Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic

Na radu Pavla jsem shlédla kousek pohřbu p. Svobody. Nevím, co tady viděl on, ale já se ještě teď třesu... Milý pan Renč už dávno seděl v 1.řadě s brejličkama na vočích a tvářil se důležitě, zatímco Vendulu museli podepírat, aby tam vůbec došla. Seděl tam dříve než jeho vlastní žena!!!! A ještě měl tu drzost sednout si kousek od ní. Nechápu, co je za člověka. Už ho neberu a kašlu na jeho filmy.
  • Kdo to vlastně je RENČ?

Vážený pane Renči, asi by bylo záhodno, aby jste si nejprve zametl před svým prahem a potom soudil někoho jiného! Váš dosavadní způsob života napovídá hodně o Vaší osobnosti! Účasti na pohřbu pana Svobody jste jenom dokázal národu jaký jste chudák a primitiv!Cpete se někam, kde pro Vás místo určitě není! Jste ubohý, nevychovaný pražský floutek, žádný umělec jakým byl pan Svoboda a tímto nehorázným vystupováním se chcete jenom zviditelnit! Styďte se!! *16* *16*
  • styď se

Nemůžu uvěřit, co si to udělal? nekomentuj už nikdy chování Venduly nejseš schopný pochopit co člověk v takové těžké situaci cítí. Přesvědčil si mě, že jsi arogantní extrovert, který chce svůj ksichtík zviditelnit za každé situace i na úkor cizý bolesti. Kdyby Pan Karel Svoboda věděl čeho si schopný věřím, že by si o tebe ani ''kolo neopřel''. Styď se! Vendulo a Jakube držíme Vám palce
  • nechapu.

Nechapu,opravdu nechapu.To,co predvedl F.Renc na pohrbu mi pripada ubohe,nevychovane a velmi sebestredne a arogantni.At uz ma s pani Vendulou jakekoli vztahy,takoveto chovani je nestydata drzost a hulvatsvi.At uz mel pan Svoboda jakekoli pohnutky k jeho cinu,neni to vec F.Rence,ktery se do toho nema co plest,to pani Vendula zustane s ditetem a vsemi starostmi na vsechno sama.Obdivuju ji,je to statecna zena,jak se dokazala prat s osudem a pomahat tam,kde je to potreba-.A nezaslouzi si,aby ji nekdo ,at uz ma jakekoli duvody, takhle verejne osocoval a urazel.Jak uz tady vetsina podotkla,je pan Renc proste asi jen zrejme do sebe zahledeny primitiv.
    • Re: nechapu.

Co proboha provedl??? To je furt ta samá písnička. Sedl si do první řady, nevstal, nekondoloval. To je fakt ohavné? No, nevstal ani jeho syn. Taky ho budete za to kárat? Nekondoloval, protože si to nepřála Vendula. Ale, rozum jde stranou, prostě jdete s davem.
      • Re: Re: nechapu.

Souhlasím.

Kdo nechce, nepochopí :-( Nevidím do vztahů na naší scéně celebrit, ale myslím, že i když F.R. dělal s panem Svobodou Golema, že Renč nebyl úplně důvěrným přítelem zesnulého. Jeho přítelkyně už vůbec ne!! Myslím, že kdyby byl slušný člověk, že by i pozvání dětí pana Svobody (které si zřejmě od Renče nechaly lecos "nabulíkovat") buď odmítl a stál někde s ostatními celebritami a každopádně by nejitřil situaci před TV kamerami na pohřbu. Když mluvíme o přátelích, kdo jiný by měl sedět v první řadě, než Karel Gott? ten se zachoval jako Mistr, když nechtěl dělat rozruch a zůstal stát v davu. On se totiž, na rozdíl od Renče, nepotřebuje zviditelňovat! Renč se holt řídí heslem, že i negativní reklama je lepší, než když se o člověkovi nemluví vůbec...
        Že nedává vinu sobě, když byl takový velký kamarád pana Svobody, že mu nepodal pomocnou ruku?
        Je mi z něj smutno, ale pravda je taková, že za půl roku už o tom nikdo nebude vědět..

Já už jsem takový, vždy v opozici proti názoru většiny. Co tím sleduji, sám nevím.
        • Re: Re: Re: nechapu.

Děkuji za odpověď.Možná jste ještě mladý člověk,který nezažil v životě moc bolesti a trápení,že z nudy parazitujete na diskuzi,která je oprávněná.Věřím,že časem dorostete a pochopíte o čem je vlastně život.
        • Re: Re: Re: nechapu.

Vy pane píšete jenom aby jste se nenudil.
          Nemáte vychování jako Renč a pevně věřím,že se Vám to vrátí

Vážený-á (nevím,jak Vás mám oslovit,neboť se ani neumíte představit křestním jménem).Vaše reakce na názory lidí,kteří mají srdce na pravém místě se silně podobají aroganci a inteligenci pana Filipa Renče.Pokud znáte zákony slušnosti,tak první řada lavic na pohřbu je vyhrazena rodině a těm opravdu nejbližším lidem zemřelého člověka.Pochybuji,že zrovna pan Filip Renč byl tím nejbližším přítelem pana Svobody.

Souhlasím.
  • renč

neznám Renče a je mi ukradený, ale dnešní rozhovor v MF Dnes hovoří za vše -pokud lidi s depresemi považuje za blázny, tak je to pro mě člověk bez inteligence a vzdělání, v neposlední řadě hulvát.
  • Nechte Vendulu žít!!!!!

Nebylo by lepší nechat už Vendulu na pokoji? Zemřel jí manžel, zůstala sama na výchovu syna a tenhle národ má neustále tendenci hledat viníka, kritizovat jak se tváří, co dělá vdova. Ona zůstala bez manžela a je jen její věcí, jaké má na jeho smrt reakce. Nikdo nemá právo ji za to kritizovat a odsuzovat, protože nikdo se nedovede vžít do její kůže. Pan Svoboda se rozhodl, že skončí svůj život a na paní Vendule je, aby se s tím vyrovnala. Tak jí ale nechme v klidu se s tím vyrovnat. Ona už má za sebou smrt dcery a teď se musí vyrovnat i se smrtí manžela. Každej, kdo jí radí, jak se má chovat, tvářit, oblékat, ať si zamete před vlastním prahem. Kdo je bez viny, ať hodí kamenem, že?
  • Tvůj film Lída Baarová jsem viděla už 3x,jsi miláček.
    Udělal jsi mi velkou radost.
  • Vzkaz pro Renče

Pane Renči,než podáte nějaké prohlášení do novin,měl byste si uvědomit,že člověk trpící depresemi není "psychopatický blázen".A z vlastní zkušednosti vím,že nikdo a nic nemůže člověka trpícího depresemi donutit jít k lékaři a léčit se,než jeho vlastní vůle.Takže nesvádějte vinu na p.Vendulu,abyste zamaskoval svou vlastní neinformovanost o tomto problému a neschopnost přiznat,že jste svým chováním přestřelil!!! *9*
    • Re: Vzkaz pro Renče

naprosto s tebou souhlasím ! je uplně mimo, vůbec neví o čem mele a jak je ta nemoc nebezpečná, měl by se zdržovat takových výroků, když vůbec neví která bije ! Renči, styďte se, A OMLUVTE SE *5*
  • Lída Baarová

Pokud Filipe ještě čtete zde po těch nepatřičných příspěvcích o Vendule S diskusi.. prosím napište jestli je ještě reálné že budete točit film o Lídě Baarové. Myslím že je škoda že se film o ní ještě nerealizoval je to antická tragédie a určitě by si ho herečka zasloužila i když je již po smrti.Děkuji
  • Rodič se nikdy nesmíří se smrtí svého dítěte

To, že se narodil malý Jakoubek bylo pro jeho rodiče určitým balzámem na jejich bol po úmrtí dcerky Kláry, ale prázdno stále zůstává a co se odehrává uvnitř jejich mysli vědí jen oni sami. Rodiče, kteří přijdou o své dítě se s tím NIKDY nevyrovnají. Dnešní Renčův zrežírovaný výstup při smutečním obřadu, do kterého zapojil jako zkušený režisér i děti pana Svobody, jeho manipulace s veřejností pomocí médií, ale i jeho další "neomalenosti" na adresu paní Venduly a potažmo i na zesnulého pana Svobodu, jsou tím nejhorším hyenismem co může člověk udělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit