-
Dobrý den pane Renči,
Váš film ohledně Lída Baarová je naprosto dokonalý a co se týká kritiky, tak je jednoznačně závistivá a ubohá. Gratuluji Vám k dokonalému výběru herců, kteří perfektně ztělesňují své role, máte film zasazený v dokonalém prostředí s perfektním smyslem pro detail. Film je luxusní a je nutné ho přihlásit do soutěže n Oskary. Musím konstatovat, že jste překonal Miloše Formana několikrát. Děkuji mnohokrát za vaši Tvorbu a přeji hodně štěstí. Děkuji. -
Ostuda
Jstliže je pravdivá informace o Vaší SMS paní Svobodové, pak jste opravdovou ostudou současné české kultury. Snad Vás ani není škoda, snad Vám to příliš brzy nikdo nezapomene. -
Vážený pane režisére,
kritika vašeho filmu Lída Baarová mne nepřekvapila - nemohl jste čekat nic jiného, byv vyznamenán prezidentem a maje prezidenta na premiéře svého filmu. Ti, kterým říkají pražská kavárna a kteří se považují za nadřazenou elitu, čekali na takovouto příležitost, aby opět mohli štěkat, pištět a plivat.Ti, kteří se považují za demokraty, nám již několik let předvádějí jen nenávist a lži. Obdivuji Vaši kultivovanou reakci na ten nechutný humbuk.
Já se na Váš film těším, myslím si, že člověk, který natočil skvěle film Hlídače č. 47, nemohl natočit slabé a špatné dílo. Přeju Vám klid a dostatek tvůrčích sil, námětů i peněz.
Miloš Bouček -
Bezpáteřní
Renči bejt tebou tak se ani neukazuju na veřejnosti. Doufám že tě lidi budou nenávidět, za to co jsi dokázal udělat. Měl by ses pořádně stydět, a Vendule se veřejně omluvit, jak v tisku, tak v televizi. *8* -
Máslo na hlavě?
Pane Renči, nemáte nááááhodou nějaké špatné svědomí? jestli jste třeba panu svobodovi nějak nehelpnul s těmi depresemi. Nebo nepovídal jste si s ním o Vendule???????????? Takhle se opravdu chovají spíš viníci než přátelé. -
Ach jo
Pane Renči,
jako dítko jste byl rozmazlený a nevychovaný fracek. Bohužel se to léty nespravilo, jen rapidně zhoršilo. Vrchol všeho bylo Vaše jednání na pohřbu Pana Karla Svobody. Slušný člověk se necpe tam, kam nepatří. A Vy jste opravdu neměl nejmenší právo sedět vpředu a neslušně přehlížet pozůstalé. Co jste chtěl dokázet tímto jednáním? Že nikdy nevyrostete z klackovství, z toho období, kdy si mnozí mladí myslí, že vše můžou, že svět je jen pro ně a všichni na ně čekají? Zase nic tak převratného jste nedokázal. a pokud dokážete, takovým jednáním si to pokazíte. Víte, mezi těmi, kdo se přišel s panem Svobodou byli i lidé s berlemi, a ty ani nenapadlo si sednout do první řady. Normálně nepřeji lidem nic zlého, ale Vám se nic dobrého přát nedá. -
Vendula vendula vendula
Já vendule nevěřim ani nos mezi očima. Osobně si myslim že ona dopomohla k jeho sebevraždě. Nikdo neví co mu řekla do telefonu před jeho smrtí. Ted si hraje na hroznou chudinku,ale když k němu přišla do altánku (dávali v televizi na ČT1 jako vzpomínku na K.S.) tak se netvářila moc nadšeně. A také je tu fakt, že ho chtěla opustit. Velký podíl na jeho smrti mají deprese,ale ty měl z nemalé části kvůli Vendule (chtěla ho opustit). -
-
Re: Vendula vendula vendula
cituji tvá slova: ,,Osobně si myslim že ona dopomohla k jeho sebevraždě. Nikdo neví co mu řekla do telefonu před jeho smrtí". Ty jsi nějak protiřečíš, ne! To vůbec nedává smysl. A prosím tě, to mi musíš vysvětlit, jak si na to přišla, že paní Vendula domohla k jeho sebevraždě? Ty jsi u nich žila? Aha, tady někdo čte bulváry!! -
-
Re: Re: Vendula vendula vendula
Jak se zdá,tak tu bulvár čte asi každej. Blesk,aha,... napíšou jaká je vendula chudinka a najednou jí celej národ lituje. Dále bulvár napíše,že se renč nepostavil na pohřbu, a že napsal vendule sms a je zněj hajzl. Proč by renč tu sms psal kdyby to nebyla pravda. Přece musel vědět, že se ta sms zveřejní. A lidi ho budou nenávidět. Myslim si , že renč přesně věděl proč udělal věci co udělal. Není snad blbej *8* -
-
Re: Re: Re: Vendula vendula vendula
on se sám přiznal k tomu, že tu sms napsal!!!! idnes:Myslíte, že bylo vhodné jí pár dnů po manželově smrti obviňovat ze špatného herectví?
To možná nebylo nejvhodnější, to je pravda, ale kdyby na mě nekřičela, tak bych to asi neřekl. ASI!!!!! Bože otevři oči!!!!
-
-
-
Re: Vendula vendula vendula
Čteš hodně červenou knihovnu je to poznat.Takhle se může vyjádřit jedině pavlačová drbna -
-
Re: Re: Vendula vendula vendula
Za pravdu se člověk zlobí *3*
-
-
-
Styďte se
Nechápu, kde se ve vás bere ta drzost, sedat si do první řady, sedět při vzdání pocty zesnulému a nepodat ruku pozůstalým. Jste arogantní, namyšlený, sebestředný fracek. Boží mlýny melou pomalu, ale melou. I vy se jednou dostanete do situace, kdy vám odejde někdo blízký a já vám k tomu přeji hodně probděných bezesných nocí a všechno zlo, které jste vypustil. U mě jste přestal být slušný člověk. -
Vážený pane Renči. Internet a média mají zvláštní moc - dávají příležitost zviditelnit se pár lidem, kteří neříkám, že mají špatný názor, ale mají prostě jiný názor. A média si nevybírají obyčejné lidi, kteří nejsou ničím zajímaví. Vybírají si osobnosti, které jsou nějakým způsobem známé. To ale nic nevypovídá o jejich kvalitách. Proto nedbejte na menšinové názory, ať jsou od kohokoli, ale podívejte se na názor většinový.
Film Lída Baarová (LB) je nejlepší film, který jsem letos viděl. Úplně jsem se vžil do pocitů LB, která má v životě jen jednu šanci, jak se prosadit a být prostě nejlepší v tom, co umí. Byla mladá, ambiciózní, a nedělala nic, co by bylo zavrženíhodné. Nikoho neodsoudila, nikomu vědomě neubližovala. A že se jí život zamotal s nacistickým pohlavárem, to byla bohužel smůla. Každá dnešní tzv. celebrita by dnes udělala daleko větší lumpárny - tedy slušně řečeno.
Ještě jednou děkuji za zážitek. -
Styďte se!
Pane Renči, noviny jsou plné toho, že někdo prodával fotografie zemřelého pana Svobody a právem je to nazýváno hyenismem. Ovšem vaše chování je o mnoho a mnoho horší! Vaše morální kvality jsou na nule, není to tak dávno, kdy jsme se mohli dozvědět o vaší "ochotě" vůbec se přiznat k otcovství a vy, právě vy si dovolíte urážet a pomlouvat někoho, kdo nezištně dokáže pomáhat druhým! Vy, právě vy, kdož jste od mládí protekčním dítětem, neznáte co je to pokora? Nejvíce panu Svobodovi ublížil šílený tlak při tvorbě na Golemovi a ne paní Svobodová! Děláte si na úkor pana Svobody jen reklamu, ale hnusnou. Věřte, že už navždy budete spojován s tím, že se v té nejhorší situaci, kterou lidé prožívají, čímž je ztráta blízkého člověka, jste dokázal být tou nejsprostější hyenou a rozeštvával zbytek rodiny pana Svobody. Věřte, že Vám to osud splatí vrchovatě!