Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oscar

v březnu se budou předávat Oscary, and Oscar go´s to Renč *3*
  • Genius

Ty jsi byl Filipe tak skvělý,ty tvoje tmavý brýle,ta gesta,ta morální převaha,ta rozhodnost,to zadostiučinění,ta nadvláda nad okolním světem,sebevědomí a vneposlední řadě genialita,tys nám to ukázal,na Tebe nikdo nemá,ty jsi to rozsoudil a také vyřešil... Tohle máte lidi psat,tím ho naserete víc... *4*
  • Pro lenku

Omluva, samozřejmě tam má být Lenko promiň...
  • Fakta versus smutek

Celý obřad ve strašnickém krematoriu je na idnes.cz, je to hodně smutný se na to jen dívat. Pokud má někdo zájem o objektivitu, doporučuji se podívat. Budete mít s tím vstáváním a nevstáváním jasno. novinařina se dá dělet různě, škoda. V celé smrti je hodně spekulací a hodně těch proč. Byl výraznou osobností v oboru i mimo něj, proto zaujal mnoho lidí už během života a bohužel je zajímá i po něm. Myslím, že na své proč si každý bude muset počkat a otázkou je jestli budou pro veřejnost pravdivé či překroucené či vůbec nějaké. Ale je to podstatné? Každý máme svůj život a to že odešel člověk, který nám ho dokázal svou tvorbou zpříjemnit, je smutné a pro jeho nejbližší bolestné. Upřímnou soustrast celé jeho rodině.
  • BEZPÁTEŘNÍ

Renči,jsi normálně bezpáteřní člověk!!!
    Jsem zvědavej,jak se budeš tvářit,až ti někdo zemře a řekne ti "To byl dobrej hereckej výkon na tu kameru".!Co budeš říkat pak?....
  • Pro Lůcu

Lůco,ne že by jsi mě ubila argumenty,ale omlouvám se,že jsem nepsal,ale nestíhám odpovídat. Mám plno jiné práce a taky mě manželka bere s sebou na dovolenou,možná ti to bude připadat divné ,ale nejezdí bez svého manžela,tak jsem neměl čas odpovědět na věci na které ti odpovím později,protože toho je víc na co ti chci odpovědět.. Taky jsem se chtěl zeptat jestli nejsi feministka? Dost často na můj vkus řešíš problém ,že tak či onak by se neměl chovat muž k ženě. O tom to přeci není. Chovat slušně se přeci má člověk k člověku a je jedno jaké jsou oba pohlaví a myslím si ,že ani neuškodí chování "na hrubý pytel - hrubá záplata" a to opět bez rozdílu toho co má kdo v kalhotách. Taky tady přece nejde o to co bylo napsáno v článcích,ale o to nepřesvědčivé chování,kterému věříš snad jen ty.Co řekneš na ty lidi,kteří Vendulu osobně viděli tam, kde kamery nejsou a myslí si ,že za její chování by se i leckterý dlaždič možná styděl? To si myslíš,že si to ti lidé vymysleli? Také je plno lidí ,kteří radši taktně mlčí a raději nic neříkají přesto ,že by mohli,ale vědí že panu Svobodovi to už nepomůže a oni se tím nechtějí špinit,protože by se na ně strhla lavina obviňovaní,že lžou nebo,že si tím dělají vlastní reklamu a že oni také nejsou svatí.Mlčí,protože jim to nestojí za to ,aby se do nich navážel. Pavel
    • Re: Pro Lůcu

Ještě jedna věc, nevidim nic na tom, když žena jeden bez muže s dítětem na dovolenou. Já se sestrou jsme taky jezdily jen s matkou, protže otec potřeboval pracovat a neměl rád moře, neužil si to tam a neodpočinuk si, takže si myslím, že to zbytečně zveličujete!!!
    • Re: Pro Lůcu

Nene, feministka nejsem, jen se mi nelíbí, že když žil pan Svoboda nesovolil si nikod říct něco špatného na adresu Venduly. Teď když tu není, nemá se prakticky jak bránit tak se to valí...to se mi nelíbí a tak i to, že se na ní svaluje vina. Promiň, ale za sebevraždu člověka nemůže nikdo a psychycky zdravej člověk se prostě nezastřelí...navíc si myslim, že ani život s panem Svobodou nebyl jednoduchej a o jeho nevěrách se taky vědělo. To jaká Vendula je je mi celkem jedno. Navíc i já jsem mluvila s lidmi, který ji poznali a mají na ní jiný pohled, než ten jaký píšeš ty. každý vyhledává jinou společnost lidí. její chování po smrti muže nechci hodnotit, protože jsem v její situaci nikdy nebyla a nikdy nikdo nebude!!! Navíc je to její život a může si dělat co chce. na chování Renče se mi nelíbilo to, že začal strkat rypák do věcí, do kterých mu vůbec nic není. To je nůj názor, za ním si stojim a stát budu, ať si řikáte co chcete. Loučím se!!!
      • Re: Re: Pro Lůcu

Rypák tady strkáme do čeho nám nic není všichni,včetně tebe. Ty zřejmě můžeš,ale všichni ostatní nemájí nárok napsat svůj názor. Takhle jsi to myslela? Pavel
        • Re: Re: Re: Pro Lůcu

Pavle, já tady absolutně nikomu neberu právo napsat svůj názor!!! Jinak já taky strkám rypák (tak jako ty) do určitých věcí na diskuzy. Ne veřejně, v médiích, veřejně neobviňuju někoho z něčí sebevraždy a z dobrých hereckých výkonů - to je dost značný rozdíl!!!
  • Výzva !!!

Co kdyby jsi sebral odvahu a postavil se k tomu čelem jako chlap a napsal nám tu všem, co to mělo znamenat a proč jsi to udělal?
    Minimálně by jsi si mněl předplatit stránku v Blesku a 5 minut v TV novinách a všem to řádně vysvětlit.
    Protože jinak se ti může stát, že po tobě budou lidé plivat.
    A oprávněně.
  • Myslete

Nadáváte i na jeho děti? Oni taky nevstali. Vše má svá pro i proti. Vše má svůj důvod. Ta písnička byla věnována Vendule.......................Asi to má hluboké kořeny
  • Renc

Pane, jste naprosty ubozak a ostudou naroda. Tak jak tady uz nekdo napsal: "BOZI MLYNY MELOU POMALU, ALE JISTE."
    Jednou se Vam ta vsechna nenavist vrati v daleko horsi podobe, ale to uz po Vas ani pes nestekne.
    • Re: Renc

Renč je opravdu chudák snad by se měl podívat na sebe a na to jak podvádí svou ženu a potom někomu nadávat nebo něco takového. Prostě už to tu zaznělo mnohokrát, jste ostudou národa a styďte se.
  • Ty nevíš, co to je ztratit blízkou osobu

Pane Renči, přál bych vám to zažít. je mi přes padesát let, i dnes si do puntíku pamatuji okamžik, kdy se moje matka vrátila z nemocnice po smrti mého otce když mi bylo 8 let!! Tento okamžik mám zarytý hluboko v paměti.
    Tak neplácej cipoviny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit