-
Hnus
Renči, je mi z tebe zle.. ty jsi ten poslední, kdo má co mluvit.. k vlastní dceři jsi se neznal a teď si hraješ na tatínka.. a to co jsi napsal Vendule, je normální ubohost.. -
ach ta rodina
je mi líto rodin,které neumí držet při sobě a pomoc hledají u cizích *9* -
prosba
Není to tak dávno, co jsem si sám připadal jako blázen. žil jsem se ženou, která navenek působila jako zlatý člověk, ale jak jsme byli sami, bylo to totální peklo. Byla chorobně žárlivá a evidentně trpěla sklonem k maniodepresi. A tak jsem náš vztah ukončil. V ten okamžik se ke mně otočili moji přátelé zády, jako k největšímu póvlu, který ubližuje lidem. Připadal jsem si jako někdo, kdo je omylem zavřený v blázinci a neustále křičí, Já sem nepatřím ! Je to strašný pocit beznaděje.
A právě tak mi to celé připadá i tady. Možná se pletu a věřte, rád bych. Je to lidské. Jestli ale někdo vyjádří svůj názor a je to člověk, který je mnohem blíž k celé záležitosti nežli my všichni ostatní dohromady, je třeba si uvědomit, že má na to právo. Ať už má pravdu, nebo nikoli.
Ztráta milovaného člověka, přítele, kamaráda je velice bolestivý zážitek. Tak ho nezhoršujme. Jde tu přeci o slušnost. Prosím, chovejme se tedy tak.
Děkuji. -
-
SOUHLASÍM s p. RENČEM
Dobrý den pane Renči. Nevím, jestli si tenhle příspěvek budete číst, každopádně bych Vám moc chtěl říct, že plně souhlasím s Vaším postojem a velmi obdivuji, že máte natolik odvahy a cti si za ním stát i přes tu nechutnou a špinavou mediální hru, která se okolo Vás poslední dobou odehrávala. Plně rozumím tomu, co jste ve všech svých(i v tom posledním) prohlášeních napsal a velmi obdivuji, jak jste se zachoval na pohřbu pana Karla Svobody. Jako JEDINÝ z tzv showbusinesu jste prostě měl odvahu postavit se mediální hře ze strany pí. Svobodové, jejímž cílem bylo i jak sám píšete hlavně udělat chudáka z vdovy a to i za cenu toho, že by se říkalo, že pan Svoboda byl cvok. Svým jednáním jste nesl dost nebezpečně kůži na trh, ale věřím, že se najde spoustu rozumně uvažujících lidí, kteří se zamyslí a pochopí proč jste to udělal. Mějte se. H. Havránek. -
-
Re: SOUHLASÍM s p. RENČEM
plný souhlas!!! -
Re: SOUHLASÍM s p. RENČEM
PLNÝ SOUHLAS S P.RENČEM!!! Též ho obdivuji, že dokázal jít s kůží na trh kvůli zesnulému kamarádovi!!!
-
-
-
měl byste se stydět !
měl byste se stydět, však ono na vás dojde, že Vám není trapně po tom všem, úcta Vám evidentně nic neříká, ale nebojte, možná se poznáte v pořekadle "že na každou svini se vaří voda" -
ahoj
Z nekterych prispevku je smutno.Zdravim slusne a vychovane lidi papap *3* *3* *3* -
morální skvost
Lidičky já nechápu, jak je možné, že se do takového "morálního skvostu", jakým je Filip Renč, obouvá tolik lidí!! -
-
Re: morální skvost
Protože si ho všichni váží a nikdo jím nepohrdá.
-
-
Stydte se!!!
Mily pane Renc,byt Vama tak zalezu nekam,kde nebudu videt a slyset.Takovou ostudu jakou jste si u skoro celeho naroda udelal dlouho mit nebudete.A nebo je to od Vas taktika,aby jste se konecne zviditelnil?Je to hnus co jste dokazal na pohrbu pana Svobody... -
Filipe,za pravdu ne vždy dostaneš poplácano po ramenou.
Na Filipovi oceňuji to,že se nebál projevit svůj názor i když věděl,co zloby a urážek se na něj snese,přestože udělal to samé,co Svobodovi děti.On je jediný a snadný terč. Proč nikdo neobviňuje děti p.Svobody,když udělali to samé co Filip? Každý podvědomě tuší,že měli důvod a radši se jich neptá a oni jsou natolik galantní,že se s tahání nějaké špíny nezahazují,protože jim to za to nestojí. Filipe přeji ti pevné nervy! -
jitce
zajimalo by me, Jitko, jak tohle muzes vedett. ze ho chtela opustit?., snad jsi nebydlela u nich v podkrovi? *1* -
-
Re: jitce
mate ale temu *3* -
Re: jitce
třeba proto, že se to psalo v novinách -
-
Re: Re: jitce
Hele fakt promin,ale kdzž tak dobře o nich všechno víš a znáš ,tak proč tady takhle meleš a radši to ze sebe nevysypeš někde v redakci nakýho bulvarního časopisu.Myslím že by si to mohla slušně prodat *9*
-
-
-
Jakékoliv důvody...
Ať měl pan Renč jakékoli důvody ke svému chování (které veřejnost třeba zatím nezná) něměl tak demonstrativně zůstat sedět.Ještě k tomu všem na očích.Ale to byl asi účel.Vždyť je to strašné neštěstí,když děcko ztratí tátu !Ať bylo mezi ním a Vendulkou cokoli,takhle to řešit neměl.Nejhorší na tom je,že to nejde vzít zpátky.Pro Vendulku to muselo být o to víc stresující .Je mi jí moc líto.Chtěla bych jí vzkázat,že ji nikdo neutiší.Jen čas.Ať odjede někam z chlapečkem daleko od lidí.Až to malinko všechno přebolí,tak ať se vrátí.Je jí tady potřeba.