-
Re:Renč
Ne,neměl.Jenom,že u té písničky vstali skoro všichni přítomni a on jak ten největší borec seděl.Sedět dokáže každý blbec.A ještě si sedl do první "řady",kde měla být když to tak řeknu jenom rodina.Nemám slov.Vždycky mi byl nesympatický a teď to jen podtrhl silnou čarou.Má možná dobré filmy,ale to je asi tak všechno.Víc asi nemám slov.A jak se teďka psala v tisku o tom,že cituji:Filip Renč nemá vůči Svobodovi čisté svědomí!..tak to je asi jedna z mála věcí,které bych věřila...možná to zní dětinsky,ale bohužel,si nemohu pomoci...to je asi tak vše..a jinak už asi vše bylo řečeno... -
-
Re: Re:Renč
sám od sebe by si do první řady nesedl, to mi věř.. -
-
Re: Re: Re:Renč
Tak oni ho tam snad dokopali... -
Re: Re: Re:Renč
ale sedl,takže když mu ten petr řekne skoč,tak skočí?ale prosím tě...to je směšný
-
-
Re: Re:Renč
No když to píšou v tisku, tak to asi bude pravda... *1*
-
-
PARAZIT
Víte jak to celý na mně působí, že ten náš Filípek tak trošku parazitoval.
To,že s ním pracoval jako poslední vůbec nic neznamená, pan Svoboda měl daleko víc lepších a důvěrnějších přátel.Filípek neměl právo se takhle chovat. Je to parazit. -
-
Re: PARAZIT
Pracoval s ním jako poslední...no, nezastřelil se vlastně kvůli němu????
-
-
Ubohost
Renči, tvoje chování je na úrovni jedince z pomocné, ovšem tímto se dopouštím urážky těchto často citlivých jedinců. Renči, to bylo hnusný!!!! -
Vůbec nechápu, proč se všichni vztekáte a mluvíte jak dlaždiči.
Renč přišel vzdát úctu Karlovi,ne Vendule, neměl žádnej důvod vstávat u tý písničky. Důvod měl až potom, když rakev zajížděla, a to taky vstal.. -
-
Re: ***
Myslím,že ti ještě nikdo neumřel v rodině.Protože nevíš o čem mluvíš. *4* -
Re: ..nepřijatelné...***
Nechápu jak může někdo říct že přišel vzdát úctu K.Svobodovi. Ta se projevuje jinak!!! Měl stát mezi ostatními a chovat se slušně. Ne se cpát mezi rodinu i když byl požádán to přece není vůbec přijatelné!! Choval se tam jako když sedí v čekárně u doktora. Chlap který sám nežije se svou rodinou,svou dcerku nevychovává a teď tu chce někomu kázat kdo by byl lepším partnerem pro K.Svobodu. Zameťte si před vlastním prahem,/vaše skandály s osaháváním mladých dívek aj./ Pan Svoboda se musí obracet jestli vidí jak se tu chováte vůči jeho ženě!! Je mi z Vás zle! -
Re: ***
tak to pochop! -
-
Re: Re: ***
Co ma pochopit?Ja souhlasim. -
-
Re: Re: Re: ***
ale ja s tebou nesouhlasim pokad se zastavas rence!!
-
-
-
-
reakce na rozhovor v idnes
Tak sme si akurat precitali vas rozhovor na Idnes. Skuste prezit tento medialny tlak na vasu osobu, snad po par dnoch sa vsetci preorientuju na inu vec. Stojime pri vas. Milujuca manzelka znajuca problemy svojeho manzela nedopusti, aby ostal sam, radsej necha svoju karieru, aby bola nablizku svojej milovanej osoby. Nikoho nesudime, ale vazime si, ze ste sa nebal a isiel so svojou kozou na trh.... -
-
Re: reakce na rozhovor v idnes
Seď ženuško za pecí, starej se mi o synáčka, vyper, navař, ukliď, pohlaď...jsme v 21. století??? -
Bože můj co to tady plácáš??????? Proč by měla opouštět svoji práci??? Mezi námi... ta její práce je důležitější a přínosnější než nějaký písničky. Jestli toho na něj bylo moc, tak toho měl nechat. *9* -
Souhlasím *4*, pěkně napsáno.
-
-
Renč
Tím rozhovorem pro iDnes, jste pane Renči chtěl dokázat jako co? Posadit na zadek a zamáčknout slzičku nad vaším výkonem mám hned teď nebo až později, až mi vaše slinty pořádně dojdou? Vždyť to přece nemůžete myslet vážně? Paní Vendulky je mi nesmírně líto pro bolest, kterou v životě zakusila, ale vás je mi snad líto ještě víc. Ona je silná žena a určitě se z toho dostane, už díky svému chlapečkovi. Ovšem vy se ze své tuposti a ubohosti nedostanete nikdy. -
?
Mně je dost smutno z toho, když vidím, kolik lidí je schopno někoho tak snadno a rychle odsoudit na základě informací z tisku, nota bene z bulváru... Přečtete si něco v novinách a hned si myslíte, že perfektně víte, jak to všechno bylo, vidíte všem zúčastněným do hlavy a dokonale víte, co si mysleli a jak to mysleli... Tento způsob chování mi připadá přinejmenším dost primitivní a plivat na internetu anonymně nechutnosti na známé osobnosti je prostě hnus. Zameťe si nejdřív před vlastním prahem a pak přijďte šťourat do cizího... -
-
Re: ?
Pokud máš na mysli chudáka Renče, že mu snad tisk něco podsouvá, tak snad stačí pouhý pohled na pohřeb pana Svobody. Pan Renč není ten, kterého je třeba politovat, i když možná, že ano. -
-
Re: Re: ?
Já na pohřbu nebyla a televizi nesleduju... A pochybuju, že bych po zhlédnutí nějakého záznamu byla moudřejší. Nejsem z těch, kteří se kouknou na pořad v televizi a mají hned ve všem jasno...
-
-
Re: ?
jsem ráda, že je tu konečně někdo rozumný, taky nechápu, kde se to v těch lidech bere..
-
-
...
V rozhovoru pro idnes řekl Filip Rneč, že by se té situaci na pohřbu Karel asi smál. pardon, ale to si snad dělá prdel... -
Filip Renč
Vážený pane Renči,
nedá se nic dělat a musím také něco přihodit do diskusního fóra.Prosím Vás, potřebovala bych od Vás něco vysvětlit. Potřebuji vysvětlit jestli je pravda to, že vedete nespravedlivou kampaň proti paní Vendule Svobodové. Píše se o tom už i v deníku jako je Mladá Fronta Dnes. A to podle mého názoru není bulvár. Nebo jste se stal také obětí té pomlouvačné štvanice proti paní Vendule Svobodové? Pan Karel Svoboda byl Váš blízký přítel a myslím si, že Vám hodně pomohl na Vaší cestě vzhůru a určitě by ho vůbec nikdy v životě nenapadlo a určitě by také nebyl rád, kdyby se dozvěděl, že v tak těžké chvíli a v tak těžké životní situaci,se zrovna Vy, postavíte na druhou stranu, a to na stranu proti jeho milované ženě. Hupková Martina -
-
Re: Filip Renč
Panebože jste vůbec normální když napíšete proti druhé straně??? Co jsou jeho děti? Ty jsou nejbližší dokonce bližší než Svobodová! Jak je dětem co přišly o oba rodiče si vůbec dokážete představit??? Věděly co dělají a proč to dělají !! To Vás ale nenapadá co ?? -
omyl, postavil se na stranu jeho dětí, tedy i jeho.. -
-
Re: Re: Filip Renč
Na stranu dětí se postavil jen proto, že dělal kampaň - cílenou kampaň proti paní Svobodové.
-
-
Moc pěkně řečeno, co dodat, je mi smutno... -
-
Filip Renč
jo me taky, a hlavne kdyz vidim pani Vendulu, chudinka si musela protrpet smrt sve Klarky a ted manzelovu smrt *9* ta ma teda zivot.kazdemu pomaha, ale ze by pomohl nekdo ji?
-
-
-
Smutek
Když jsem viděla, jak se Vendula na pohřbu hroutila, srdce se mi stáhlo - to snad nikdo nemůže myslet vážně, že je to hrané "mistře" Renči... -
-
Re: Smutek
to mi asi uniklo, a to se zajímám, že by renč řekl, že vendula něco hrála na pohřbu..to už je trošku moc, přisuzovat mu i to co neřekl...měl to údajně napsat sidovskému v sms, ale to ví jen ti dva, jak to bylo a my je nemáme co soudit..
-