-
Váš film Lída Baarová je úžasný. Je to film, ne dokument a já se bavila od začátku do konce. Výborné herecké obsazení a výborné herecké výkony. Viděla jsem i dokumenty o Lídě a těžko říci,jaká doopravdy byla. Možná to nevěděla ani ona sama. Moc Vám za ten film děkuji a nenechte se odradit kritikou.
-
Vážený pane Renči,
děkuji za krásný filmový zážitek, který jsem měla po shlédnutí filmu o Lídě Baarové. Nepochybně patřila ke kráskám doby a byla velmi talentovaná. Ve filmu je jedna krásná věta závist a úspěch se neodpouští, jsme v Česku (necituji asi přesně). To bohužel platí i teď a možná, že závistivci tuší, že film nebude propadákem, a proto ta snůška zloby. Doufám, že se Vám podaří ještě nějaký podobný film natočit. Podařilo se Vám zachytit, podle mého názoru, to podstatné. Film byl o ní a ne o jiné historii a nakonec nelze pojmout vše. Výborný film a půjdu na něj ještě jednou. Děkuji a hlavu vzhůru. Jsme přece v Česku. -
Renč má svou vinu
Mám takový pocit, že Renč se snaží všechnu vinu hodit na Vendulu, protože se snaží odvést pozornost od šibeničního termínu Golema, který pana Svobodu uštval... -
-
Re: Renč má svou vinu
Naprostý souhlas, neměla by se policie zaměřit na to zda pan Renč nebyl ten psychologický prostředek k jeho sebevraždě? A má pan Renč nějaké alibi? -
Re: Renč má svou vinu
podle hesla "zloděj křičí, chyťte zloděje". Média by se měla zaměřit na toho nevychovaného blbečka jaký on měl podíl na smrti Karla Svobody. -
-
Re: Re: Renč má svou vinu
Souhlasím. To by se mělo prozkoumat, ale panu Svobodovi už stejně nikdo život nevrátí.
-
-
-
utvrzení
Dnešní rozhovor s Renčem mne jen utvrdil o tom, jak je podlý a zákeřný. Petr Svoboda by ho těžko pozval sám od sebe, když ho sotva znal. Musel se k němu nějak vetřít a bůh ví, co mu napovídal. Využil toho, že smutkem zdrcený člověk je těžko schopen reálně uvažovat. Renč si to moc dobře uvědomil a sprostě toho využil. A teď ze sebe bude dělat chudáka, na kterého se pořádá štvanice... Jak ubohé *16* *16* -
-
Re: utvrzení
Safra, ty vis ale hodne ze soukromi rodiny Svobodovych, znas vsechny s kym se stykaji a telefonuji, jejich pratele i nepratele mozna jsi osobni pritel rodinny a jestli ne tak jsi potom genius. Napis me s kym se stykam a jaky k nim mam vztah. Dekuju
-
-
??
Řekne mi už někdo z tohoto rozlíceného linčujícího davu, co vlastně pan Renč udělal špatného? -
-
Re: ??
Především se pan Renč vyjevil jako naprostý hlupák. Kdyby byl dobrý režisér, byl by zorganizoval důstojné rozloučení pro veřejnost přímo z divadla Hybernia s průvodem truchlící veřejnosti a kondolenčními archy. Odpadla by nechutná tlačenice důchodkyň ve Strašnicích a reklamy pro dost mizerný muzikál Golem by bylo až až.Morbidně ponuré prostředí toho divadla by se ostatně velmi hodilo. Ještě se od Broadwaye má co učit, ubožáček. -
Re: ??
to neres nema to cenu, lidi potrebuji obet. Oni byli, jsou a budou vsichni hrozne cestni a poctivi. U nekterych to typuju na svatozar *1* -
-
Re: Re: ??
Myslím si Vendula nemá čisté svědomí,a panu Renčovi fandím, určite o tom něco ví,a proto se tak zachoval.Je mě líto že pan Svoboda odešel. Byl to pán umělec takový tu u nás hned tak nebude.A lituji jeho dětí ty už tu nikoho z rodiču nemají.
-
-
-
:-)
Lidi, co blbnete, tady je diskuse o Renčovi a vy se začnete hádat? Stojí snad za to? -
dopis
Vážený pane Renči, jsme autory oficiálních internetových stránek www.jirikajinek.cz na podporu doživotně odsouzeného Jiřího Kajínka. Jiří Kajínek před pěti lety v říjnu 2000 svým útěkem z mírovské věznice chtěl upozornit na nesrovnalosti ve svém případu. Do té doby byl naprosto neznámým vězněm, kterému nikdo nechtěl věnovat svou pozornost. Po bližším seznámení se soudním spisem se v jeho prospěch vyslovili hned dva ministři spravedlnosti, JUDr. Pavel Rychetský, současný předseda Ústavního soudu, a JUDr. Jaroslav Bureš. V roce 2004 advokáti Jiřího Kajínka JUDr. Klára Slámová a JUDr. Kolja Kubíček požádali Krajský soud v Plzni o obnovení soudního procesu. K jejich žádosti se připojujeme i my. Žádáme, aby v případě doživotně odsouzeného člověka nezůstávaly žádné dohady, nejasnosti a pochybnosti. Obracíme se na Vás s dotazem, jaký je Váš názor na možnost obnovení soudního procesu s Jiřím Kajínkem. Považujete obnovu za žádoucí? Nebo jste přesvědčeni, že je vše v kauze Jiřího Kajínka v naprostém pořádku? Sledujete dění kolem tohoto vězně? Vaši reakci bychom rádi uveřejnili na našich internetových stránkách. Děkujeme Vám za Vaši odpověď a přejeme Vám příjemné dny. Lukáš Charvát Jana Falcmanová -
Článek na atlasu
No a tady to je! Konečně to někdo napsal otevřeně! A už jen pro to, co je tam napsáno doufám, že všichni Renčovi zastánci pochopí co "nás ostatní" na jeho chování naštvalo. A jestli ne, pak už opravdu nemá cenu s nima o něčem diskutovat!.... -
konec
tak já bych to tady ukončil, myslím, že každý by se měl zamyslet sám nad sebou a ne řešit renče nebo svobodovou. nechte to na nich, nikdy nevíte, co vám se přihodí a v těžkých chvílích budete rádi za povzbuzení a ne potopení a nadávky a výhružky, přeji vám, aby se k vám všem ostatní chovali slušně a at nemusíte nic takového řešit. držím všem palce! *3* -
-
Re: konec
Ja to tak, jen se podivejte na idnes.cz a tam je to videt co je to za cloveka pan Renc ? Hodnotit nekoho a doporucovat kdo ma mit jak inteligentni manzelku! Ja jen rikam ze nik normalni nespini nikoho koho nezna a ma se starat o sebe...ja ani v jednom prispevku nevidim nic spatne.Spatne je v celorepublikovem denniku takle spinit lidi, ktere neznate a nezijete s nimi.Ja navrhuji aby se Renc vymazal z osobnosti! -
-
Re: Re: konec
zooooooro, jsi mimo -
-
Re: Re: Re: konec
Ty jo, stíháš to vůbec odrážet ty výpady. Musí to bejt fuška co? -
-
Re: Re: Re: Re: konec
Konec.Renc nestoji vic za nas cas! Teda za muj uz ani vterinu. Na jeho osobu se ani neda najit slovo jak ho nazvat...
-
-
Re: Re: Re: konec
ty jseš borec ani jsem nečekal že mu to takhle natřeš!!!
-
-
-
-
...
Navíc její úterní rozhovor pro televizi Nova považuje Filip Renč za pěkné divadýlko. "Ano, řekl jsem Vendule, že po smrti manžela to byl skvělý herecký výkon," nechal se slyšet Renč. Ten je navíc přesvědčen, že Svoboda neměl důvod spáchat sebevraždu. "Podle mého názoru nebyly důvody, proč by si vzal život," je přesvědčen Renč, který stejně jako řada Svobodových přátel nechápe ani fakt, že skladatel nezanechal žádný dopis na rozloučenou.
"Mnoho věcí tady doslova smrdí. Policie prostě musí jednoznačně potvrdit sebevraždu nebo vraždu," dodává Filip Renč.
hehehe ... tak sem se rozhodl že ten litr na rok za registraci domény asi přece jen obětuju ...
*10*