Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hups...

všichni, co stojíte na straně renče, podejte si ruce a skočte spolu do Vltavy!! Paní Vendulce přeji: hodně sil, pevné nervy a krásný dlouhý život. Národ za vámi stojí!!
    • Re: hups...

Ohledně té Vltavy - pozor na "zelené". Aby to p. Bursík nebral jako kontaminaci vodního toku (norné stěny, apod....-drahý špás!) Paní Vendule držím palce..
  • robot

renči, jsi vůbec člověk? *13*
  • štvanice na Renče

myslím že je to jen ubožák a asi by si měl sáhnout do svého svědomí,ale Praha je mala a jednou ho třeba někdo někde potká a bude ve špatné naladě. Renči gratuluji!!!Poštval jsi si na sebe národ,cesta domu dlouhá a v nočních ulicích bývá tma,třeba ti tvé keci pomužou.
    • Re: štvanice na Renče

Běžte už s národem do háje ! Seděli jste někdy na pohřbu svého otce? Já ano.Vůbec jsem nevnímala kdo sedí vedle mě natož abych měla sílu nabádat lidi aby si se mnou stoupli.Filip Renč neudělal nic špatně!! Už se všichni vzpamatujte a aspon se nevyjadřujte prosím NÁRODE
      • Re: Re: štvanice na Renče

jo,jo,mas pravdu kona se tady stvanice na rence...a pritom 80procent lidi jsou tady sprosty tak,ze to neni normalni..nadavaji mu,jak kdyby se s vendulou znali..osobne...nikdo znas normalnich lidi nevi co tam bylo mezi svobodovou a svobodou...nechte proto vendulu truchlit..a rence nechte na pokoji..tady vtom state kdyz nekdo rekne svuj nazor..a pozor renc to rekl neverejne..bylo to urcene jen lidem kolem svobodove-sidovsky,vitek..a oni na nej udelali hon...nedela hon renc na svobodovou..naopak..tak uz ho nechte a neurazejte...vsichni jste mohly cist,co rekla pani staidlova...je vic lidi,kteri maji stejny nazor jako filip renc...tim ze nekoho budete urazet stejne nikdo zvas nic nevyresi..tohle neni vas boj...je to boj udajnych ceskych celebrit tak je nechte at si to sami vyrikaji..
  • no commnet

Pane Renči, jak se vám spí? Hanba vám, stydím se za vás, já být vámi, tak si balím kufry!!! Celý národ vás má za bezpáteřní k...... a ten, kdo sdílí váš ubohý názor NO COMMENT!!!! *16* *16*
  • Karel a Vendula

"Proč jsme si nevyříkali názory jen mezi sebou? Proč můj soukromý názor hned volali do médií?"- proč do médií- nevím, ale každopádně si Renč nedokáže představit, co s člověkem udělá najít svého partnera mrtvého (a to je režisér?) a následně dostat zprávu, kterou Renč zaslal... dále: "Myslím, že intelektuálně nebyli vyrovnaní, že by si byl býval zasloužil lepší partnerku." Kdyby s ní nebyl většinou šťastný - tak by spolu asi nebyli tak dlouho. "Jak dobře se znáte s Petrem a Janou Svobodovými?
    Párkrát v životě jsme se viděli, ale nijak dobře se neznáme."- k tomu snad není co dodat.
    "Litujete toho, že jste v té první řadě seděl?
    Ne. Tu nabídku Petra Svobody bych přijal znovu. Prostě proto, že se tomu klukovi podívám do očí a vidím v nich Karla a věřím mu. Pravda se musí říkat nahlas, i když to je sebevíc nepříjemné i sebezničující, jako v tomhle případě. A jestli si mám vybrat, zda jít na pohřeb na pozvání Petra Svobody nebo jeho ženy, tak jsem si zkrátka vybral Petra.
    -věřím tomu, že Renče pozval syn Petr, ale pak bych nevěřila tomu, že znal Renč tak dobře Karla Svobodu a že by věřil, že by toto Karel Svoboda chtěl.Snad se chtěl rozloučit se svým kolegou a ne se... nevím, jak to vyjádřit.Každopádně toto:"Že je to silná ženská, která prošla životním peklem. Že s ní soucítím, (ale že je mi líto, že některé svoje kroky dělá proti přátelům Karla.) Rozhodně nechci a nikdy jsem nechtěl stát proti ní." - to měla být ta první sms po oné události.
    Každopádně má Renč pravdu v tom, že to co udělal je pro něj "sebezničující"!Ať se v životě Svobodých (Karla, Václavy, Jany, Petra) on nemá "právo" - to nebylo právo, to bylo "sms" a "účast na pohřbu" to takto činit. Soucítím se všemi dětmi, manželkou a ostatními příbuznými a věřím, že všichni ho m i l o v a l i, jako to jen život dovolil.
    • Re: Karel a Vendula

krásně napsané,naprosto souhlasím,on je ten poslední,který by měl soudit,ať si zamete před vlastním prahem
  • konec

tak já bych to tady ukončil, myslím, že každý by se měl zamyslet sám nad sebou a ne řešit renče nebo svobodovou. nechte to na nich, nikdy nevíte, co vám se přihodí a v těžkých chvílích budete rádi za povzbuzení a ne potopení a nadávky a výhružky, přeji vám, aby se k vám všem ostatní chovali slušně a at nemusíte nic takového řešit. držím všem palce! *3*
    • Re: konec

Ja to tak, jen se podivejte na idnes.cz a tam je to videt co je to za cloveka pan Renc ? Hodnotit nekoho a doporucovat kdo ma mit jak inteligentni manzelku! Ja jen rikam ze nik normalni nespini nikoho koho nezna a ma se starat o sebe...ja ani v jednom prispevku nevidim nic spatne.Spatne je v celorepublikovem denniku takle spinit lidi, ktere neznate a nezijete s nimi.Ja navrhuji aby se Renc vymazal z osobnosti!
      • Re: Re: konec

zooooooro, jsi mimo
        • Re: Re: Re: konec

Ty jo, stíháš to vůbec odrážet ty výpady. Musí to bejt fuška co?
          • Re: Re: Re: Re: konec

Konec.Renc nestoji vic za nas cas! Teda za muj uz ani vterinu. Na jeho osobu se ani neda najit slovo jak ho nazvat...
        • Re: Re: Re: konec

ty jseš borec ani jsem nečekal že mu to takhle natřeš!!!
  • Starej se o svou rodinu!

Pan Renc, starejte se o svou rodinu a deti!!! Ta Vase se za Vas musi radne stydet, pokud nejakou mate co ?! Hazet spinu na lidi, ktere neznate to udela jen psychopat! Kde je Vase zena? Kde jsou Vase deti? co nam o nich reknete? Jak se o ne starate? Co je pro Vas rodina? To Vy s Vasi inteligenci asi nikdy nepochopite. Bavme se o jeho detech a rodine! to je zabava! *3*
    • Re: Starej se o svou rodinu!

tolik otázek na takového inteligenta? a co tvoje rodina?pochlub se...
      • Re: Re: Starej se o svou rodinu!

ja svou rodinu ani zadnou jinou nepomlouvam na idnes.cz . Mam rodinu a neni to nekdy lehke, tak jako asi vsude.Snazim se vsak nikomu takhle jako pan Renc neublizovat, pokud se chce zviditelnit, tak nech to dela filmem, nebo nech dela neco pro deti.Bohuzel neumi ani film a kolik toho asi udelal pro deti?! On hodne a hlůavne asi pro to co ma!
  • interview

Rozhovor s Filipem Renčem:
    http://zpravy.idnes.cz/se l-jsem-na-pohrbu-s-kuzi-na-trh-rika -filip-renc-fq7-/domaci.asp?c=A0702 07_184941_domaci_jup
  • Jsou mi ukradeny vsichni

Je mi ukradenej Svoboda , Svobodova, Renc vsichni... Jen si myslim , ze snrt v rodine je smrt v rodine.. a ma taky v rodine zustat.. pokud Idnes udala z pohrbu takovej medialni kolotoc online reportaz primej prenos... je to traparna a saskarna..
    • Re: Jsou mi ukradeny vsichni

Pro ty kteří se tam nemohli dostat to trapárna nebyla
  • :-)

Lidi, co blbnete, tady je diskuse o Renčovi a vy se začnete hádat? Stojí snad za to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit