Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Debile!!

Doufám, že si to přečteš a že tě to bude provázet celým životem. Přeju ti jen to nejhorší, ubožáku *5* *8* *16*
  • pan Renč je prostě dobytek

Pane režisére, s vaší minulostí se divím, že si troufnete vynášet nějaké soudy a navážet se do paní Svobodé.Nesaháte jí ani po kotníky, bohužel komu pánbůh nenaděli, ten v apatyce nekoupí, je mi Vás líto *9*
  • Bastard

Filipe, už když jsi byl malý a hrával jsi ve filmech, tak si se mi líbil.Když jsi se stal režisérem, tak jsem si řekla,to je talent.Potom, co jsi napsal paní Vendule sms jsem pochopila, že jsi člověk bez citu /proto asi i tvůj osobní život stojí za houby/,arogantní a hlavně strašně ubohý.Je mi z tebe na zvracení!!!!! *5*
  • Hoď kamenem

Měl by se zamyslet sám nad sebou, jeho život a život jeho dětí je k zamyšlení. Je bez viny\ k řživotu svých dětí? Měl by se zamyslet sám nad sebou a potom soudit druhé. Co vblastně sám dokázal, než udělat nešťasné druhé. Život mu urščitě vrátí jeho jedovaté sliny.
  • Ubohý cyniku Renči

Nesaháš Vendulce Svobodové ani po kotníky a to tě žere.U sposty lidí si skončil.Sám si neumíš srovnat soukromí a druhé napadáš a kritizuješ.Závidíš úspěch,lásku a inteligenci ty necito jeden.Boží mlýny melou pomalu,ale jistě.Můžeš jen doufat,že tě taková neštěstí nepotkají.Nenaučili tě rodiče slušnosti.STYĎ se a vykat ti nebudu,jelikož nejsi tomu hoden .Běž se vyšetřit na psychiatrii. *13* *9* *16* *5* *9*
    • Re: Ubohý cyniku Renči

Ty soudíš člověka podle jediné soukromé SMSky? Většina lidí odsuzuje člověka hned z elementárních lidských reakcí.
      • Re: Re: Ubohý cyniku Renči

Nesoudím podle jedné SMSky, i když podle mně je hnusný něco takového napsat ženě, která našla svého manžela s prostřelenou hlavou - a především se domnívám, že on nebyl takový kamarád pana Svobody, aby věděl, co se u nich doma děje.
        Navíc on vzhledem k svému životnímu stylu myslím není oprávněn někoho soudit.
        Ale to, co udělal na pohřbu je prostě svinstvo. Že si sedl do první řady - no chtěl být vidět a demonstrovat, že byl NEJlepší kamarád. Ale pak se měl tedy obtěžovat zvednout zadek! Vstává se, aby člověk vzdal čest a poslední sbohem zemřelému. A když to nechce udělat, tak ať tam neleze. Právě tímhle podle mne pouze dokázal, že je přesně takový hulvát a ubožák, jak tu o něm převážná většina soudí.
  • Bezpáteřní

Renči bejt tebou tak se ani neukazuju na veřejnosti. Doufám že tě lidi budou nenávidět, za to co jsi dokázal udělat. Měl by ses pořádně stydět, a Vendule se veřejně omluvit, jak v tisku, tak v televizi. *8*
  • Moralista?

Soudit jiné v nejtězší chvíli jejich života? Má právo člověk, který sám nebyl schopen přijmout své dítě a vystavil je testům lékařů, aby pak milostivě uvěřil a přijal je za své?? Člověk, který nedokáže žít ve spořádaném manželství s rodinou a jednou ženou - takový bude moralizovat jiné?? Taky mi můžete říct, že mi do toho nic není, jak žijete - není, ale ani Vám není nic do života druhých. Nikdy jsem o Vás neměla dobrý úsudek z různých besed, jako o člověku, Vaši práci jsem však uznávala. Od této chvíle však je mi i ta lhostejná. Pane Renči, nepřeji Vám v životě nic zlého, ale asi jste ještě neprožil pořádnou bolest ze ztráty někoho velmi blízkého a to hned třeba nadvakrát..Tohle opravdu nebylo fér, vůči tomu, co paní Svobodová už v životě musela překonat. Zajímalo by mne, jak byste se vyrovnal s tím, kdyby sama ona po Vaší sms nezvládla situaci??!!Pomyslel jste v tu chvíli na tohle nebo ve Vás opravdu není ani špetka citu?
  • Je to ubohost

Pane Renči,aby jste napsal sms paní Svobodové a měl pochyby o jejím smutku se mi zdá neuvěřitelné.Jste ten největší chudák, tupec a to jsou jen slušná slova, neslušných by se našlo víc, mnohem víc. Jste ubožák co nemá ani tušení co taková ztráta blízkého člověka obnáší.Podívejte se na sebe a pak ještě jednou ať vidíte co jste zač *16* udělal jste si pěknou reklamu svědčící o vaší inteligenci
  • Hňup

Pochybuji, že si "pan" Renč přečte vůbec nějaký příspěvek, ale i já bych mu chtěla říci pár pěkných vět. Pokud byl takový přítel pana Svobody, jak je možné, že mu nedokázal zabránit v tak konečném řešení svých problémů? Zřejmě měl zrovna moc práce s tím, aby se z něj stal ještě věttší grázl. To co napsal paní Svobodové je známkou nedospělého, zlého, hloupého, egocentrického namyšléného spratka. Tak se chová jen hňup. Kde byl " vážený pan" Renč, když ho teda jeho přítel potřeboval a kdo mu dal právo soudit ???? Žil s nimi, že ví všechno co bylo jen mezi nimi?? *5* Pokud má potřebu někoho obviňovat a napadat, ať si najde silnějšího soupeře. Můj e-mail zde je.
  • Co dokázal??????

To, co napsal p. Svobodové je sviňárna. On sám dostal také ocenění a měl spousty možností, jak ukázat, co je za osobnost. Komu pomohl??? O které děti se stará??? Nejlepší by bylo, kdyby lidé, co mají rozum, při jeho filmu, pořadu apod. vypnuli televizi aby pocítil to, jaký je to hajzl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit