Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Styď se!!!

Myslela jsem, že je jinej, ale zklamal mě. Je to hnusnej snobec, který nemá ani kousek cti a prázdný srdce. Styď se Renči!!!!!! *16*
  • příběh

Nabídka – náplň seriálového příběhu

Záměr – vystavět příběh založený na souboru událostí, které se opravdu staly.

Kostra příběhu:

Parta nadšenců – sběratelů a pěstitelů kaktusů se vypraví do Mexika, kde chtějí projet známá i neznámá naleziště vzácných druhů kaktusů – zejména Cites 1. (Zapsané v červené knize ohrožených organizmů). I když se všichni domluví, že rostliny se sbírat nesmějí, jeden z party se neudrží a protože se po cestě najde také nový druh, několik rostlin si vykope...

Během cesty zažívají běžné příhody – úplatnost policistů, vztahy s domorodci, noční „přepad“ protidrogové kontroly, nalezení kaktusů v autě, zatčení, mexické vězení, styl jednání zástupců českého vyslanectví, zajímavé nálezy ..., návrat do vlasti,
    Do toho je možné zamíchat i souběžné příběhy s úřady a inspekcí ochrany životního prostředí MŽP, zabavování exemplářů, ...
    - máte-li zájem, ozvěte se, pracoval bych dál. PP
  • Dotaz

Omlouvám se, ale vy co souhlasíte s jednáním p. Renče, vy víte čím se Vendula provinila a zo co jí p. Renč odsoudil?
    • Re: Dotaz

on ji z ničeho neobvinil, naznačil pouze, že se Svoboda nestřelil z depresí ale ze zoufalství ve vztahu. o tom i svědčí i způsob jakým sebevraždu vykonal. proč Vendula bezprostředně po tom co ho našla opakovala že ji to udělal schválně???? asi jo!
      • Re: Re: Dotaz

No,to on musí asi dost dobře vědět,se mu asi pan Svoboda svěřoval-ha,ha!

A to si jako myslíš, že psychicky zdravý a silný člověk by se zastřelil jenom proto, že měl ve vztahu s manželkou néjaké problémy? (byť by to třeba byla nevěra, jak se psalo v bulváru?)
        To není důvod pro sebevražu (ani u psychicky slabśícho jedince...)

Ty jsi taky ubohá,viď??A srovnávat manžela s kočkou,tak to je ubohý!!tobě asi nikdy neumřel někdo moc blízký,viď?? *7* Tomu,co řekla Vendula se říká šok!v šoku člověk říká věci,které ho potom mrzí!!ty jsi asi psala tento vkaz taky v šoku,ne?? *7*
        • Re: Re: Re: Dotaz

Jak se říká - Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, viď?

Ta Vendula tedy musí být opravdu silná, když se nestřelila poté, co jí zemřela dcera a v tom období se o tom její muž s ní o tom nechtěl bavit a chodil se svěřovat jiným ženám, pro které má slabost....
    • Re: Dotaz

neodsoudil, jen ji neveri ten jeji "smutek" coz ja take ne...i kdyz mi umrela kocka, byla jsem z toho vic "smutna" nez je ona...tohle je vazne smutny...

Teď jde o to,jestli jsi z toho byla víc smutná,nebo jsi ten smutek dávala víc najevo???
        Nehledě na to,že ze smrti kočky,asi šok nehrozí,co???
  • Slušné chování

Vážený pane Renči.Vaši rodiče asi musí koukat kam se poděla jejich celoživotní snaha vychovat z Vás slušného člověka.Co Vám dalo právo si sednout do první řady na pohřbu pana Svobody?Vy jste snad jeho bratr nebo syn?V první řadě se vždy loučí rodinný pozůstalý a jak vím Vy určitě do rodiny Karla Svobody nepatříte.Vy jste se ani s ním nepřišel rozloučit,to by Vám stačilo i malé místečko v koutě.Vy jste se přišel zviditelnit.Neznamená,že když jsou Vaše filmy pěkné,že už můžete všechno.
  • vrchol arogance

Kolik je v něm arogance a neúcty nejen k Vendule, ale i k samotnému zesnulému, když si dovolí dělat na pohřbu vlastní divadelní představení. Slušný člověk by nezneužil pohřbu k takovým hrám. Pro mě už Renč neexistuje. To je hanba!
  • Vážený nevychovaný

Pane "Nevychovaný" nechápu proč jste lezl na pohřeb tak čistého člověka jakým byl a v našich pořád je pan Karel S.nacpal jste se do první řady a ani jste se neobtěžoval zvednou zadek povstat a vzdát mu úctu. Už nikdy nepůjdu na žádný film nebo muzikál kde figurujete.
  • fandím vám

Chtěla bych pozdravit filipa renče a vzkázat mu, že me nezklamal, je to moc milý a fajn člověk, a nelibí se mi jak se moderator střepin zachoval. Takové výroky na filipovu adresu jsou neprofesionální. Rozhovor na idnes se mi moc libil a přeju vám i dětem pana Svobody hodně sil!!!
    • Re: fandím vám

To snad ani nemůžete myslet vážně!!!!!!!!! *13*
  • "PŘÍTEL"

Vážený pane Renči,nevím kdo Vám dal právo plést se do soukromých záležitostí rodiny Svobodových. Jak to opravdu bylo ví jen oni dva, ale chovat se jako prase a přitom se vydávat za přítele pana Svobody, na to už musí mít člověk silný žaludek. Věřím Vám že je pro Vás hrozné že pan Svoboda už není, protože nebýt jeho, tak jste bez práce. Jste namyšlenej floutek bez cti a studu. Povstáním na pohřbu jste měl projevit panu Svobodovi úctu, ale takhle to vypadalo jako když "plivete" na jeho památku. Doufám, že jste jediný takový PŘÍTEL, kterého pan Svoboda měl. Je mi z Vás nanic.
  • Renč je debil

At uz se Vendula chovala za manzelstvi jak chtela, tak nikdo z Vas u nich doma nebydlel, a soudit nekoho jen podle toho, co pise bulvar, to je opravdu strasne jednoduchy. Umrela ji dcera a ted i otec jejiho syna a manzel v jedne osobe. Zkuste si predstavit, jak ji asi je. Urcite vyborne. Jste nuly kdyz se chovate jako zalobci, porota i soudci v jedne osobe. Fuj, je mi z Vas na bliti a z chovani Rence taky.
  • povrchní chudák

Jak může někdo tak strašně povrchní jako je Filip Renč soudit Vendulu Svobodovou?! Musel ovlivnit děti z prvního manželství. Věřím, že se mu všechno jednou vrátí. Deprese je nemoc, copak to ten chudák nechápe? Měla se Vendulka také zastřelit, aby o ní říkal, jaká byla úžasná a milující žena?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit