-
Každý
opakuji každý má právo dělat to, co uzná za vhodné. Musí však počítat s tím, že ponese důsledky svého chování. Tedy i pan Renč.
Nevím, co pana Renče vedlo k tomu, že se zachoval tak, jak se zachoval. Já bych to na jeho místě neudělal, protože si myslím, že pohřeb je poslední rozloučení se zesnulým a mělo by proběhnout důstojně a bez šaškáren.
Pan Renč sice ukázal, že je svůj, ale taky to, že je prostě totální křupan. Sice se říká, že i negativní reklama je lepší než žádná, v tomhle případě to ale myslím neplatí. -
Lhář a dobytek
Tak ty se teď budeš vymlouvat na syna pana Svobody?
Jak směšný.
On dopředu věděl, že se bude vstávat? -
-
Re: Lhář a dobytek
maš pravdu
-
-
Znechucení
Pane Renči! Jakým právem jste se posadil mezi rodinu do první řady. Taková nehoráznost, po tom co předvádíte. Při písni, kterou složil z lásky ke své manželce mě bylo smutno i z jeho dětí, kteří zde nežijí a tudíž by neměli soudit. -
-
Re: Znechucení
a MY MÁME PRÁVO? kDYŽ NE JEHO DĚTI!
-
-
Nehoráznost
Pane Renči, do dnes jsem si vás vážila jako skvělého režiséra, po dnešku jsem si uvědomila, že se chováte jako rozmnarné dítě. Vůbec nechápu, jak jste se dostal mezi rodinu při pohřbu pana Svobody. To co jste předvedl, že jste nevzdal hold povstáním takovému velikánu naši hudby jste sám sebe degradoval a nám všem jste ukázal co jste zač. Již nikdy nepůjdu na vaše filmy. Zamyslete se nad sebou!!!!
Radka -
Chudák Filip
Převelice lituji velmi ubohého p.Renče,který ve svých letech stále nepochopil jak se má chovat *7* a jeho rodiče ho to taktéž nenaučily.Pakliže mu ještě něco v tom malinkatým mozečku zbylo tak by si měl uvědomit čím vším si Vendula jako matka a manželka prošla!!Každý z nás kdo přišel o dítě a posléze i o nejbližšího partnera tak jistě bude vědět o čem je zde řeč.A pana režiséra bych chtěl poprosit,aby přestal dělat českému národu ostudu a odstěhoval se minimálně na Kokosovy ostrovy kde už o něm jistě nebudeme hodně dlouho slyšet. *13* -
p.Renč
Filip Renč řekl veřejně názor,který si myslí dost lidí,ale nemají tu odvahu jej projevit veřejně.Celý rituál okolo pohřbu p.Svobody byla jedna velká fraška.Muzika pana Svobody je nesmrtelná,na všechno ostatní se zapomene.Čest jeho památce.Trochu pokory a odvahy vážení. -
-
Re: p.Renč
nikdo mu nebere jeho nazor,ale na pohřbu se choval jako hovado,nesnaží se v duchu očistit sebe,že se k panu Svobodovi nechoval moc dobře on sám?
-
-
Asi ví o čem mluví
Pan Renč by si asi nikdy nedovolit vyjadřovat se negativně vůči okolnostem smrti pana Svobody,kdyby neměl dobrý důvod. Píseň,kterou zahráli na pohřbu,měla nejspíš vyjadřovat lásku mezi Vendulou Svobodovou a panem Svobodou. Pokud ji Filip Renč nepovažoval za upřímnou,jistě věděl proč a proto bylo celkem pochopitelné,že zústal mlčky sedět. Tiše vyjádřil svůj názor,nikoho nenapadal a nevyvolal žádný skandál.Nejsme v 30-tych letech,aby jsme se neustále řídili nějakou přesnou etiketou. Už se to dnes tak stává,že si tu a tam vyjádříme svůj názor. -
-
Re: Asi ví o čem mluví
Ale záleží také při jaké příležitosti vyjadřujeme svůj názor, že?
Ten mohl vyjádřit někde vzadu. Je to drzost si sednout vedle Venduly potom jak se o ní vyjádřil .
Když jí tak odsuzuje, jak si mohl sednout vedle ní - že to nebylo pod jeho úroveň teda?!?!?! -
V žádném případě neosuhlasím s tím co F. Renč předvedl, jeho názory na smrt K.Svobody mě absolutně nezajímají, domnívám se, že by se měl za svoje velmi nevhodné chování omluvit, nebo už na ty jeho fily opravdu nikdo nepůjde. Osobně jsem začala citit vůči Renčovi velkou zášť. Je to normální hulvát. -
Souhlasim s Tebou! A Renci! Nikomu se neomlouvat!!!
-
-
chudák bez peněz
Před pár lety jsem potkala v Mariánských Lázních blba,kterému jsou věnované tyto stánky. Kupoval si v kiosku 2 cigára a nechal si napsat paragon na denní tisk, že prý mu to proplatí... *5* přijde mi to celkem zoufalý. To je celá jeho povaha, prostě chudák, na těle, na duši, a zřejě i v peněžence... -
Filip Renč
Nevím co je špatného na jeho názoru .Pokud to tak cítí ať jedná jak chce. Myslím, že jsou důležitější věci než nafouknutá bublina ohledně pana Renče. Nesuďte ho za jeho postoj když o tom nic nevíme . Média jsou mocná a Vás trochu ovlivnila . -
-
Re: Filip Renč
jeho chování je neomluvitelné a vyjadřování čehokoli(kromě smutku)na pohřbu naprosto nnevhodné.Tyto svá gesta si měl nechat na vhodnější dobu.To divadýlko a senzace,které píšete že český národ miluje,sehrál pouze on. je to vrchol ubohosti.A nemyslím,že by se u toho někdo bavil.Pro normálního člověka je to nepochopitelné ,ať už měl důvod jakýkoliv. neomlouvá to ani jeho děti.Je to HANBA -
Re: Filip Renč
Máte pravdu,český národ miluje skándaly a nafouknuté bubliny.
-
-
rebelove2
Chtela bych se zeptat pana Rence jestli bude nekdy tocit pokracovani rebelu kdyz tak at se koukne a napise sem na diskuzi