílím také.Přeji krásný den.
  • PRO PANA RENCE

Nevim,jestli si muj prispevek precte p.Renc,je adresovan jemu.
    Nesmirne si vazim odvahy a vnitrni sily,za kterou stoji prijmeni RENC.
  • hnus fialovej

Vše, kde bude figurovat Vaše jméno budu jednou provždy ignorovat. Jste neuvěřitelně nechutný člověk!!!!! *10* *8*
  • Oskar

Bolí mě, když čtu hrubé urážky na adresu pana Filipa Renče. Nebyl to on, který by jako první vyvolal tento mediální boj. Byl osloven, řekl svůj názor ohledně smrti K.Svobody tak, jako spousta dalších oslovených. Je s podivem, jak na to paní Svobodová reagovala. Pochybuji, že podobné SMS jako Renčovi, posílala i ostatním, kteří se k možným příčinám činu svého kolegy vyjadřovali. Nakonec jeho reakci na její SMS, tedy jejich soukromou komunikaci, poskytla médiím. No to mi fakt nepříjde moc důstojné památce zemřelého manžela. A co se týká pohřbu, doporučuji shlédnout video záznam, dostupný na netu. Paní Svobodová jistě měla osobní důvod povstát při poslední písni. Byla psána pro ni. Je však zcela běžné, že smuteční hosté povstávají ve chvíli, kdy rakev "odjíždí". Pan Renč byl první, který se v tu chvíli postavil, ze všech dosud sedících. Nedopustil se ničeho, za co by měl stát na pranýři. Paní Svobodovou jsem vždy moc obdivovala, ale řeknu vám, že události posledních dní mi trochu změnily pohled. A je mi to líto. Znovu si pouštím záznam z pohřbu a říkám si, jak je to možné, že člověk na pokraji zhroucení dokáže najednou během pár vteřin zcela racionálně organizovat lidi a ještě poočku sledovat, jak na to reaguje zbytek po pravici. Cením si vždycky otevřeného názoru. Pan Renč měl tu odvahu a vyjádřil ho. A nemyslím, že by překročil hranice o nic víc, než jiní oslovení. Jenže těm ostatním už paní Svobodová SMS nepsala.... PS: Oskar není má přezdívka....
    • Re: Oskar

plne stebou souhlasim..kazdy ted plive na rence,ale nikdo si neuvedomi,ze karel got na markyze sam rekl,ze za svobodovou sebevrazdou nejsou dluhy,ani nemoc a ze to ho co ho ktomu dohnalo,vi nekdo jiny a ten to rikat nebude..jak je mozne,ze vendula,zhrzena z pohrbu,uz byla druhy den ve zpravach na nove,a poskytovala rozhovor.kuli trestnemu oznameni..kdyz nam umrel tatka..mamka se s nikym nebavila hodne dlouho.myslim,ze co napsal renc v sms panu sidovskemu melo sve opodstatneni.a jen pan sidovsky a pani vendula by si meli sahnout do svedomi,proc stou smskou bezeli hned do medii..je to vse nechutne co se kolem pohrbu pana svobody deje a vetsinu oleje do ohne prileva pani svobodova

Rozhodně s vámi ve všem souhlasím , konečně někdo napsal zdravý názor.Nechte pana Renče na pokoji , soudíte něco o čem nevíte nic. Co si paní Pilarová dovoluje soudit děti a jejich přátele?? Byl to hlavně pohřeb jejich otce - kdo už je víc ?? Mohli si vedle sebe posadit koho chtěli !! Lenka

To co Renc rekl pro media neni nazor!Urazet lidi, ktere nezna to je sprostarna!Nech se stara o svoji rodinu a decka.A on ma urcite inteligentniu zenu co ! Kdyby mal on neco v hlave tak minimlane ze slusnosti takovou vec neudela.Ten nema ani slusnost ani cahrakter.A ta jeho "slecna" tam sedela koli cemu, aby podporila jeho, ze se taky nestidi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit