-
seš odvařenej
I kdyby měla Vendula 100 milenců ,tak ta vaše bezcitnost nemá obdoby.I kdyby jste natočil biják s Sharon Stone ta vám to nepomůže. -
-
Re: seš odvařenej
Souhlas, ode dneska ignoruju jakykoliv
projekt, na kterem se Renc podilel.
Je to pro me nula a nulou zustane.
Skoncil!!!
-
-
Filip Renč
Přeji panu Renčovi, aby si dokázal zaméct před svým prahem a nejlépe zmizel. Je ohavné jakým způsobem si osvojuje práva vyřknout soud. *9* -
...
Navíc její úterní rozhovor pro televizi Nova považuje Filip Renč za pěkné divadýlko. "Ano, řekl jsem Vendule, že po smrti manžela to byl skvělý herecký výkon," nechal se slyšet Renč. Ten je navíc přesvědčen, že Svoboda neměl důvod spáchat sebevraždu. "Podle mého názoru nebyly důvody, proč by si vzal život," je přesvědčen Renč, který stejně jako řada Svobodových přátel nechápe ani fakt, že skladatel nezanechal žádný dopis na rozloučenou.
"Mnoho věcí tady doslova smrdí. Policie prostě musí jednoznačně potvrdit sebevraždu nebo vraždu," dodává Filip Renč.
hehehe ... tak sem se rozhodl že ten litr na rok za registraci domény asi přece jen obětuju ...
*10* -
Ostuda
Jstliže je pravdivá informace o Vaší SMS paní Svobodové, pak jste opravdovou ostudou současné české kultury. Snad Vás ani není škoda, snad Vám to příliš brzy nikdo nezapomene. -
křivák
Tak to co napsal Vendule Svobodové bylo strašný a udělal jsem si o něm pěkný obrázek. -
Golem
Vážení Dnes jsme viděli dopoledne muzikál GOLEM jsme nadšeni všichni učinkující supr.Děkujeme vám a celému souboru zdravíme pana Svobodu,pana Marka děkujem Olina -
Román pro ženy je super.Vypadá to že z Filipa a Michala je nová dvojka.Tak jen tak dál pánové *3*
-
Jseš sexy!!¨:)
-
reqiem
reqiem pro panenku.Už sám název nahání hrůzu.Celý film provází téměř dokolnalá hudba.Obsazení Báry a Ani v jednom filmu jsem si nedovedla představit,ale vyvedli mě z omilu.Pro citlivějšího člověka(jako jsem já)je to dost děsivé,v prvních minutách filmu jsem se nadechla a vydechla až při závěrečných titulcích.Možná proto,že mě poprvé tak vyděsil ho mám ráda. -
Na co by vam byl kontakt na nej? Ani ho nehledehte, asi nebude davat kontakty na sebe kazdemu na potkani. I pokud by ho nekdo mel, prece vam ho neda.