Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Renč

Všichni blízcí panu Svobodovi neříkají a netvrdí to, co pan Renč. Kde ten chlápek a jak k tomu přišel? Proč třeba pan Gott, nebo někdo jiný neříka, že paní Vendula unhnala pana Svobodu? Položme si otázku, co kdyby mohlo tak trochu přispět k tomu všemu šibeniční termím pana Renče pro pana Svobodu vytvořit hudbu muzikálu Golem?
  • Renč - nechutnost!

Pan Renč je normalni drzý nevychovanec, který nemá jediný kousek úcty k p. Svobodovi a jeho ženě, která teď prožívá obrovskou bolest. Nemá nejmenší právo soudit jejich vztah a zviditelňovat se tímto způsobem je nechutné. Je mi z neho na zvraceni a doufam, ze se tato slova k nemu dostanou
  • Co tu řešíte?

Mě se líbí,jak tu pořád někdo řeší,kdo si soupnul a kdo ne.Vždyť o to tu vůbec nejde!Renč špiní jméno někoho,koho vůbec nezná.Tváří se jako Karlovo kamarád a přitom se ho držel jako ocas, jen kvůli vidině dobrého výdělku.Vendulka nikdy neřekla,že byl Karel blázen a nikdy nebyla pro to,protřásat Karlovo psychické zdraví na veřejnosti.S tím začal Renč!!
    • Re: Co tu řešíte?

Nesouhlasím,s tím vším začala Vendula,dávala rozhovory jak na běžícím pásu.Cítila vinu a myslela si že se tím očistí.Kdyby se takto neprezentovala,vše by proběhlo normálně *13*
  • Názor

Myslím, že při spolupráci na Golemovi pan Renč zjistil mnoho věcí, o kterých my nemáme ani tušení. A že je velmi statečný, když dokáže projevit svůj názor proti všem!!!
  • renč

Jen pár slov,většího magora v čechách není,doufám,že dostane od někoho pořádně přes držku,chudák jeden...Jak se může považovat za slavnýho´,magor.
  • Pikant atlas

Pekne napsano pikant atlas od psycholozky *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: Pikant atlas

Co a kde přesně? Ať si taky můžu udělat obrázek....
      • Re: Re: Pikant atlas

Ahoj dej si do vyhledavace pikant atlas to najdes.Mineni psycholozky o Rencovi,je to vystizne napsano.................. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Rekruti

Vážený pane režisére Filipe Renči Jmenuji se Vladimír Fajmon a bydlím ve Vysokém Mýtě. Moje trvalé bydliště je i nadále ale psané v obci Pustá Rybná. Nedaleko se také nachází i obec Křižánky, kde mají vaši rodiče koupenou chalupu. Jak jistě víte sám, je to překrásná, ale i historicky bohatá krajina.A právě z mé rodné vesnice pochází i hlavní hrdina z knihy REKRUTI od Václava Kaplického a to Jan Makovský. Je sice více než pravděpodobné, že tento román znáte, ale přesto se vás dovoluji zeptat: Nestál by tento román za zfilmování ? Pokud je mi známo, dosud tak nikdo neučinil.Je hned několik důvodů proč si dovoluji Vás na tuto knihu upozornit, ale nejdůležitější je ten, že tuto vesnici prostě a jednoduše miluji.Historicky doložená kniha o Janu Makovském, ztvárněna ve filmové podobě, by naší krásnou vesnici zcela jistě zviditelnila. Děkuji za pochopení a přeji vám mnoho zdraví a úspěchů v novém roce 2006. S úctou a pozdravem Fajmon Vladimír
  • Pozdrav F.R.

Filipe, jste úúúžasnej chlap i režeisér. Z českých herců a režisérů na Vás nikdo nemá. Už od mých 14-ti let jste z českých chlapů u mě favorit číslo 1.(Nějakých 17 let.) V osmé třídě jsem Vás na školním výletě viděla v metru úplně zblízka.Jůůů to byl zážitek. Takový malý velký splněný sen.Další sen je "pokecat" s Váma. Nešlo by to nějak e-mailem?Můj e-mail:martinac.kvetinac&seznam.cz
  • Díky

Dobrý den Filipe, film Román pro ženy-moc příjemné pokoukání.V závěku použit záběr na vyřezávaný betlém,který navrhl a real.syn Jakub(studuje VŚUP-obor sochařství).Moc děkuji.V tomto roce ze srdce přeji,aby se dařilo.Marie Ch. Prosím E-mailovou adresu,díky.
  • kontakt?

ahojte lidicky, prosim vas nema niekto mail na filipa? *7* Kde by som sa mohla na neho nakontaktovat? Pls ak to niekto viete, napiste prosim!!! Diiiky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit