-
Neurážejte, nevíte jestli nejsem váš doktor :o)
Klasika, když vyjádříte názor máte příznivce z řad lidí stejného názoru a odpůrce v lidech jiného názoru. To víme a nemusíme sem psát. Diskutujeme, aby jsme si pomocí mnoha názorů udělali ve věci jasno. Změníte-li však svůj pohled a přiznáte, že pomocí diskuze a jiných názorů vidíte zkutečnosti, které jste před tím neviděli, začnete být odsuzován a zatracován, že měníte názor. Pokud by však změna názoru byla věcí nepřijatelnou, proč nám jde o to, měnit názory druhých? Inkvizitor ukončil svoji účast, já udělám to stejné, byť si na tom všichni smlsnete. Ale, diskuze je tu kolem Renče a Svobodových a místo toho sklouzává k osobním negativním výlevům což je směšné a zbytečné. Mějte se fajn, hlavně vy vulgární a ustrašení. Díky Vám člověk snáze rozezná ty dobré. -
-
Re: Neurážejte, nevíte jestli nejsem váš doktor :o)
*1* *1* *1* Čau *3* *3*
-
-
Odcházíj
Protože nějaký "inteligent" národa píše pod mým nickem, končím diskusi. Cokoli další tu napíše Inkvizitor, nepochází ode mne a je to podvodník. *16* -
-
Re: Odcházíj
Jé, co to tady řešíte??? Viz Inkvizitor. Co je to zač? Tak jděte. Nikdo si ani nevšimne, že jste odešel. Každý je zde zahleděný do svých pří... Jé, řešit jestli se někdo podepisuje jako já. To si snad děláte srandu,ne??? *1* *1* *1*
-
-
pomoc
Než začne kdokoliv obviňovat Vendulu Svobodovou, nechť se podíva na tento odkaz http://www.kapkanadeje.cz/jak_jsme_ jiz_pomohli.php a zamyslí se sám nad sebou. Zajímalo by mě, komu všemu ve svém životě pomohl Renč?! Asi bychom všichni koukali na prázdný seznam. Těší mě, že mnoho lidiček má stejný názor jako já. Přeji všem lidem co mají srdce na pravém místě pěkný den -
-
Re: pomoc
jsem stejného názoru. víc takovych jako je Vendula!!! Renč ji nesahá ani po kotníky a to co napsaly v dnešním AHA je hnus nad hnus!! *16* -
-
Re: Re: pomoc
Souhlas mě umřít dítě tak je to muj konec,nezaslouží si tolik hnusu co se na ni valí.Přeju jí hodně síly a měla by odjet daleko od těch nenávistných sviní co na ni plivou
-
-
Re: pomoc
Myslím si to samé. Obdivuji ji. Denně docházela do Motola za cizími nemocnými, často umírajícími dětmi. Na místo, kde jí taky umřela Klárinka. To by svedl málo kdo. Já ne. Je to báječná žena. *3*
-
-
morální skvost
Lidičky já nechápu, jak je možné, že se do takového "morálního skvostu", jakým je Filip Renč, obouvá tolik lidí!! -
-
Re: morální skvost
Protože si ho všichni váží a nikdo jím nepohrdá.
-
-
Jen tak dále
Stojím za panem Renčem, přeji mu hodně odhodlání a síly v boji proti mediálnímu tlaku na jeho osobu a proti hysterickým výkřikům některých osob, rádoby celebrit. Získal si u mne respekt tím, že se nebojí vyjádřit svůj názor. -
-
Re: Jen tak dále
Když ten pan Renč byl takový přítel pana Svobody,tak se měl na jeho pohřbu ,alespoň postavit jako ostatní,jinak je to jen arogantní a ubohý excentrik. -
ty mu zavolej taky Rencovi a mozna Ti take zenken presto ze te nezna, jak ses malo inteligentni a zhodnoti tvou rodinu...vzdyt on zna Tvou rodinu urcite a zije s Vami. mal by se starat o svoji rodinu a to jak on neni schopen mit zadnou.Kdo by o takoveho pitomce stal.a ta jeho slecna ta tam sedela pros, asi aby podporila koho.ona take znala rodinu pana Svobody, nebo se jen potrebovala dostat na titulku novin. Ze ji neni hanba. -
Paní Lucie nějaký "inteligent" národa tady pod mým nickem prezentuje svůj názor, takže aby bylo jasno kromě jediného minulého názoru a jeho vlákna nejsou takto podepsané příspěvky mé a to platí pro celou tuto tématickou diskusi. -
Přesně totéž já přeju paní Vendule. Dokázal Renč něco podobného jako ona, že ji soudí? Aby z velké bolesti vzniklo něco, co pomáhá hromadě dětí a jejich rodičů? -
Svůj názor vyjadřují i neonacisté. -
-
Re: Re: Jen tak dále
Neonacisté k tomu užívají donucovací prostředky. My tu diskutujeme. Pokud se nebudeme urážet, pořádat průvody Prahou, myslím že je vše v pořádku.
-
-
Milá dámo jste vedle jak ta jedle *1* *1*
-
-
Předsudky
Dost me prekvapuji predsudky p. Rence. Clovek s depresi se nerovna psychopat. Mozna by stacilo trochu osvety. -
-
Re: Předsudky
Ano to je pravda! Spousta lidí zde hází špínu na Vendulu, že prý o Karlovi rozhlašovala, že byl blázen. To přeci není pravda. Zmínila se, že navštěvoval psychiatra a bral antidepresiva. Blázni mají jiné choroby... *9*
-
-
dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Proč bych se nevyjádřil? Máš strach, že by mě někdo mohl poslouchat? Svou si prosazuješ nadávkami? Nikoho jsem zde nenapadl a neurazil, přesto se dokázal vyjádřit. Ty uráží a neřekl jsi vlastně nic. Slabochu. hehe -
-
Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Více lidem se nelíbí, jak se Apache vyjadřuje... Proč vám to vadí? Filip Renč taky otevřeně vyjádřil svůj názor a to obdivujete! Tak proč tomu teď bráníte jiným??? -
-
Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Myslím, že Renče tu obdivuje málokdo. A mě abych pravdu řekl moc nejde o to, kdo si co myslí. A v rodině Svobodových jsem nikdy nebyl. Můj záměr je hájit možnost vyjádřit se ( nejdřív jsem začal u Renče, nakonec mám co dělat, abych se mohl vyjádřit sám ). Pokud mě někdo začne urážet a za každou cenu mi bránit se vyjádřit, je něco špatně a na to budu do nekonečna upozorňovat. To že někoho umučím, abych prosadil názor, neznamená že mám pravdu... -
-
Re: Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Než se připojíte do diskuse, tak o věci trošku přemýšlejte ať nemusíte tak často měnit názory... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: dsafd mě nazývá volem a nechce abych se vyjadřoval
Jak často měním názory?
-
-
-
-
-
Proč i děti?
Myslím, že vím, proč se Svobodovy děti postavily na stranu Renče. I můj tatínek si v depresi vzal život a kdyby tenkrát nějaký Renč na někoho ukázal a řekl: "To on za to může!", ráda bych mu věřila. Zbavila bych se tím strašného pocitu viny, že jsem tomu možná nějak mohla zabránit. Žádný Renč nepřišel a já s tou vinou musím žít! -
-
Re: Proč i děti?
Pro XY: nějaký "inteligent" národa tady pod mým nickem prezentuje svůj názor, takže aby bylo jasno - kromě jediného minulého názoru a jeho vlákna nejsou takto podepsané příspěvky mé a to platí pro celou tuto tématickou diskusi. -
To mě nenapadlo a nejspíš na tom něco bude. -
-
Re: Re: Proč i děti?
A napadlo tě vůbec někdy něco??? -
-
Re: Re: Re: Proč i děti?
Ano, vše co jsem tu napsal. -
-
Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
To všechno bylo vážně z tvé hlavy????
-
-
-
Lituji Vaši ženu... velice často měníte názory. Kam vítr tam plášť... *5* -
-
Zase další co mlží. Diskuze má vézt k výsledku. Výsledek je změna. Pokud vyjdu s diskuse se stejným názorem s jakým jsem do ní přišel, byl to ztracený čas. Naslouchejte, třeba někdy taky změníte názor... ( Zásadovost a neměnnost názoru je rozdíl... ) -
-
Vy budete jistě inteligentní a nadmíru vzdělaný člověk,že? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
To je věcí názoru.
-
-
-
-
-
100% souhlasím! Je ubohé házet to na Vendulu. Její práce byla pro mnoho lidí životně důležitá, což se o té Svobodově nedá tak úplně říci. Nevidím jediný důvod, proč by měla své poslání opouštět.
Deprese je nemoc a Svoboda se měl léčit. Pokud byl nezodpovědný, že nebral pravidělně léky a dokonce si je sám ordinoval no tak je div, že si tu kulku hlavou neprohnal dřiv... -
-
Já žasnu, to je obrat. Jenom aby to nebyl eskymák! -
-
Ano pižliku. Už mě nebavilo dělat ze sebe primitiva. Apache po mě vše opakuje, tak jsem se chtěl přesvětdčit, jestli mi přitaká opravdu vše... přitaká *1* *1* *1* -
-
Pozor pozor. Já nepřitakal Tobě ale XY... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč i děti?
Tak my už si tykáme??? *14*
-
-
-
-
-
-
Pohřeb
Když si tak pročítám ty příspěvky,tak jsou plné nenávisti a vulgarity. V jednom příspěvku se píše, že když se pozorně budeme koukat na záznam z pohřbu, tak že Renč neudělal nic špatné. Někteří z vás jsou stejné hyjeny, jako ten koho tu odsuzujete. Také jsem se koukla na záznam z pohřbu. A pokud mám odsoudit Renče, tak stejný názor mám na jeho Jarmilu,která tam stála jak trdlo a myslím,že víc řešila to, co má dělat, než že by tam chtěla uctít památku Svobody. A Renč jí tam nechal stát a sám si odešel. Ať si udělali cokoli, tu pistol zmáčkl Svoboda a bylo to jeho rozhodnutí, že tu už nechce žít.... -
Protřete si oči
Všichni si všímají jen toho, co řekl pan Renč, ale všiml si někdo toho, jakou pověst o Karlovi Svobodovi šíří paní Svobodová? Od počátku mi připadá, že se řídí heslem :"Nejlepší obrana je útok" a tak se najednou objevily spekulace o jeho psychickém stavu apod., zřejmě za účelem odvedení pozornosti od jejich rodinných problémů. Nevadí vám národe, že případný psychický problém pana Svobody nepotvrdil nějaký lékař? Zatím jsem zaznamenal jediný zdroj této informace a to od paní Svobodové. Já osobně vidím obrovskou nemorálnost v tom, že krátce po jeho smrti se jeho manželka snaží pošpinit památku pana Svobody a z mimořádného umělce udělat v očích národa psychickou trosku.
"Něco" o lidech, kteří se snažili ať už úspěšně, nebo neúspěšně, si sáhnout na vlastní život vím. Z praxe vím, že podle způsobu zvoleného odchodu ze života musel mít pan Svoboda náhlý a neplánovaný psychický "impuls" a jediná pravda o tom, co ho k tomu dovedlo je ukryta v posledních telefonních hovorech. Proč hledá policie dopis na rozloučenou a nehledá důvod v záznamu mobilního operátora? Přečetl jsem si také jeden z posledních zveřejněných novinářských rozhovorů s panem Svobodou a z jeho odpovědí a názorů je více než zřejmé, že byl tvrdým, ale silně citově založeným mužem. Takového chlapa může "položit" jen ztráta toho, na čem citově lpí a položte si sami otázku: co by to asi tak mohlo být? Na čem nejvíc lpěl? -
-
Re: Protřete si oči
Vážený, zřejmě nečtete všechny příspěvky. Já četla výpověď lékaře, kterému prá p. Svoboda pár dní před smrtí řekl, že mu nemůže pomoci a on si pomůže sám, jako po smrti Klárky. Takže to není tak černobílé, měl přece děti, přátelé, je možné, že jako ženská, jsem na straně Venduly až moc. Krok p. Svobody byl definitivní a mě osobně to vzalo, jako každý zmařený život. Navíc život člověka, kterého jsem obdivovala. Jestli je to kampaň závistivých, jak se p. Svoboda krásně o nás češích vyjádřil, kampaň, jak zničit Vendule další život, tak se to daří. Pochopila jsem z jejich výpovědí, že to břemeno viny nese. A jestli někde odjede a zjistí, že je tam lepší prostředí pro její život a hlavně život jejího syna, možná se už ani nevrátí. Vám asi chybět nebude, když je to jen celebrita, která se musela zviditelnit. Ale myslím, že určitě bude chybět nemocným dětem, pro které dělala ať už z jakéhokoliv důvodu hodně. Nechme ji žít, nikdy to neměla a nebude mít lehké. -
-
Re: Re: Protřete si oči
Paní Evo nemám v úmyslu kohokoliv pomlouvat. Pouze konstatuji, že došlo k tragickému úmrtí a vadí mi, když se z pana Svobody někdo snaží udělat psychickou trosku. Možná to ženy přehlíží, ale někteří muži jsou silně citově fixováni na své partnerky a děti. Víte kolik tragédií se stalo jenom proto, že žena odešla od muže? Nikde se o tom nepíše a kdyby se nejednalo zrovna o pana Svobodu, tak by se o tomto smutném případu nikde také nepsalo. Ženy jsou známé tím, že za určitých okolností tzv. za sebou "pálí mosty" bez výčitek svědomí a neuvědomují si, co tím mohou způsobit.
-
-
Přesně tak. -
-
( Souhlasím s Inkvizitorem )
-
-
Jenom velmi krátce ty jeden mudrlante. Nejsou to nic víc než kecy, kecy, kecy. Uvědomuješ si to ??? -
-
*4* Pane Pižlik vím, že pro někoho to jsou kecy, ale fakta jsou fakta a za těmi si stojím. -
-
Re: Re: Re: Protřete si oči
Tak sem s těmi fakty!!
-
-
-