Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Renč od 1, dne.

Pane Renč,pracoval váš otec SSŽ v Ohniči v severních Čechách?Mohl bych vám povídat zajímavou příhodu těsně před tím než jste se narodil.Máteli zájem kontaktujte skutr99@seznam.cz
  • Zameť si před vlastním prahem

Nevím, jestli mám začít oslovením pane, neboť jednání, které teď předvádíte uráží všechny a tak nebudu vůbec oslovovat. Jak s Vaší morálkou, kdy otcovství Vám musel dokázat soud si přisvojujete někoho soudit. Vy jste žil v manželství Svobodových,že soudíte? Jejich vztahy a život, byl jenom jejich a nikdo jiný nemůže jejich život posuzovat. Pokud měl pan Svoboda jakékoliv psychické problémy, tak život s ním určitě nebyl jednoduchý.Vaše odsuzování a jednání vůči paní Svobodové je přinejmenším ubohé, pokud se nevyjádřím hnusné. A to co jste předvedl na pohřbu? Každý přeci ví, že povstáním vzdáváte hold mrtvému a ne jeho pozůstalím.
    Jestli máte trochu morálky a cti, tak se snažte, abyste se ke svým partnerkám a milenkám choval alespoň tak, jako se chovala Vendulka ke svému manželovi.
  • Hyena

Je to zmetek,který si hraje nevím na co.Když byl před časem obviněný ze zneužívání mladých dívek tak byl podělaný strachy a teď se snaží zviditelnit takovým hyenismem.Pro mě tenhle člověk skončil,je to ubožák
  • Renč

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Doufám, že to v tomto případě bude platit mnohonásobně. Vůbec netuším co dělal na pohřbu v první řadě...
  • všem

Je to poprvé kdy se účastním podobné diskuse.Nikdo nevíme co bylo nebo je mezi lidmi které znám jen z televize a novin.Proto je nemohu soudit.Ale pravdou zůstává,že by se mněl p.Renč zachovat tak jak by si to přál p.Svoboda.Protože jeho památku tam všichni přišli uctít a s ním se rozloučit.
  • Nevěrník

Mám dojem, že pan Renč je ten poslední, kdo má právo někoho vinit z něčí smrti. Jak by se asi tvářil on, kdyby si kvůli němu některá z jeho milenek vzala život? A od kdy je pan Renč doktor? Jak může někomu vyvracet jeho psychický stav? To,že má někdo deprese neznamená, že je blázen.A to krom pana Renče nikdy nikdo nevyslovil na adresu pana Svobody. Takže milý pane Renči, zameťte si nejdříve před svým prahem, než budete někoho soudit.
  • Naše zdravotnictví ohroženo. Pro Janu

To je dobře, že máš tu vysokou školu. To ti fakt moc přeju. Jen teď přemýšlím, jestli mám své děti přemlouvat, aby se tam hlásili, když vidím, co z toho pak vzejde. Kdyby se platilo v nemocnicích, tak myslíš, že by Vendula nemusela o příspěvky na charitu žebrat? To nevím, ale vím, že by určitě zase museli jít žebrat ti co si to nemůžou dovolit, třeba někteří staří lidé. A myslím, že Vendula by v získání té charitativní částky měla mnohem větší šanci. A už dost, ze začátku mně to docela bavilo, čekala jsem, co se všechno od tebe dozvím, musím ti říct, že máš fakt super názory na život, držím ti pěstě a věřím, že to takhle daleko dotáhneš. A hlavně, doufám, že si tohle od tebe nikdy Vendula nepřečte, protože to by jí teď asi nepřidalo.
    • pro Věru

Doufám, že jsi to myslela ironicky .... *3*
  • Dobrý den pane Renč

Předem mého e-mailu Vás zdravím. Dočetl jsem se ,že připravujete film o Lídě Baarové. A proto vám chceme nabídnout naše služby v oblasti vojenské armády a techniky . Jsme Klub dlouholetých přátel vojenské historie s asi 20 členy a technikou ( auta, motorky ,dělo a byl by možný i německý stíhač tanku který je pouze v Evropě jeden ) . Máme mnohé zkušenosti z ukázek boje před diváky .( před kamerou pouze jednou Reinhard Heydricha dokumentu :-()

V případě Vašeho zájmu nás můžete kontaktovat na tento e-mail nebo Tel. 608122475

Děkuji předem Tomáš
  • hlas mysli

Jedna řada komediantů seděla,druhá stála.Těď řešíme sedící,zítra stojící..
    Jsme opravdu vděčné publikum,ale chleba stejně levnější nebude...
    • Re: hlas mysli

to je fakt, však jen jeden z nich je teď za to pranýřován...podle mě Renč nic špatnýho neudělal, má právo na svůj názor a asi na tom něco pravdy bude,když si ho děti Svobody vzaly jako symbol do první řady. Mají k tomu své důvody a vám všem je do toho kulový. *5*
  • Renč

Člověk,který nehodlal uznat za své ani dítě které splodil,neví co je slušnost.Bůh ví,jestli po Vendule nevyjel,ona ho poslala do háje a on jí teď nenávidí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit