Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • legoplast

2rebelů

Ahoj lidi,myslíte si že bude 2 rebelů? já doufám že jj
    *14*
    • Re: 2rebelů

spíš bych chtěla aby se mu konečně zdařilo natočit film o Baarové !
  • legoplast

rebelove2

Pane Renči, prosím vás mohu se zeptat esi bude 2 Rebelů? opravdu moc ji chci vidět
  • je nej

Filip je nejlepší režisér na světě!!!!!!nejlepší film (nejen od něho) jsou Rebelové ti prostě nemaj chybu!!!!!nevíte někdo jestli bude 2?
  • nenech se urazet

AHOJKY VSICHNI NECHTE TECH URAZET NA FILIPA JA MYSLIM ZE TAKOVEJ CLOVEK KTEREJ HODNE MOC V ZIVOTE DOSAHL SI NEZASLOUZI TAKOVY PUBERTACKY VYLEVY *16* AZ DOKAZETE TO CO ON TAK PAK MUZETE NEKOHO NAPADAT....FILIPKU NEDEJ SE MOC TI FANDIM *3*
  • LÍDA BAAROVÁ

MUSÍTE NAJÍT VELMI KRÁSNOU HEREČKU PROTOŽE LÍDA BYLA PŘEKRÁSNÁ A NAVÍC HVĚZDA PRVNÍ VELIKOSTI A DRŽTE SE PROSÍM HLAVNĚ KNIHY ŽIVOTA SLADKÉ HOŘKOSTI MNOHO ŠTĚSTÍ
  • Zasláni rukopisu.

Pred dlhšou dobou som Vám zaslal rukopis knihy:: Mafia 1-Medzi prevádzačmi......Do dnešného dňa som nedostal odpoveď. Ďakujem za pochopenie.Na požiadanie,pokial sa stratil...znovu pošlem. Lery.
  • kontakt

Je ještě zájem o kontakt na Filipa? *1*
    • Re: kontakt

jo
    • Re: kontakt

dobrý den mám prosím vás velký zájem o kontakt na Filipa Renče..mohl by jste mi ho někdo napsat? *3*
  • odpoved

ale alespon neco natocil ne jak ty *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *1* *1*
  • kontakt

requiem pro panenku.4ever... *14* *3*
  • kontakt

najde sa tu cloviecik , ktory by mi dal kontakt na filipa ?? ak ho niekto ma, moze mi hodit na LeniRR@azet.sk velmi mu budem vdacna... *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší